Dalın düşündüğümüzün aksine çok fazla kimyasal barındıran bi ürün. Cocuklar için olunca masum gözüküyorBakacağım şok teşekkür ederim. Ben de doğal içerikli be kaliteli ürünler bulana kadar evde dalin vardı her işimi onunla görüyorum şimdilik idareten bakalımdediğiniz markaya bakacağım şimdi
Araştırmak lazım olmadı eczaneye sorulabilircaudalie temizleme köpüğü ve nemlendiricisini aldım ben de içerikleri hamilelik için uygun geldi umarım öyledir
Rexonanın clinical olanını tek geçerim ama sürmemeye çalışıyorum onu djdjdbDeodorantta krijen in dogal bir seyini aldim ilk haftalarda, ya ben ter koktum onla tiksindim sanki alismisim zararli iceriklere aluminyumlusonra bir doktor dinledim ne kullaniyosaniz devam edin diyor, saldim
chatgbt ye sordumAraştırmak lazım olmadı eczaneye sorulabilir
Kendimize göre takıntılarımız işte ya aslında kim ne sanarsa sansın dimiBen de esmer oldugum icin alliksiz hayatta sokaga cikmam yoksa herkes hasta sanar benibir de gozlerim fazla buyukler, rimel surmezsem o da hafif korkunc duruyor ajdjdjdj
Rexonanın clinical olanını tek geçerim ama sürmemeye çalışıyorum onu djdjdbDeodorantta krijen in dogal bir seyini aldim ilk haftalarda, ya ben ter koktum onla tiksindim sanki alismisim zararli iceriklere aluminyumlusonra bir doktor dinledim ne kullaniyosaniz devam edin diyor, saldim
Allah yoluylaParfümü mantıgımla bırakamadım Allah yoluyla bıraktım. Her gün sıkarım birşey yoktu, perşembe günü ofiste kokumdan bir migdem bulandı. Boynumu ıslattım falan olmadı. Havlu aldırttım, havluyu ıslatıp silindim resmen ofiste, keselendim, bide şal sardım yakama boynuma, akşamı öyle yaptım
Ben kendisine güveniyorum ne diyorsa doğrudur djdjdjfchatgbt ye sordum
Ay benimde isim konusunda zorlanacagim kesin. Erkek olursa eşim Mehmet istiyor ve ben istemiyorum. Bi sekilde koymadik ikna ettim Ilk çocukta isim doğuma 1 hafta kala secebildik Can koymuştuk oğlumun adını.gecen gün kız olursa beğendiğim 1 isim var dedim hiç begenmedi niye böyle isimler seçiyorsun falan dedi. Kesin kavga çıkacak isim konusundaAy ne kadar çirkin kısmına kahkaha attım Allah iyiliğini versin. Bana da hiçbir isim sempatik gelmiyor, ama erkek olursa isim belli büyükbabasının ismini vereceğiz. Amaaaaa kız olursa annesi en güzel ismi seçip koyacak
Ben lekeye çok meyilli bir cilde sahibim ben de kaynar suyla yıkanmaya bayılırım ama hamileylen zaten sıcak duş önerilmiyor kasları gevşeteceği için ılık duş almak önemlilekelenmesi olan kızlar sıcak suyla duş almayın lütfen dikkat edin damarları gevşettiği için arttırıyomuş ılık hatta soğuğa yakın olsun ben normalde resmen kaynak suyla duş alırdım ama hamileliği öğrendiğimden beri dikkat ediyorum
Doğsalar da sevsek yesek şunları ya. Hamilelik dönemi hem psikolojik hem fiziksel zor bencepofidik kızlar bizim
Ben daha dün akşam isim konusunda ciddi bir konuşma yaptımAy benimde isim konusunda zorlanacagim kesin. Erkek olursa eşim Mehmet istiyor ve ben istemiyorum. Bi sekilde koymadik ikna ettim Ilk çocukta isim doğuma 1 hafta kala secebildik Can koymuştuk oğlumun adını.gecen gün kız olursa beğendiğim 1 isim var dedim hiç begenmedi niye böyle isimler seçiyorsun falan dedi. Kesin kavga çıkacak isim konusunda
