- 25 Temmuz 2022
- 1.205
- 2.671
- 63
tabbiikiii ayıp ediyosun ahsjdjdjEnsenizdeyim diyosun yaniiiii![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tabbiikiii ayıp ediyosun ahsjdjdjEnsenizdeyim diyosun yaniiiii![]()
benim de bu hafta şişti ya karnımı içine çekiyorum gelmiyor. ama dışardan hiç belli değil halaGebeşş diye ben ajdjdjdjsanki 10.haftaya girince daha bi buyudu ya anlamadim ben de
![]()
uyku yapsın iyi olur bulantıdan uyuyamıyorumTok iciyorum eczaci mumkunse tok alin, baktiniz cok kotu kalktiniz ac da iceilirsiniz demisti. Cok uyku yapiyor bende baska yan etkisi yok![]()
aynen aynen herşey stabilHangi paketi seçtin ne kadar dediler canım.
Yok kuzum ne alışverişi 3 gündür Prilamı basıp işe gidiyorum, ekmek parası bebek geliyorzaman zaman yogun stresli dönemlerde hep yakınırdım aman kimin için bu kadar çalışıyoruz deli gibi, kime bırakıcam derdim. Şimdi eşim kırk kere iyi değilsen kal evde demesine rağmen, çocuguma kalk annem gidelim diyorum işimizin gücümüzüb başına, çok şükür gün nasıl geçiyor anlamıyorum eve gelince de yorgunluk çöküyor tabi, dün akşam epey sayfa okudum çok şükür topikte genel durum yolunda, panikler yerine
![]()
Keremi çok merak ediyorum ya bentabbiikiii ayıp ediyosun ahsjdjdjbazen yetişemiyom ama olsun okuyorm sonra. İşten cıkınca evde koşuşturmada cok bakamıyom ama keremi uyuttugum gibi buralardaym shsjdjd
Çıkar senin de 1 2 haftaya göbeğinKalbimiz onlarla atıyor
Benim de karnım belli olsun artık yaa![]()
Bende kontrolde prilam yazdıracağım yoksa bu şekilde devam edemem birde küçük kızım varaynıyım ama ben kusuyorum bi de en sevdiğim şeyleri bile yiyemiyorum sadece sabah tost yiyorum o kadar su da içemiyorum![]()
Gözün aydın canım, dün akşamdan aklımda tuttum şimdi sayfaya girince başka yazışmaları okumaya şuan vaktim yok diye senin sayfana baktım direk sevindim, insan takibinde oldugu arkadaşlarının güzel haberiyle gerçekten ferahlıyor. Gözün aydın kuzumAhhh kızlarrr aşkımı gördüm miniğimi gördümmm büyümüş serpilmiş hareket ediyordu![]()
Ay tamam çok teşekkür ederimBenim var kaşar peyniri ye tutunmasını kolaylaştırır gelişimi içinde kaju ye çiğ olarak
Valla bazi acilardan iyi cikmamasi. Ben artik kimseden saklayamiyorum, gecen gun annemlerin sitede uc komsusu filan aaaaaa filan diye ustume yurudu gobegimi gorupbenim de bu hafta şişti ya karnımı içine çekiyorum gelmiyor. ama dışardan hiç belli değil hala
En önemlisi stres yapma herşey olacağına varıyor de geçAy tamam çok teşekkür ederim![]()
Ben gordum cok yakisikliKeremi çok merak ediyorum ya ben
Sen nerde gördün ben niye görmedimBen gordum cok yakisikli
Ahahahah ozeldenSen nerde gördün ben niye görmedim![]()
Canımmm çok teşekkür ederim gerçekten yüreğim ferahladı.Gözün aydın canım, dün akşamdan aklımda tuttum şimdi sayfaya girince başka yazışmaları okumaya şuan vaktim yok diye senin sayfana baktım direk sevindim, insan takibinde oldugu arkadaşlarının güzel haberiyle gerçekten ferahlıyor. Gözün aydın kuzum![]()
Bende görcem bana neAhahahah ozelden![]()
Kuzum sen galiba 8 haftasın şuan o haftalarda neredeyse hepimiz lekelendik ama hepimizin de farklıydı progestan al keyfine baklekelenmesi olan annişler hangi renk lekelenme dediğiniz kırmızı falan mı kahve mi çünkü benim de günde 1 defa açık kahve akıntı oluyo doktor normal dedi kan olmadığı sürece ama hep aklımda ya acaba ne zaman biter bu