Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    10
En önemlisi stres yapma herşey olacağına varıyor de geç 😀
Öyle ama bir kayıp daha yaşamaktan korkuyorum. Gerçi hala temkinliyim Allah korusun yolunda gitmeyen bir şey olursa kendimi harap etmiyim diye sürekli sıkıyorum kendimi aşırı mutlu olmamaya çalışıyorum hayallere dalmıyorum 😔 hiç değilse 12. Haftayo atlatana kadar böyle gidecek sanırım. Sence sonraki kontrole ne zaman gitmeliyim? 7+1 di bugün

Valla bazi acilardan iyi cikmamasi. Ben artik kimseden saklayamiyorum, gecen gun annemlerin sitede uc komsusu filan aaaaaa filan diye ustume yurudu gobegimi gorup🤣 ki normalde de oyle cok dar kiyafetler giymem sevmem hep oversize😅
Kot pantolonlu hamile kalmadan önceki son halim. Siyah elbiseli şimdi halim. Alttan bisey pırtladı sadece 😂

Eklentiler

• C8A6EAFF-A78D-4742-85B2-BB67DBB63C72.webp
    C8A6EAFF-A78D-4742-85B2-BB67DBB63C72.webp
    34 KB · Görüntüleme: 87
  • IMG_6490.webp
    IMG_6490.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 85
Öyle ama bir kayıp daha yaşamaktan korkuyorum. Gerçi hala temkinliyim Allah korusun yolunda gitmeyen bir şey olursa kendimi harap etmiyim diye sürekli sıkıyorum kendimi aşırı mutlu olmamaya çalışıyorum hayallere dalmıyorum 😔 hiç değilse 12. Haftayo atlatana kadar böyle gidecek sanırım. Sence sonraki kontrole ne zaman gitmeliyim? 7+1 di bugün
Dayanabilirsen bekle 2 hafta bi sorun olmazsa. Zaten 7 yi atlat hemen 10. Hafta geliyor sonrası kolay canım

Kızlar selam. 7+1 de kese dışında ufak bir kanama alanı çıktı. Doktor yerleşme alanı da olabilir dedi. Progestan fitil verdi . Ayakta durma uzan dedi. Ben epey endişelendim ama 😣 bu başına gelip de kanama alanı kapanan var mıdır, düşük riski falan dedi doktor ödüm koptu 😣
benimde 6+3 te vardı progestanı kullan ve bolca dinlen yemek temizlik bunlara ara ver, 9+2 de kontrole gittiğimde geçmişti 🥰 endişelenme bebiş yerleşirken bu tarz kanama alanları olabiliyormuş, inşallah seninki de geçecek🙏🏼

kızlar şunu soğuk sütle yapıp içsem çok kafein olur mu acaba hamilelikten beri türk kahvesi hiç içmedim çay içtim sadece. belki bulantıma iyi gelir diye soğuk soğuk içesim geldi bundan

Eklentiler

• IMG_3129.webp
    IMG_3129.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 81
kızlar şunu soğuk sütle yapıp içsem çok kafein olur mu acaba hamilelikten beri türk kahvesi hiç içmedim çay içtim sadece. belki bulantıma iyi gelir diye soğuk soğuk içesim geldi bundan
İç bişey olmaz canım

Kuzum sen galiba 8 haftasın şuan o haftalarda neredeyse hepimiz lekelendik ama hepimizin de farklıydı progestan al keyfine bak
evet ben 8+3'üm doktora sordum geçen hafta ama bana kullanmana gerek yok kan gelirse kullanırız dedi hatta ben ısrar ettim burda çoğu kişi içiyo ya dedim olsun içeyim her ihtimale karşı ama yazmadı doktor ihtiyacın olursa yazarım falan dedi yarın gidince yine sorcam allahım her gün paniklerden paniklere geçiyorum 26 yaşında beyazlarım çıktı😁

benimde 6+3 te vardı progestanı kullan ve bolca dinlen yemek temizlik bunlara ara ver, 9+2 de kontrole gittiğimde geçmişti 🥰 endişelenme bebiş yerleşirken bu tarz kanama alanları olabiliyormuş, inşallah seninki de geçecek🙏🏼
Öyle yapmaya çalışayım inşallah geçer ya 😣😣😣 Allah razı olsun 💖 zaten yerleşme alanı da olabilir endişe etme dedi ama bi baktım hemen sonra da düşük de olabilir yapabileceğimiz bir şey yok dedi içime süphe düşürdü

evet ben 8+3'üm doktora sordum geçen hafta ama bana kullanmana gerek yok kan gelirse kullanırız dedi hatta ben ısrar ettim burda çoğu kişi içiyo ya dedim olsun içeyim her ihtimale karşı ama yazmadı doktor ihtiyacın olursa yazarım falan dedi yarın gidince yine sorcam allahım her gün paniklerden paniklere geçiyorum 26 yaşında beyazlarım çıktı😁
Bişey olmaz Allahın izniyle diyorum ya hepimiz yaşadık neredeyse bak sağlıklılar çok şükür ama kendini yorma dinlen güzel beslen atlatırsın inşallah

Kızlar daha önce birisi su gelmesi ile ilgili konuşmuştu mesajı bulamadım şimdiye kadar hiç ıslaklık hissetmedim bugün baya su geliyor gibi oluyor afedersiniz korkuyorum acaba neden

ben 8-9 günde bir gidiyorum doktorum bişi demiyo ilk kayıptan dolayı😔 bana formaliteden 2 hafta sonra gel diyo ama gülüyo tamam diyorum haftaya gelirim😁

Kedilere aşığım 🥹 benimki hafız kedi ama hahah
ahahahagagavgahahag ya çok tatlı benim depresyon kedisi benim gibi😁😁
Bişey olmaz Allahın izniyle diyorum ya hepimiz yaşadık neredeyse bak sağlıklılar çok şükür ama kendini yorma dinlen güzel beslen atlatırsın inşallah
ay inşallah iyi ki varsınız çevremde hiç hamile yok sadece sizinle konuşabiliyorum 😍😍

Back
X