Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    10
evet kesin konuşmak istemezler onlar da doğal içeriğe kaymak mantıklı ama cilde uygun bir şey bulmak da zor. Parfüm ve deodorant kısmını ben de bırakamıyorum. Ecowell e bakayım ben de
Deodorantta krijen in dogal bir seyini aldim ilk haftalarda, ya ben ter koktum onla tiksindim sanki alismisim zararli iceriklere aluminyumlu sonra bir doktor dinledim ne kullaniyosaniz devam edin diyor, saldim

Sesin cıkmayınca dedim doktorunu özledi heralde bu bacı oh iyi bari dinlenmişsindir
Midem duruldu da belim hiç durulmuyor. O da geçecek inşallah, tüm gün evde yattım bende
Valla dün doktoruma yazdım neden kesilmiyor bu lekeler diye adam kibarca sabredeceksin dedi haftaya cumaya randevumu aldım saat 10.da o zamana kadar yatıcam kalkmayacağım yatarak çalışıcam artık yapacak bişey yok. Lekelenmelerin olacak biliyorsun istirahate devam edeceksin dedi çünkü yani hastaneye gelmene gerek yok panikte olma artık kurban olduğum der gibi haykırıyor sanki mesajında adam her gittiğimde yada aradığımda bana psikolojik destek veriyor resmen

evet kesin konuşmak istemezler onlar da doğal içeriğe kaymak mantıklı ama cilde uygun bir şey bulmak da zor. Parfüm ve deodorant kısmını ben de bırakamıyorum. Ecowell e bakayım ben de
Parfümü mantıgımla bırakamadım Allah yoluyla bıraktım. Her gün sıkarım birşey yoktu, perşembe günü ofiste kokumdan bir migdem bulandı. Boynumu ıslattım falan olmadı. Havlu aldırttım, havluyu ıslatıp silindim resmen ofiste, keselendim, bide şal sardım yakama boynuma, akşamı öyle yaptım

Deodorantta krijen in dogal bir seyini aldim ilk haftalarda, ya ben ter koktum onla tiksindim sanki alismisim zararli iceriklere aluminyumlu sonra bir doktor dinledim ne kullaniyosaniz devam edin diyor, saldim
Ben depdorant kullanmıyorum rosece nin roll-on unu kullanıyorum içeriği temiz çok memnunum ter kokusunu önlüyor ama terlemeyi önlemiyor yani bekleneni karşılıyor tavsiye ederim ben de parfümü sadece kıyafete tıs tıs

poncik ben de bu gece peogestan baslicam hap olarak sende nasıl yan etkileri oldu merak ettim

poncik ben de bu gece peogestan baslicam hap olarak sende nasıl yan etkileri oldu merak ettim
Canım uyku halı yaptı çok, ama ilk içmeye başladığımda bu kadar yapmamıştı bugün 1 hafta olacak daha yeni bu kadar sersemletti beni ama belirgin olarak baş dönmesi ve gaz yapıyor bilgin olsun canım ama bizim için çok değerli bir ilaç istediğini yapabilir ben ondan razıyım

Benimki de roll-ondu ama hormonal degisik vir koku olustu bende sevemedim. 560 tl mi ne verdim ziyan olmasin diye evde oldugum gunler surunuyorum ajdjdjdj. Bu bitsin bi de dedigine bakayim amasanmiyorum ben cok alismisim kanserojen deolara rollon lara

Ben normalde de o gazlı deolardan kullanmıyorum uzun zamandır çok ürünümü temiz içerikle değiştirmiştim parfüm ayrı ona yapacak bişey yok

Bende de başta etkisi yoktu son dört gündür içtikten üç saat sonra yatakta bayılıyorum, içmişim gibi baş dönmesi yapıyor bide sonradan başladı. Kafa bulmak isteyen içsin cidden

kızlar lazer konusunda ne düşünüyosunuz, hiç sordunuz mu doktorunuza

ben yüzüme yaptırıyodum, bıraktım gebelikten beri, doktorum da sorunca geçiştirdi net bir şey demedi

ben yüzüme yaptırıyodum, bıraktım gebelikten beri, doktorum da sorunca geçiştirdi net bir şey demedi
Tam onu soracaktım bende de ipl cihazı var evde yapıyorum yüzüme koltuk altıma falan, gebeliği öğrendiğimden beri korkudan yapamadım. Dokuz ay ne yapıcam ama onu bilmiyorum

Bende de başta etkisi yoktu son dört gündür içtikten üç saat sonra yatakta bayılıyorum, içmişim gibi baş dönmesi yapıyor bide sonradan başladı. Kafa bulmak isteyen içsin cidden
oo süper o zaman antidepresan etkisi yapsın biraz yoksa 17 gün geçmez

Hamile olduğumu öğrenince doktorum devam etmememi söyledi yarım kaldı yani iki seans gitmiştim sadece

ben zaten uyuyamıyorum iyi olur aslında ama gaz üzdü zaten gazlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…