Oh ne güzel hazırda bekliyormuş. Doğalda olsa kalan embriyona kıyamazsın ki benceBen bu sefer nasipse hic ugrasmadan direkt transfer edin cocugumu bana yillardir donuk bekliyor diycemo strese bir kez daha katlanamicam. Hos doktorum israrla senin ikinci dogal olucak hocam dedi dersin diyor
Dogru dedinOh ne güzel hazırda bekliyormuş. Doğalda olsa kalan embriyona kıyamazsın ki bence
Gerçekten surviver gibi güçlü olan kalıyor.Dogru dedinonun da hikayesi degisik biraz, o yuzden simdiden ona da kiyamiyorum hic orda bekliyor yavrum diye besi gectim altinci gun sabah arandik blast olamadi hala istedigimiz gibi dendi, diger ucu de hala blast olamamisti. Dedik bu opu komple bosa gitti gecmis olsun. Aksam bir aradilar embriyolog neredeyse ciglik aticak sevincten blast oldu biyopsi alip dondurduk diye. Bu sefer de dedik 3bb kalite bu mu saglikli gelecek hani. Saglikli geldi esim tam survivor bu diyor
Ya ciddi misin benim daha iki kutu clinique nemlendiricim var ChatGPT kullanabilirsin demiştiHamile kaldigim gibi clinique estee lauder la roche ne varsa dagittimcok kimyasallar ya malesef cildin kuruysa sanslisin sur yagini masaj yapa yapa mis
Dogru diyorsun canim hepsi nasipGerçekten surviver gibi güçlü olan kalıyor.Opudan elin boş dönmek berbat bir durum benim bir tane bile blasta gelmemişti o yüzden ben olsam kıyamazdım o kadar blast olmuş hemde sağlıklı gelmiş. Tutar tutmaz orası nasip artık
Bişey olmaz canım bundan sonra dikkat edersinkan sulandirici kullanan kizlara soru soracaktim ben gunde 2 defa kullaniyorum ama aralarinda ki saat farki 12 saat olacakmış yeni ogrendim bunu ben hic oyle yapmiyordum sabah 10 11 arasi aksam uzeri 5 6 gibi yapiyordum yani sabah yapdigimla aksam yaptigimin arasinda ki fark cok diyilde. amma geceden sabaha kadar olan sure 12 saati cok geciyor ben bunu bilmiyordum hic acaba sorun olurmu ki ? en son 7 hafta 6 gunde muayine olmustum yolundaydi her sey
insallah olmaz. bu gunden 12 saat yapmaya basladimBişey olmaz canım bundan sonra dikkat edersin
Parfum hala fosur fosur sıkıyorum uzgunum yaYa ciddi misin benim daha iki kutu clinique nemlendiricim var ChatGPT kullanabilirsin demişti(( parfüm de estee Lauder evladım özür diliyorum senden
Bakacağım şok teşekkür ederim. Ben de doğal içerikli be kaliteli ürünler bulana kadar evde dalin vardı her işimi onunla görüyorum şimdilik idareten bakalımUzun zamandir kimyasaldan uzak yaşamaya çalışıyorum. Iva natural diye bi marka var onun ürünlerinden memnunum. Organik kozmetik sertifikalı ürünleri. Özellikle peeling ihtiyacınız varsa üzüm çekirdeklisi harika. Ve fiyatlari uygun. Diş macunu florur olmayan Diş macunu tercih ediyorum. Hamilelikte de bu önemliymiş cokca. Şampuanla %100 dogal olanları ne yazikki kullanamıyorum kopurmeyince çok haz alamadım.
Öyle gerçekten :) şuan tek derdim erkek ismi hiç düşünmemiş olmam. İçimin ısındığı bir tane bile erkek ismi yokBende kendimi bildim bileli oğlum olacak diye düşünürdüm adı bile hazır cümle alem bilirama ilk kez ultrasonda hareket ettiğini falan görünce ne yalan söyleyeyim içime kız doğdu. Kız gibi salınıyodu
Sağlıkla gelsinler de cinsiyet tahmini hayatın süsü. İkisine de canımı veririm yeter ki sağlıkla doğsun
evet kesin konuşmak istemezler onlar daParfum hala fosur fosur sıkıyorum uzgunum yaama artik tenime degil giysilere fislatiyorum.
Ya clinique moisture surge kullanirdim yillardir, trendyoldaki sorulara hep kivirtik cvp vermisler. Hamileler kullanabilir mi diye soranlara, yok alerjik testleri tamamdir, yok doktora danisin filan gibi kacamak cevaplar vermisler gibi geldi icim giciklandi. Ama tabi chatgpt kadar iyi analiz edemem bunu, benimki sadece hissel
Bebeğim bugün bir değişiklik yaptım ve tüm gün yattım
Ay çilek ne güzel anlatmışsın ya mis gibi bebek kokusu geldi resmen burnumaSata göre 10+1 şuan ama usgye göre 11 olmus oluyor. Biz son adeti baz alalım bence.
Bide bisey diyim mi bu bebekler doğduğunda o kadar minik oluyor ki kız mı erkek mi olduğu belli değil. Öyle sevimli mis kokulu yumuşacıkhep dua ediyorum bana düşkün olsun uslu olsun, uykuyu sevsin, nur yüzlü bebeğim olsun diye cinsiyet sıkıştırmıyorum araya ne bileyim gücenmesin bebek diye djdhdj
caudalie temizleme köpüğü ve nemlendiricisini aldım ben de içerikleri hamilelik için uygun geldi umarım öyledirevet kesin konuşmak istemezler onlar dadoğal içeriğe kaymak mantıklı ama cilde uygun bir şey bulmak da zor. Parfüm ve deodorant kısmını ben de bırakamıyorum. Ecowell e bakayım ben de
Dimi yaaaa hayalimAy çilek ne güzel anlatmışsın ya mis gibi bebek kokusu geldi resmen burnuma
Sesin cıkmayınca dedim doktorunu özledi heralde bu bacıBebeğim bugün bir değişiklik yaptım ve tüm gün yattımçok halsizdim progestanı hap olarak içiyorum o yüzden çok etkiledi bugün beni gözümü açamadım iyiyim ama kızz teşekkür ederim sen nasıl oldun miden iyi mi biraz daha
Ay ne kadar çirkin kısmına kahkaha attım Allah iyiliğini versin. Bana da hiçbir isim sempatik gelmiyor, ama erkek olursa isim belli büyükbabasının ismini vereceğiz. Amaaaaa kız olursa annesi en güzel ismi seçip koyacakÖyle gerçekten :) şuan tek derdim erkek ismi hiç düşünmemiş olmam. İçimin ısındığı bir tane bile erkek ismi yokaz önce eşim çalışırken bi listeden isimler okumamı istedi, erkek isimleri ne kadar çirkin dedim kız olsa ismi hazır, ama erkek nooo ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?