Deodorantta krijen in dogal bir seyini aldim ilk haftalarda, ya ben ter koktum onla tiksindim sanki alismisim zararli iceriklere aluminyumluevet kesin konuşmak istemezler onlar dadoğal içeriğe kaymak mantıklı ama cilde uygun bir şey bulmak da zor. Parfüm ve deodorant kısmını ben de bırakamıyorum. Ecowell e bakayım ben de
Ben de onun pembe bir kil maskesini kullaniyorum cok memnunumcaudalie temizleme köpüğü ve nemlendiricisini aldım ben de içerikleri hamilelik için uygun geldi umarım öyledir
Valla dün doktoruma yazdım neden kesilmiyor bu lekeler diye adam kibarca sabredeceksin dediSesin cıkmayınca dedim doktorunu özledi heralde bu bacıoh iyi bari dinlenmişsindir
Midem duruldu da belim hiç durulmuyor. O da geçecek inşallah, tüm gün evde yattım bende
Parfümü mantıgımla bırakamadım Allah yoluyla bıraktım. Her gün sıkarım birşey yoktu, perşembe günü ofiste kokumdan bir migdem bulandı. Boynumu ıslattım falan olmadı. Havlu aldırttım, havluyu ıslatıp silindim resmen ofiste, keselendim, bide şal sardım yakama boynuma, akşamı öyle yaptımevet kesin konuşmak istemezler onlar dadoğal içeriğe kaymak mantıklı ama cilde uygun bir şey bulmak da zor. Parfüm ve deodorant kısmını ben de bırakamıyorum. Ecowell e bakayım ben de
Ben bir iciyorum tatlisimkızlar prilamdan gece 1 tane içsem olur mu doktor 2 tane yazmıştı ama fark eder mi
Akşam 1, sabah 1 alıyorum canım. Zaten prospektüsünde 1 den başlayın yeterli gelmezse 2ye çıkın diye yazıyor.kızlar prilamdan gece 1 tane içsem olur mu doktor 2 tane yazmıştı ama fark eder mi
Ben depdorant kullanmıyorum rosece nin roll-on unu kullanıyorum içeriği temiz çok memnunum ter kokusunu önlüyor ama terlemeyi önlemiyor yani bekleneni karşılıyor tavsiye ederimDeodorantta krijen in dogal bir seyini aldim ilk haftalarda, ya ben ter koktum onla tiksindim sanki alismisim zararli iceriklere aluminyumlusonra bir doktor dinledim ne kullaniyosaniz devam edin diyor, saldim
poncik ben de bu gece peogestan baslicam hap olarak sende nasıl yan etkileri oldu merak ettimBebeğim bugün bir değişiklik yaptım ve tüm gün yattımçok halsizdim progestanı hap olarak içiyorum o yüzden çok etkiledi bugün beni gözümü açamadım iyiyim ama kızz teşekkür ederim sen nasıl oldun miden iyi mi biraz d
Canım uyku halı yaptı çok, ama ilk içmeye başladığımda bu kadar yapmamıştı bugün 1 hafta olacak daha yeni bu kadar sersemletti beni ama belirgin olarak baş dönmesi ve gaz yapıyor bilgin olsun canımponcik ben de bu gece peogestan baslicam hap olarak sende nasıl yan etkileri oldu merak ettim
Benimki de roll-ondu ama hormonal degisik vir koku olustu bende sevemedim. 560 tl mi ne verdim ziyan olmasin diye evde oldugum gunler surunuyorum ajdjdjdj. Bu bitsin bi de dedigine bakayim amasanmiyorum ben cok alismisim kanserojen deolara rollon laraBen depdorant kullanmıyorum rosece nin roll-on unu kullanıyorum içeriği temiz çok memnunum ter kokusunu önlüyor ama terlemeyi önlemiyor yani bekleneni karşılıyor tavsiye ederimben de parfümü sadece kıyafete tıs tıs
ona da bakıyımm maske yapmayı özledimBen de onun pembe bir kil maskesini kullaniyorum cok memnunum
Yaa sordunuz mu benim aklıma gelmemiştiAnaaa bakalım doğru çıkacak mıbana kız diyo
Ben normalde de o gazlı deolardan kullanmıyorum uzun zamandır çok ürünümü temiz içerikle değiştirmiştim parfüm ayrı ona yapacak bişey yokBenimki de roll-ondu ama hormonal degisik vir koku olustu bende sevemedim. 560 tl mi ne verdim ziyan olmasin diye evde oldugum gunler surunuyorum ajdjdjdj. Bu bitsin bi de dedigine bakayim amasanmiyorum ben cok alismisim kanserojen deolara rollon lara
Bende de başta etkisi yoktu son dört gündür içtikten üç saat sonra yatakta bayılıyorum, içmişim gibi baş dönmesi yapıyor bide sonradan başladı. Kafa bulmak isteyen içsin ciddenCanım uyku halı yaptı çok, ama ilk içmeye başladığımda bu kadar yapmamıştı bugün 1 hafta olacak daha yeni bu kadar sersemletti beni ama belirgin olarak baş dönmesi ve gaz yapıyor bilgin olsun canımama bizim için çok değerli bir ilaç istediğini yapabilir ben ondan razıyım
Tam onu soracaktım bende de ipl cihazı var evde yapıyorum yüzüme koltuk altıma falan, gebeliği öğrendiğimden beri korkudan yapamadım. Dokuz ay ne yapıcam ama onu bilmiyorumkızlar lazer konusunda ne düşünüyosunuz, hiç sordunuz mu doktorunuza
ben yüzüme yaptırıyodum, bıraktım gebelikten beri, doktorum da sorunca geçiştirdi net bir şey demedi
oo süper o zaman antidepresan etkisi yapsın biraz yoksa 17 gün geçmezBende de başta etkisi yoktu son dört gündür içtikten üç saat sonra yatakta bayılıyorum, içmişim gibi baş dönmesi yapıyor bide sonradan başladı. Kafa bulmak isteyen içsin cidden
Parfumu bir tek opuya giderken sıkmadim vallahi uyardiklari icin o daBen normalde de o gazlı deolardan kullanmıyorum uzun zamandır çok ürünümü temiz içerikle değiştirmiştim parfüm ayrı ona yapacak bişey yok
Hamile olduğumu öğrenince doktorum devam etmememi söyledi yarım kaldı yani iki seans gitmiştim sadecekızlar lazer konusunda ne düşünüyosunuz, hiç sordunuz mu doktorunuza
ben yüzüme yaptırıyodum, bıraktım gebelikten beri, doktorum da sorunca geçiştirdi net bir şey demedi
ben zaten uyuyamıyorum iyi olur aslında ama gaz üzdü zaten gazlıyımCanım uyku halı yaptı çok, ama ilk içmeye başladığımda bu kadar yapmamıştı bugün 1 hafta olacak daha yeni bu kadar sersemletti beni ama belirgin olarak baş dönmesi ve gaz yapıyor bilgin olsun canımama bizim için çok değerli bir ilaç istediğini yapabilir ben ondan razıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?