Öncelikle bu süreci en sağlıklı şekilde atlatmanızı ve sonrasında sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almanızı diliyorum.çok geçmiş olsun. ben de bugün kötü haberler aldım, embriyo iki haftadır hiç büyümemiş, kalp atışı da yoktu.. kasım 2025’ten elendim maalesef, artık hedef 2026.
grubun nazar boncuğu olsun, umarım diğer herkes bebişlerini sağlıkla mutlulukla kucağına alır.
İnşallah en doğru zamanda ve istediğiniz bir anda tekrar hamile kalır ve sağlıkla bebeğinizi kucaklarsınızKızlar umarım hepiniz bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız. Ben düşük yaptım maalesef. Bu yüzden aranızdan ayrılıyorum. Hepinize sağlıklı bir süreç diliyorum
İletişime geçmeye çalışacağım numarasını falan bulamadımSağlık ocağındansa doktorunuzla iletişime geçip tedaviye başlayın.
regl dönemlerinde vücut resmen alısık olduğu sistemi yürütmeye calısıyor bütün adet belirtileri cıkıyor piyasaya. Merak etme en fazla 2-3 güne geçer hepsiBu gece de mide krampları uyutmuyorBirde resmen regli belirtileri yaşıyorum. Tarihi kontrol ettim. Gebe olmasaydım dün regli olmuş olacaktım. İyi ki bu durum daha önce grupta konuşulmuştu. Panik olmama gerek kalmadı.
Günaydın canım.Benim ilk hamileliğmde 0 belirti vardı bulantı kusma hiç yasamadım. En belirgin özellik gögüs hassasiyeti bile yoktu.Normal yani belirtilere takılma .Çok haklısın insan birşey mi oldu hiç belirti de yok diyor . Boşyere strese kapılma Rabbim inşallah hepimize yavrularımıza sağlıkla kavuşmayı nasip eder.Merhabalar kasım anneleri, nasılsınız bu gün? Bir şey sormak istiyorum, ben belirtisiz geçiriyorum hamileliyimi, yani bir tek göğüs hassasiyyeti olmasa hamile olduğumun farkında bile olmam, böyle normal mı? Böyle geçirenler var mı? Yani ne bulantı, ne uyku hiç bir şey yok, benim gibi olanlar var mı?
belirti her kesde olmaz insallah bebeyin saglikli rahat hamilelik gecirirsin. kac haftaliksin?Merhabalar kasım anneleri, nasılsınız bu gün? Bir şey sormak istiyorum, ben belirtisiz geçiriyorum hamileliyimi, yani bir tek göğüs hassasiyyeti olmasa hamile olduğumun farkında bile olmam, böyle normal mı? Böyle geçirenler var mı? Yani ne bulantı, ne uyku hiç bir şey yok, benim gibi olanlar var mı?
Bende senin gibiyim canım çok az göğüs hassasiyeti birde ağır kokulara tiksinti oluyor. Öyle aşırı bir mide bulantım yok. 8haftaya girmemle dün ilk defa kustum sadeceMerhabalar kasım anneleri, nasılsınız bu gün? Bir şey sormak istiyorum, ben belirtisiz geçiriyorum hamileliyimi, yani bir tek göğüs hassasiyyeti olmasa hamile olduğumun farkında bile olmam, böyle normal mı? Böyle geçirenler var mı? Yani ne bulantı, ne uyku hiç bir şey yok, benim gibi olanlar var mı?
günaydın canım bencede bekleme sen artık bi kontrole gitmelisin en azından için rahatlarGünaydın bugün farklı bir kasık ağrım var bana doktor yolu göründü dinlenmeyle de geçmiyor ne yazık ki
Geçtigünaydın canım bencede bekleme sen artık bi kontrole gitmelisin en azından için rahatlar
seninle oyun oynuyor buGeçtiyine de bi gideyim ben ishalden dolayı tetikteyim en azından bebeği görürüm
Evet beni delirtmeden rahat etmicek galiba haftada bir doktorunu görmek istiyo sanırımseninle oyun oynuyor bu
7+1 hafta olduk bu gün, daha kalp atışını dinlemeye gitmedim. Yarın in şe Allah gideceyim, belirtisizlik biraz tedirgin yapıyor adamı, acaba büyümüş mü, kalbi nasıl atıyorbelirti her kesde olmaz insallah bebeyin saglikli rahat hamilelik gecirirsin. kac haftaliksin?
aynıyız 11 buçuk haftalığım hala 0 belirti ile devamMerhabalar kasım anneleri, nasılsınız bu gün? Bir şey sormak istiyorum, ben belirtisiz geçiriyorum hamileliyimi, yani bir tek göğüs hassasiyyeti olmasa hamile olduğumun farkında bile olmam, böyle normal mı? Böyle geçirenler var mı? Yani ne bulantı, ne uyku hiç bir şey yok, benim gibi olanlar var mı?
Koku evet oda varBende senin gibiyim canım çok az göğüs hassasiyeti birde ağır kokulara tiksinti oluyor. Öyle aşırı bir mide bulantım yok. 8haftaya girmemle dün ilk defa kustum sadece
Hayırlısı olsun canım, belki gitmişken cinsiyyetinide öğrenirsinGünaydın bugün farklı bir kasık ağrım var bana doktor yolu göründü dinlenmeyle de geçmiyor ne yazık ki
Bilmiyorum ki öğrenebilir miyim acabaHayırlısı olsun canım, belki gitmiş cinsiyyetinide öğrenirsin10haftalığında öğrenenler var bildiyim kadarıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?