Ban sen böyle 6ay kaldı deyince sanki zaman azalmış gibi oldu bi hoşuma gittiDoğsalar da sevsek yesek şunları ya. Hamilelik dönemi hem psikolojik hem fiziksel zor benceki önümüzde daha 6 ay varr amaninn
Aaa bizim Mehmet olacak eger erkek olursa, bence nispeten güzel ve klasik bir isim, erkek olursa düşünebilirsin, çünkü modern erkek isinmlerinden asla hoşuma giden yok, hem büyükbabamıza jest olsun dedimk. Ama kız olursa tantana büyükAy benimde isim konusunda zorlanacagim kesin. Erkek olursa eşim Mehmet istiyor ve ben istemiyorum. Bi sekilde koymadik ikna ettim Ilk çocukta isim doğuma 1 hafta kala secebildik Can koymuştuk oğlumun adını.gecen gün kız olursa beğendiğim 1 isim var dedim hiç begenmedi niye böyle isimler seçiyorsun falan dedi. Kesin kavga çıkacak isim konusunda
Ben daha dün akşam isim konusunda ciddi bir konuşma yaptımne isim söylesem bir kulp buluyor yok onlar yaramaz olur yok onlar böyle olur eşim öğretmen olduğu için çocuk isimleri konusunda hassaslaşmış sanırım dedim ki ben bu konuda yorumu kapatıyorum çünkü bu mücadelede kendimi şeyit onbaşı gibi hissediyorum ne badereler atlattım mutlu sona gelmişim bu zafer narasını kimseye yaretmem dedim en azından beraber beğensek diyor dedim tabii ortak karar veririz ayar şart arkadaşlar
Azaldı tabi öyle böyle 3 ayı devirmek üzereyizBan sen böyle 6ay kaldı deyince sanki zaman azalmış gibi oldu bi hoşuma gitti
Aaa bizim Mehmet olacak eger erkek olursa, bence nispeten güzel ve klasik bir isim, erkek olursa düşünebilirsin, çünkü modern erkek isinmlerinden asla hoşuma giden yok, hem büyükbabamıza jest olsun dedimk. Ama kız olursa tantana büyükkimseye bırakmam isim işini
cilt için değil canım akıntı içinBen lekeye çok meyilli bir cilde sahibim ben de kaynar suyla yıkanmaya bayılırım ama hamileylen zaten sıcak duş önerilmiyor kasları gevşeteceği için ılık duş almak önemli
Çok yanlış anlaşmışım ama sen zaten doğruyu söylemişsincilt için değil canım akıntı için
Gonlune gore olsun canimbu kadar heveslerden sonra bana erko bebek şoku gelir mi
Benimde babamın adı ama babamı gectigimiz ağustos ayında kaybettim. Bu sekilde seslenmek nasil olur bilemiyorum. Eşimde bi abisine söz vermiş o abiyi de ben pek sevmiyorum. Yani o abi diye de istemiyo olabilirim.Aaa bizim Mehmet olacak eger erkek olursa, bence nispeten güzel ve klasik bir isim, erkek olursa düşünebilirsin, çünkü modern erkek isinmlerinden asla hoşuma giden yok, hem büyükbabamıza jest olsun dedimk. Ama kız olursa tantana büyükkimseye bırakmam isim işini
Aliskanlik iste yillarin verdigiKendimize göre takıntılarımız işte ya aslında kim ne sanarsa sansın dimiben de beyaz tenli olduğumdan makyajsız işe gittim bir sabah hastamısın dediler boğasım geldi sadece beyazım diye haykırmak istedim hayır bi de sanana ne dimi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?