Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    7
Bende hıc tiksinme bulantı bısey yok ıste hamıle degılmısım gıbı sankı unutuyorum sadece gögüs agrısı arada bir uyuyorum oda psıkoljık sanırım
Benimde tiksintiler 6+4 gibi falan başladı zaten . 5. Hafta da sadece uyuyordum hayattan bi haber .

Allah sabır versin, dayanma güçlüğü versin.

Ya Rabbim sagsalim kucağına almayı nasip etsin ben 5 aylığım ama 12 haftalık ultrason var daha bu ay 25 de ögrenecegim tahminde bulunabilen varmi lütfen meraktan zaman geçmiyor

Eklentiler

• A8F2DF1C-6C05-40DF-A586-24C2DCE61E68.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 29
Doktoruma yazdım bende öyle yapacağım baya yüksek çıkmış çünkü, farklı bi belirtimde yoktu halbuki.
Benim görümcemin doktoru takibini yapmadı enfeksiyonun bebeğe geçmiş 1 hafta bebek ünitede kaldı. O yüzden atlamayın takibi yapıldığı sürece bi sıkıntı olmuyormuş

Merhaba ;

Hangi perinatologa gittiginiz acaba
Benim 5 tane düştüğüm var , biri 19 haftalık, yaşım 42 , tüp bebekle 6. gebeligime hamileyim bugün sabah da kanamam basladi, perinatolog takipli devam edecegim , özelde takipli perinatolog bulamadim.(sadece Ataşehir Memorial da buldum , onun da muayenesi 20 bin , gerci mecbur kalınca gidecegim) Zeynep Kamil de var perinatolog 16 Nisan da 10 haftalık olacagim , o zamana aldim randevu tabi bilemiyorum takipli olur mu o da. Bu sebeple İstanbul da mümkünse Anadolu yakasında iyi bir perinatolog arayisindayim. Gittiginiz perinatolog bilgisi alabilir miyim mümkünse.
Teşekkür ederim

Canim allah tez zamanda tekrar guldursun saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah. Kaybin icin cok uzuldum

Canım çok üzgünüm

Ayyy ilk cinsiyet aman da aman sağlıkla gelsin canım yaa ne kadar erken görmüş nasıl oldu bu
Valla bilmiyorm ki aslında riskli bi durumum vardı onu inceliyordu farklı bi doktor geldi o da görür görmez dedi cinsiyet de gözüküyor diye. İlk başta söylemicekti ama çok belliyse söyleyin dedim

Valla bilmiyorm ki aslında riskli bi durumum vardı onu inceliyordu farklı bi doktor geldi o da görür görmez dedi cinsiyet de gözüküyor diye. İlk başta söylemicekti ama çok belliyse söyleyin dedim
Açılışı prensesle yaptık Topuzlu caniisi hemde yıldızlı ekle ilk cinsiyetimiz

Merhaba ben gitmedim. İstanbul’da da ikamet etmiyorum. Telefonda bir tanıdıkla konuştuk. Bilgi almak amaçlı. Maalesef yardımcı olamayacağım

tebrikler Allah bagislasin masallah. 10 haftada belirtileriniz nelerdi merak etdim gogus agrisi bulanti baska belirtiler devam ediyormu 10 haftaya girdikte
Evet hala prilam içiyorum bulantılar hafif de olsa var bazen arada bi kusuyorum ama 6-7de daha çok kusuyordum azaldı tabi. Onun dışında göğüs ağrısı da öyle aman aman yok dokununca falan bi sızı oluyor sadece. Damarlarım falan hala belirgin. Bir de gazım çok fazla var hatta arttı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…