Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    10
Kızlar bebeğimin kalbi hâlâ atıyor. Kanama alanı var. Takipte kalacağız dedi doktor. Ama 2-3 defa gösterdi kalp atışını 🥹
şükürler olsun bu ne güzel bir haber. Bak bebeğin sana sımsıkı tutundu sende şimdi stres yapmadan sabırla beklemeye devam tamamı. Kanama alanı da geçecek bak gör içini ferah tut arkadaşım 🙏

Kızlar bebeğimin kalbi hâlâ atıyor. Kanama alanı var. Takipte kalacağız dedi doktor. Ama 2-3 defa gösterdi kalp atışını 🥹
Benim bir arkadaşımın da sizin gibi oldu,kanaması çok yoğun olunca hastaneye gidiyor ve doktor kesenin bozulduğunu kanama alanının çok olduğunu söylüyor,1 gün hastanede yatıp ertesi gün kalp atışını duyuyorlar.1 hafta kadar lekelenmesi devam etmiş ama doktor 40 gün rapor yazmıştı.Şimdi kızı 3 yaşında :) inşallah sizin de çok güzel gelişmeleriniz olur

Gözün aydın canım stres yapma inşallah daha güzel olacak

Yattığım yere kahvaltım geldi mis gibi yedim şimdi de yata yata çalışıyorum 😆😆 bugün değişiklik olarak odamda yatıyorum hayatımdaki en yeni değişiklik bu şuanda 😂😂😂 sen napıyosun
Ben henüz yataktan çıkmadım😀

Çok şükür şimdi moralini yüksek tutup dinlenmen lazım. Allah'ın izniyle hiçbir şey olmaz bebişine

Günaydın annişlerim geçmiş mesajları da okudum sizi bilmem ama ben yazılanlardan çok etkileniyorum 🤣🤣 Sizden ricam geçmişteki kötü tecrübelerinizi değil de iyileri paylaşsak her benzer olayda endişe ediyorum ya da ediyoruz gereksiz yere her kontrolde bebeğin kalbi mi durmuş acaba cart curt saçma sapan kaygılar düşünceler ben de zor anne olanlardanım çünkü 🥹 Güzel konuşalım güzel olsun artık kritik haftaları atlatmamıza çok az kaldı Allah hepimizin buradan sağlıklı doğum haberi vereceğimiz günü de nasip etsin 🙏🏻🙏🏻

Günaydın kıssslarrr. Acil üstümüze usg atın güzel haberler atın. Ben kalp atışı duymaya haftaya cuma gideceğim. O yüzden şuan bu topiğin kafamızı dağıtması lazım

Günaydın kıssslarrr. Acil üstümüze usg atın güzel haberler atın. Ben kalp atışı duymaya haftaya cuma gideceğim. O yüzden şuan bu topiğin kafamızı dağıtması lazım
Ayy evet ltfen benmde daha 2 hafta var 🥹♥️ inşallahh bugun gidenlerin hepsiinndenn muhteşem fotolar haberler alırız♥️ kalbm sizle

Yattığım yere kahvaltım geldi mis gibi yedim şimdi de yata yata çalışıyorum 😆😆 bugün değişiklik olarak odamda yatıyorum hayatımdaki en yeni değişiklik bu şuanda 😂😂😂 sen napıyosun
Bunlar nasıl hayatlar arkadaslarrrrr hsjdjdjd yattığı yere kahvaltı gelmeler falan oluyomu öleee yaa 🤣 ben nie seyit onbası oldm bende istiyom sbsjdjdkdkd

Bunlar nasıl hayatlar arkadaslarrrrr hsjdjdjd yattığı yere kahvaltı gelmeler falan oluyomu öleee yaa 🤣 ben nie seyit onbası oldm bende istiyom sbsjdjdkdkd
O sıra da ben kalkıp dışarıda kar varken paşa paşa işime geldim. Çay simit ile kahvaltımı yaptım

Ilk doğumumu Acibadem de yapmıştım erdal beyle. Yine orada olur herhalde. Henuz zaman var diye herhangi bi görüşme yapmadık hastane ve ücret üzerine. Ama doktorumdan cok memnunum. Muayene ücreti de özel hastane ücretlerinden uygun doğumda da umarım şaşırmayız:)
Merhaba acıbademde sanırım bebek ihtiyaçlarını karşılıyorlarmış doğumdan sonra. Bez ıslak mendil vs hastaneye götürmemize gerek var mı?

Back
X