Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    10
Bakacağım şok teşekkür ederim. Ben de doğal içerikli be kaliteli ürünler bulana kadar evde dalin vardı her işimi onunla görüyorum şimdilik idareten bakalım dediğiniz markaya bakacağım şimdi
Dalın düşündüğümüzün aksine çok fazla kimyasal barındıran bi ürün. Cocuklar için olunca masum gözüküyor birde ph olarak da bizim cildimize uygun değil ph derecenizi de bozup cildinizi kurutabilir.

Ben de esmer oldugum icin alliksiz hayatta sokaga cikmam yoksa herkes hasta sanar beni bir de gozlerim fazla buyukler, rimel surmezsem o da hafif korkunc duruyor ajdjdjdj
Kendimize göre takıntılarımız işte ya aslında kim ne sanarsa sansın dimi ben de beyaz tenli olduğumdan makyajsız işe gittim bir sabah hastamısın dediler boğasım geldi sadece beyazım diye haykırmak istedim hayır bi de sanana ne dimi ama

Deodorantta krijen in dogal bir seyini aldim ilk haftalarda, ya ben ter koktum onla tiksindim sanki alismisim zararli iceriklere aluminyumlu sonra bir doktor dinledim ne kullaniyosaniz devam edin diyor, saldim
Rexonanın clinical olanını tek geçerim ama sürmemeye çalışıyorum onu djdjdb
Allah yoluyla koku hassasiyeti çok komik bi durum gerçekten ya hamileliğin en komik olayı

Ay benimde isim konusunda zorlanacagim kesin. Erkek olursa eşim Mehmet istiyor ve ben istemiyorum. Bi sekilde koymadik ikna ettim Ilk çocukta isim doğuma 1 hafta kala secebildik Can koymuştuk oğlumun adını.gecen gün kız olursa beğendiğim 1 isim var dedim hiç begenmedi niye böyle isimler seçiyorsun falan dedi. Kesin kavga çıkacak isim konusunda

Ben lekeye çok meyilli bir cilde sahibim ben de kaynar suyla yıkanmaya bayılırım ama hamileylen zaten sıcak duş önerilmiyor kasları gevşeteceği için ılık duş almak önemli

Ben daha dün akşam isim konusunda ciddi bir konuşma yaptım ne isim söylesem bir kulp buluyor yok onlar yaramaz olur yok onlar böyle olur eşim öğretmen olduğu için çocuk isimleri konusunda hassaslaşmış sanırım dedim ki ben bu konuda yorumu kapatıyorum çünkü bu mücadelede kendimi şeyit onbaşı gibi hissediyorum ne badereler atlattım mutlu sona gelmişim bu zafer narasını kimseye yaretmem dedim en azından beraber beğensek diyor dedim tabii ortak karar veririz ayar şart arkadaşlar

Aaa bizim Mehmet olacak eger erkek olursa, bence nispeten güzel ve klasik bir isim, erkek olursa düşünebilirsin, çünkü modern erkek isinmlerinden asla hoşuma giden yok, hem büyükbabamıza jest olsun dedimk. Ama kız olursa tantana büyükkimseye bırakmam isim işini

arkadayım canım, aynı hislerle. Hıı birinin verdiği fikri begenir koyarım o ayrı ama ben koyarım neticede, onayı bana düşer.

Ben lekeye çok meyilli bir cilde sahibim ben de kaynar suyla yıkanmaya bayılırım ama hamileylen zaten sıcak duş önerilmiyor kasları gevşeteceği için ılık duş almak önemli
cilt için değil canım akıntı için

Benimde babamın adı ama babamı gectigimiz ağustos ayında kaybettim. Bu sekilde seslenmek nasil olur bilemiyorum. Eşimde bi abisine söz vermiş o abiyi de ben pek sevmiyorum. Yani o abi diye de istemiyo olabilirim.

Aliskanlik iste yillarin verdigi insan kendini nasil iyi hissediyorsa ona inandiriyor bi de, yillar once esimle sevgiliyken roaccutane tedavisi gordum yuzum once catladi patladi dudaklarim yarik kaniyor oyle yara yuzum sivilce dolu once bir kusturdu, esime derdim ki makyajsizim goruntulu arama ee napiyim yani makyajsizsan derdi gormezdi asla mesela. O zaman anladim biz sisiriyoruz kendimi en cok tabi gencim o zamanlar o su gibi yirmilerinde citir akdjdjd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…