Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    10
Hangi paketi seçtin ne kadar dediler canım.

Yok kuzum ne alışverişi 3 gündür Prilamı basıp işe gidiyorum, ekmek parası bebek geliyor😂😂 zaman zaman yogun stresli dönemlerde hep yakınırdım aman kimin için bu kadar çalışıyoruz deli gibi, kime bırakıcam derdim. Şimdi eşim kırk kere iyi değilsen kal evde demesine rağmen, çocuguma kalk annem gidelim diyorum işimizin gücümüzüb başına, çok şükür gün nasıl geçiyor anlamıyorum eve gelince de yorgunluk çöküyor tabi, dün akşam epey sayfa okudum çok şükür topikte genel durum yolunda, panikler yerine😂😂🤭🤭
aynen aynen herşey stabil 😄😄 iyi olmana sevindim çalış tabi zaman hızlı geçiyor

tabbiikiii ayıp ediyosun ahsjdjdj🤣 bazen yetişemiyom ama olsun okuyorm sonra. İşten cıkınca evde koşuşturmada cok bakamıyom ama keremi uyuttugum gibi buralardaym shsjdjd
Keremi çok merak ediyorum ya ben

Ahhh kızlarrr aşkımı gördüm miniğimi gördümmm büyümüş serpilmiş hareket ediyordu🥹♥️🥰🧿
Gözün aydın canım, dün akşamdan aklımda tuttum şimdi sayfaya girince başka yazışmaları okumaya şuan vaktim yok diye senin sayfana baktım direk sevindim, insan takibinde oldugu arkadaşlarının güzel haberiyle gerçekten ferahlıyor. Gözün aydın kuzum🙏🏻

benim de bu hafta şişti ya karnımı içine çekiyorum gelmiyor. ama dışardan hiç belli değil hala
Valla bazi acilardan iyi cikmamasi. Ben artik kimseden saklayamiyorum, gecen gun annemlerin sitede uc komsusu filan aaaaaa filan diye ustume yurudu gobegimi gorup🤣 ki normalde de oyle cok dar kiyafetler giymem sevmem hep oversize😅

lekelenmesi olan annişler hangi renk lekelenme dediğiniz kırmızı falan mı kahve mi çünkü benim de günde 1 defa açık kahve akıntı oluyo doktor normal dedi kan olmadığı sürece ama hep aklımda ya acaba ne zaman biter bu

Gözün aydın canım, dün akşamdan aklımda tuttum şimdi sayfaya girince başka yazışmaları okumaya şuan vaktim yok diye senin sayfana baktım direk sevindim, insan takibinde oldugu arkadaşlarının güzel haberiyle gerçekten ferahlıyor. Gözün aydın kuzum🙏🏻
Canımmm çok teşekkür ederim gerçekten yüreğim ferahladı.
İyi ki varsınız hepiniz :KK200:

Canım ayran çekti susun🤣🤣

lekelenmesi olan annişler hangi renk lekelenme dediğiniz kırmızı falan mı kahve mi çünkü benim de günde 1 defa açık kahve akıntı oluyo doktor normal dedi kan olmadığı sürece ama hep aklımda ya acaba ne zaman biter bu
Kuzum sen galiba 8 haftasın şuan o haftalarda neredeyse hepimiz lekelendik ama hepimizin de farklıydı progestan al keyfine bak

Back
X