Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    10
Maşallah ne güzel, benim daha var acaba iyi mi kalbi atıyor mu diye düşünmekten bi tık delirme modum açık. Bende de sancı oluyor geçiyor. Normal bence

Benim de 7 haftalık tahminime göre daha bende kalp atışını duymadım cumartesi gitmeyi planlıyorum dayana bildiğim kadar bekliyorum

Günaydın kızlar ben yine bel ağrısı çekiyorum 9+3 olduk bugün.
Gece uyuyunca geçmişti bel ağrısı ama işe gelip masa başı oturunca yine başladı. Arada sağ kasığımda da sızılar oluyor. Günler hızlı geçsin ve cuma olsun artık psikolojim bozulacak yoksa

kızlar günaydın ilk sayfadan bu sayfaya kadar her mesajı okudum nerdeyse hepinizle yakın arkadaş gibi hissediyorum artık ben bugün 8+0 oldum akıntı ağrı bulantı ağlama krizleri kabuslar ne ararsanız var her günüm stres içinde geçiyo 26 yaşında saçımda beyazlar çıktı ilk bebeğimi ekim ayında kalbi durduğu için kaybetmiştim bu yüzden korku içindeyim sürekli hepimize dua ediyorum inşallah sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz. bir de ben bulantı için bunu içiyorum doktorum bitkisel olduğu için yazdı hap değil takviye hiçbir zararı yokmuş bundan içen var mı aranızda merak ettim

Eklentiler

• 56a1bc42-3a97-47ea-879a-97d5ba4a3ac8.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 59
Benim de minik kanamam olduğu zaman normalde ki adet dönemimdi şimdi aydinlandim
topikteki hamişlerin çoğu adet gününde lekelendi. beni doktorum önceden uyarmıştı olursa korkma diye, ağrılar falan oldu ama leke gelmedi. bende buraya yazmıştım hemen herkes aşina olsun diye

Offf bu lekelenmeler ne zaman geçecek 15 gündür kahverengi lekelerden kurtulamadım Allah daha beterini göstermesin bu da geçsin inşallah

günaydın canımm. ilacın adı da ibrahim tatlıses şarkısı gibiymiş

ya sen bana en son ne söz vermiştin hatırlıyormusun çilek Cuma benim de randevum var 11.30 da senin kaçta randevun

Kızlar merhaba şimdi çıktım doktordan bebek oluşmuş yolk sacı da var yeri de iyi kanama alanı yok. Ama kalp atışı duyamadık. Karından baktı bu arada son adete göre 7+5 bugün usgye göre 6+4 olarak gözüküyor. Doktor çok olumlu konuşmadı kalbi durmış olabilir dedi vajinal bakcaktı zaten gözükmüyor gerek yok dedi. Perşembe sabah aç gel yine gözükmezse sonlandırıp genetiğe gönderelim dedi . O kadar üzüldüm ki ilk kez bu keseyi dolu ve içinde bebek gördüm. Küçük olduğu için gözükmemiştir demi ne kadar daha beklemem gerekiyor lütfen bişey yazın

Eklentiler

• image.webp
    82,5 KB · Görüntüleme: 52
Aa bende Ekim ayında kaybettim 10 haftalıktı valla kuzu stres evham hepimizde var ya ona yapacak bişey yok. Takviyeyi kullanan yok sanırım içimizde

Aay noluyor ya son zamanlar da kızlar bu kaçıncı dicem ama 6+4 daha küçük ya 8 haftaya kadar bekleniyor bence bekle kuzum

ya sen bana en son ne söz vermiştin hatırlıyormusun çilek Cuma benim de randevum var 11.30 da senin kaçta randevun
bacım ben ki verdiği her sözün heykel gibi arkasında duran kadın, bu konuda fırıldak oldum sabah akşam düşünüyorum kalbi atıyor mu büyüdü mü belim neden ağrıyor diye
randevum 9.50 de

Perşembe için çok erken belki duyulur diye düşünüyorum bende başka hastanelere de gideyim en iyisi . O kadar dua ettim ki sabaha kadar uyumadım
Devlet hastanesiyse duymamıştır kuzum ya özele gitsene bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…