Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    7
Öncelikle bu süreci en sağlıklı şekilde atlatmanızı ve sonrasında sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almanızı diliyorum.

Kızlar umarım hepiniz bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız. Ben düşük yaptım maalesef. Bu yüzden aranızdan ayrılıyorum. Hepinize sağlıklı bir süreç diliyorum
İnşallah en doğru zamanda ve istediğiniz bir anda tekrar hamile kalır ve sağlıkla bebeğinizi kucaklarsınız

Bu gece de mide krampları uyutmuyor Birde resmen regli belirtileri yaşıyorum. Tarihi kontrol ettim. Gebe olmasaydım dün regli olmuş olacaktım. İyi ki bu durum daha önce grupta konuşulmuştu. Panik olmama gerek kalmadı.

regl dönemlerinde vücut resmen alısık olduğu sistemi yürütmeye calısıyor bütün adet belirtileri cıkıyor piyasaya. Merak etme en fazla 2-3 güne geçer hepsi

Arkadaşlar günaydın bugün bısey ogrendım sizinlede paylaşmak ıstedım hepımız nasıp olurda anne olucaz herseyın allahtan geldıgıne geleceğine ınanıyoruz Allah’ın 99 ısmınden el musavvır ısmını 9 ay boyunca sürekli çekersek Allah’ın ıznıyle saglıklı elı yüzü guzel hayırlı evlatlara sahıp olurmuşuz bende paylaşmak ıstedım hergün El musavvir soyleyelım ısteyen ınanan ıcın saglıklı bebeklerımız olsun ınsallah

Merhabalar kasım anneleri, nasılsınız bu gün? Bir şey sormak istiyorum, ben belirtisiz geçiriyorum hamileliyimi, yani bir tek göğüs hassasiyyeti olmasa hamile olduğumun farkında bile olmam, böyle normal mı? Böyle geçirenler var mı? Yani ne bulantı, ne uyku hiç bir şey yok, benim gibi olanlar var mı?

Günaydın canım.Benim ilk hamileliğmde 0 belirti vardı bulantı kusma hiç yasamadım. En belirgin özellik gögüs hassasiyeti bile yoktu.Normal yani belirtilere takılma .Çok haklısın insan birşey mi oldu hiç belirti de yok diyor . Boşyere strese kapılma Rabbim inşallah hepimize yavrularımıza sağlıkla kavuşmayı nasip eder.

belirti her kesde olmaz insallah bebeyin saglikli rahat hamilelik gecirirsin. kac haftaliksin?

Bende senin gibiyim canım çok az göğüs hassasiyeti birde ağır kokulara tiksinti oluyor. Öyle aşırı bir mide bulantım yok. 8haftaya girmemle dün ilk defa kustum sadece

Günaydın bugün farklı bir kasık ağrım var bana doktor yolu göründü dinlenmeyle de geçmiyor ne yazık ki

belirti her kesde olmaz insallah bebeyin saglikli rahat hamilelik gecirirsin. kac haftaliksin?
7+1 hafta olduk bu gün, daha kalp atışını dinlemeye gitmedim. Yarın in şe Allah gideceyim, belirtisizlik biraz tedirgin yapıyor adamı, acaba büyümüş mü, kalbi nasıl atıyorböyle arada sırada adet sancım oluyor çok sürmüyor, in şe Allah normaldır bunlarda

aynıyız 11 buçuk haftalığım hala 0 belirti ile devam

Bende senin gibiyim canım çok az göğüs hassasiyeti birde ağır kokulara tiksinti oluyor. Öyle aşırı bir mide bulantım yok. 8haftaya girmemle dün ilk defa kustum sadece
Koku evet oda varyani sanki burnumun yanından bir tane daha burun açılmış gibi, her kokuyu net alıyorum. Hamilelik öncesi burnumda ödemden dolayı koku alma bozukluğu vardı, şimdi o kadar güzel koku alıyorumki, keşke hiç kayb olmasa diyorum koku almam

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…