benim de yüzüm ve kolum için arada gitmem gerekiyoduTam onu soracaktım bende de ipl cihazı var evde yapıyorum yüzüme koltuk altıma falan, gebeliği öğrendiğimden beri korkudan yapamadım. Dokuz ay ne yapıcam ama onu bilmiyorum
ben de sorunca şimdi onları hiç karıştırmayalım gibi bişey dedi ama 12. haftadan sonra da mı karıştırmayalım hocam diyemedimHamile olduğumu öğrenince doktorum devam etmememi söyledi yarım kaldı yani iki seans gitmiştim sadece
konudan alakasız bebiş kız olursa siminya koymayı istiyorum kafamdaki 2 isimden beri sana benziyo adıDeodorantta krijen in dogal bir seyini aldim ilk haftalarda, ya ben ter koktum onla tiksindim sanki alismisim zararli iceriklere aluminyumlusonra bir doktor dinledim ne kullaniyosaniz devam edin diyor, saldim
Istedigin ismin icinde benim adim var hehehekonudan alakasız bebiş kız olursa siminya koymayı istiyorum kafamdaki 2 isimden beri sana benziyo adı
Bade naturalden memnun musun göz yakıyor mu ben larosche kullanıyordum normalde yapısı hafif diye bunun yapısı nasıl bu üçünü cevaplamanı istiyorumdeterjan ve yumuşatıcı minies / güneş kremi bade natural mineral filtre olan turuncu renk / makyaj haftada bir falan yapıyorum zaten değiştirmem onları
Makyajı ben de değiştiremedim şuan çok dışarı çıkmadığım için sorun yok ama beyaz tenli olduğum için bişey sürmeden de çıkmıyorum pek Kiko nun pudrasını kullanıyorum sadece en azından cilt altı emilim olmuyor diye içim biraz rahat pudrada o da renk veriyor yetiyorMakyaji ben de degistirmedim ya. Yani vermeye de kiyamam acikcasi elimde olanlari az ve oz alirim cunkudedigin gibi max iki gun yapiyorum cunku onda da cildim berbat oldugu icin basiyorum lancome fondotenimi anca o kapiyor zaten sjdjdjfj
Ayyy anlamı ne orijinal bir isimmiş kız olursa ki erkek hissediyorum ben de bade koymayı istiyorumkonudan alakasız bebiş kız olursa siminya koymayı istiyorum kafamdaki 2 isimden beri sana benziyo adı
Ben de esmer oldugum icin alliksiz hayatta sokaga cikmam yoksa herkes hasta sanar beniMakyajı ben de değiştiremedim şuan çok dışarı çıkmadığım için sorun yok ama beyaz tenli olduğum için bişey sürmeden de çıkmıyorum pek Kiko nun pudrasını kullanıyorum sadece en azından cilt altı emilim olmuyor diye içim biraz rahat pudrada o da renk veriyor yetiyor
ay hiç bilmiyorum bi akrabamızın kızı iklimya. ben de böyle uydurdum anlamı olmayabilir ama ben çok seviyorum simli gibi sanki süslü süslüAyyy anlamı ne orijinal bir isimmiş kız olursa ki erkek hissediyorum ben de bade koymayı istiyorum
Gerçekten de öyle bir etkisi varBende de başta etkisi yoktu son dört gündür içtikten üç saat sonra yatakta bayılıyorum, içmişim gibi baş dönmesi yapıyor bide sonradan başladı. Kafa bulmak isteyen içsin cidden
Al benden de o kadar o gün kendimi garip bir insan gibi hissettimParfumu bir tek opuya giderken sıkmadim vallahi uyardiklari icin o da
yakmadı canım ben sevdim kokusu da yok öyle rahatsız edenBade naturalden memnun musun göz yakıyor mu ben larosche kullanıyordum normalde yapısı hafif diye bunun yapısı nasıl bu üçünü cevaplamanı istiyorum
yapısı hafif yoğun ama kolay dağılıyo beyazlık kalmıyo hiç bence f/p ürünü ve bebekler bile kullanıyo içim rahatBade naturalden memnun musun göz yakıyor mu ben larosche kullanıyordum normalde yapısı hafif diye bunun yapısı nasıl bu üçünü cevaplamanı istiyorum
simli isimlere bayılıyorumIstedigin ismin icinde benim adim var heheheismimi de anlamini da cok severim Simay benim de adim
Ne durumda şimdi lekelenmen. Az az mı geliyotValla dün doktoruma yazdım neden kesilmiyor bu lekeler diye adam kibarca sabredeceksin dedihaftaya cumaya randevumu aldım saat 10.da o zamana kadar yatıcam kalkmayacağım yatarak çalışıcam artık yapacak bişey yok. Lekelenmelerin olacak biliyorsun istirahate devam edeceksin dedi çünkü yani hastaneye gelmene gerek yok panikte olma artık kurban olduğum der gibi haykırıyor sanki mesajında adam her gittiğimde yada aradığımda bana psikolojik destek veriy
ay hiç bilmiyorum bi akrabamızın kızı iklimya. ben de böyle uydurdum anlamı olmayabilir ama ben çok seviyorum simli gibi sanki süslü süslü
Sim de gümüş demek zaten hehehsimli isimlere bayılıyorumperi tozlu gibi ya çok güzel
Ramziye göre de nub teorisine göre de kız dedi banaYaa sordunuz mu benim aklıma gelmemişti
bu kadar heveslerden sonra bana erko bebek şoku gelir miSim de gümüş demek zaten hehehismim gibiyimdir isildamaya pula payete sikirtiya bayilirim tam suslu kizlar icin bir isim ahsjdjjd. Simay zaten isik sacan parlayan yüz demek, kisaca ay yüzlü ajdjdjdj
pofidik kızlar bizimRamziye göre de nub teorisine göre de kız dedi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?