- 24 Haziran 2022
- 208
- 157
- 33
Maşallah, in şe Allah hep öyle devam eder sakin bir gebelikaynıyız 11 buçuk haftalığım hala 0 belirti ile devam
Bir sorarsın in şe AllahBilmiyorum ki öğrenebilir miyim acaba
Günaydın canım. Geçmiş olsun. İnşallah onemli bir şey değildir. Bize de durumunu haber ver. Seni merak ederizGünaydın bugün farklı bir kasık ağrım var bana doktor yolu göründü dinlenmeyle de geçmiyor ne yazık ki
Maşallah ne güzel, benim daha var acaba iyi mi kalbi atıyor mu diye düşünmekten bi tık delirme modum açık. Bende de sancı oluyor geçiyor. Normal bence7+1 hafta olduk bu gün, daha kalp atışını dinlemeye gitmedim. Yarın in şe Allah gideceyim, belirtisizlik biraz tedirgin yapıyor adamı, acaba büyümüş mü, kalbi nasıl atıyorböyle arada sırada adet sancım oluyor çok sürmüyor, in şe Allah normaldır bunlarda
Benim de 7 haftalık tahminime göre daha bende kalp atışını duymadım cumartesi gitmeyi planlıyorum dayana bildiğim kadar bekliyorum7+1 hafta olduk bu gün, daha kalp atışını dinlemeye gitmedim. Yarın in şe Allah gideceyim, belirtisizlik biraz tedirgin yapıyor adamı, acaba büyümüş mü, kalbi nasıl atıyorböyle arada sırada adet sancım oluyor çok sürmüyor, in şe Allah normaldır bunlarda
Evet sen doktora gitmeden rahat edemeyek gibisin bebişini bi gör de için ferahlasın insallahGeçtiyine de bi gideyim ben ishalden dolayı tetikteyim en azından bebeği görürüm
Benim de minik kanamam olduğu zaman normalde ki adet dönemimdiregl dönemlerinde vücut resmen alısık olduğu sistemi yürütmeye calısıyor bütün adet belirtileri cıkıyor piyasaya. Merak etme en fazla 2-3 güne geçer hepsi
topikteki hamişlerin çoğu adet gününde lekelendi. beni doktorum önceden uyarmıştı olursa korkma diye, ağrılar falan oldu ama leke gelmedi. bende buraya yazmıştım hemen herkes aşina olsun diyeBenim de minik kanamam olduğu zaman normalde ki adet dönemimdişimdi aydinlandim
günaydın canımm. ilacın adı da ibrahim tatlıses şarkısı gibiymişkızlar günaydınilk sayfadan bu sayfaya kadar her mesajı okudum nerdeyse hepinizle yakın arkadaş gibi hissediyorum artık ben bugün 8+0 oldum akıntı ağrı bulantı ağlama krizleri kabuslar ne ararsanız var her günüm stres içinde geçiyo 26 yaşında saçımda beyazlar çıktı ilk bebeğimi ekim ayında kalbi durduğu için kaybetmiştim bu yüzden korku içindeyim sürekli hepimize dua ediyorum inşallah sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz. bir de ben bulantı için bunu içiyorum doktorum bitkisel olduğu için yazdı hap değil takviye hiçbir zararı yokmuş bundan içen var mı aranızda merak ettim
ya sen bana en son ne söz vermiştin hatırlıyormusun çilekGünaydın kızlar ben yine bel ağrısı çekiyorum9+3 olduk bugün.
Gece uyuyunca geçmişti bel ağrısı ama işe gelip masa başı oturunca yine başladı. Arada sağ kasığımda da sızılar oluyor. Günler hızlı geçsin ve cuma olsun artık psikolojim bozulacak yoksa
Aa bende Ekim ayında kaybettim 10 haftalıktı valla kuzu stres evham hepimizde var ya ona yapacak bişey yok. Takviyeyi kullanan yok sanırım içimizdekızlar günaydınilk sayfadan bu sayfaya kadar her mesajı okudum nerdeyse hepinizle yakın arkadaş gibi hissediyorum artık ben bugün 8+0 oldum akıntı ağrı bulantı ağlama krizleri kabuslar ne ararsanız var her günüm stres içinde geçiyo 26 yaşında saçımda beyazlar çıktı ilk bebeğimi ekim ayında kalbi durduğu için kaybetmiştim bu yüzden korku içindeyim sürekli hepimize dua ediyorum inşallah sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz. bir de ben bulantı için bunu içiyorum doktorum bitkisel olduğu için yazdı hap değil takviye hiçbir zararı yokmuş bundan içen var mı aranızda merak ettim
Aay noluyor ya son zamanlar da kızlar bu kaçıncı dicem ama 6+4 daha küçük ya 8 haftaya kadar bekleniyor bence bekle kuzumKızlar merhaba şimdi çıktım doktordan bebek oluşmuş yolk sacı da var yeri de iyi kanama alanı yok. Ama kalp atışı duyamadık. Karından baktı bu arada son adete göre 7+5 bugün usgye göre 6+4 olarak gözüküyor. Doktor çok olumlu konuşmadı kalbi durmış olabilir dedi vajinal bakcaktı zaten gözükmüyor gerek yok dedi. Perşembe sabah aç gel yine gözükmezse sonlandırıp genetiğe gönderelim dedi . O kadar üzüldüm ki ilk kez bu keseyi dolu ve içinde bebek gördüm. Küçük olduğu için gözükmemiştir demi ne kadar daha beklemem gerekiyor lütfen bişey yazın
Perşembe için çok erken belki duyulur diye düşünüyorum bende başka hastanelere de gideyim en iyisi . O kadar dua ettim ki sabaha kadar uyumadımAay noluyor ya son zamanlar da kızlar bu kaçıncı dicem ama 6+4 daha küçük ya 8 haftaya kadar bekleniyor bence bekle kuzum
bacım ben ki verdiği her sözün heykel gibi arkasında duran kadın, bu konuda fırıldak oldumya sen bana en son ne söz vermiştin hatırlıyormusun çilekCuma benim de randevum var 11.30 da senin kaçta randevun
Devlet hastanesiyse duymamıştır kuzum ya özele gitsene biPerşembe için çok erken belki duyulur diye düşünüyorum bende başka hastanelere de gideyim en iyisi . O kadar dua ettim ki sabaha kadar uyumadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?