Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    10
lekelenmesi olan kızlar sıcak suyla duş almayın lütfen dikkat edin damarları gevşettiği için arttırıyomuş ılık hatta soğuğa yakın olsun ben normalde resmen kaynak suyla duş alırdım ama hamileliği öğrendiğimden beri dikkat ediyorum

Deodorantta krijen in dogal bir seyini aldim ilk haftalarda, ya ben ter koktum onla tiksindim sanki alismisim zararli iceriklere aluminyumlu sonra bir doktor dinledim ne kullaniyosaniz devam edin diyor, saldim
konudan alakasız bebiş kız olursa siminya koymayı istiyorum kafamdaki 2 isimden beri sana benziyo adı

deterjan ve yumuşatıcı minies / güneş kremi bade natural mineral filtre olan turuncu renk / makyaj haftada bir falan yapıyorum zaten değiştirmem onları
Bade naturalden memnun musun göz yakıyor mu ben larosche kullanıyordum normalde yapısı hafif diye bunun yapısı nasıl bu üçünü cevaplamanı istiyorum

Makyaji ben de degistirmedim ya. Yani vermeye de kiyamam acikcasi elimde olanlari az ve oz alirim cunku dedigin gibi max iki gun yapiyorum cunku onda da cildim berbat oldugu icin basiyorum lancome fondotenimi anca o kapiyor zaten sjdjdjfj
Makyajı ben de değiştiremedim şuan çok dışarı çıkmadığım için sorun yok ama beyaz tenli olduğum için bişey sürmeden de çıkmıyorum pek Kiko nun pudrasını kullanıyorum sadece en azından cilt altı emilim olmuyor diye içim biraz rahat pudrada o da renk veriyor yetiyor

Ben de esmer oldugum icin alliksiz hayatta sokaga cikmam yoksa herkes hasta sanar beni bir de gozlerim fazla buyukler, rimel surmezsem o da hafif korkunc duruyor ajdjdjdj

Bende de başta etkisi yoktu son dört gündür içtikten üç saat sonra yatakta bayılıyorum, içmişim gibi baş dönmesi yapıyor bide sonradan başladı. Kafa bulmak isteyen içsin cidden
Gerçekten de öyle bir etkisi var
Parfumu bir tek opuya giderken sıkmadim vallahi uyardiklari icin o da
Al benden de o kadar o gün kendimi garip bir insan gibi hissettim

Bade naturalden memnun musun göz yakıyor mu ben larosche kullanıyordum normalde yapısı hafif diye bunun yapısı nasıl bu üçünü cevaplamanı istiyorum
yapısı hafif yoğun ama kolay dağılıyo beyazlık kalmıyo hiç bence f/p ürünü ve bebekler bile kullanıyo içim rahatyoksa ben misshadan vazgeçmezdim

Ne durumda şimdi lekelenmen. Az az mı geliyot

ay hiç bilmiyorum bi akrabamızın kızı iklimya. ben de böyle uydurdum anlamı olmayabilir ama ben çok seviyorum simli gibi sanki süslü süslü
simli isimlere bayılıyorum peri tozlu gibi ya çok güzel
Sim de gümüş demek zaten heheh ismim gibiyimdir isildamaya pula payete sikirtiya bayilirim tam suslu kizlar icin bir isim ahsjdjjd. Simay zaten isik sacan parlayan yüz demek, kisaca ay yüzlü ajdjdjdj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…