Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    16
Yarin doktoru olan herkesten guzel haberler bekliyorum kizlar bebisleri bize de atin gozumuz senlensin

Kızlar 9 haftalık hamileyim bugün nefes nefese kalıyorum yatınca yarın kontrolüm var ama sizde var mı böyle bir durum endişe edilecek bir şey mi acaba
Aynısını bende yaşıyorum merdiven çıkınca iki adım yürüyünce oyleuim

Canım dusuk riski yoksa yasak yok
Hamileliği öğrendiğimden beri benim hormonlardan mıdır nedir hiç istemiyorum zaten ama adama acıyorum ara ara
Benim de tam tersi hamile degolken çok isteksiz hamileyken tavan
Kızlar böyle bir şey duydum acaba doğru mu; gebelikte mide bulantısı çekenlerin kız, bulantı yaşamayanların erkek çocuğu oluyormuş. Çocuğu olanlar önceki gebeliğiniz nasıl geçmişti?
Kattiyen yalan inanma
Namusuma laf etmeyin ben bu hikayenin kurbanıyım, bedel ödeyeniyim skdjdkdjdjdhdhdhdh
Gizzzzz bacimmm en son doktoruma sorayım diyordun neyttinnn sen kim verdi sana bu aklı kimmmmm

kızlar benim son adet tarihim 20 mart 7 ve 8 nisan yumurtlama gördüm 18 gün yumurtlamam bu arada hep ve 20 nisan olamam gerekiyor ama 3 gündür göğüs kenarları ve uçları inanılmaz bir hassasiyet var ve göğüs uçlarım bembeyaz idrar testi yapmıyorum ben hangi markanın testini yapsam pozitif aylardır hiç şaşmaz bu belirtileri yaşayan arkadalar var mı

Bacım ben size sorduğumda ok yaydan çıkmıştı artık suçu işledikten sonra sordum

Bacım ben size sorduğumda ok yaydan çıkmıştı artık suçu işledikten sonra sordum

2 dk giremedik foruma, bir takım günahlar işlenmiş. Başkalarıda bu günahlara teşvik edilmiş
Ya valla şaka bir yana aşka saygımız sonsuz ama işte o cesaret yok bizde. Buarada benim doktor da 8-10 haftaya kadar bekleyelim dedi.

Of 8-10 arası tv karşısında bir tatlı uyumuşum. Saatlerdir uyumaya çalışıyorum help. Sabah iş var yani niye böyle oldu

Gecenin 4 buçuğunda yine rüyamda dış gebelik yaşayıp ağlaya ağlaya uyandım. Bide diyorum ki 10.haftada olmaz ya çocuk yerinden nasıl kaçtı başka yere gitti ama yine de inanıyorum dış gebelik olduğuna. Ebe de hemen hastaneye git diyor ağlayarak uyandım.
Bi gireyim bakayım kızlar napıyor dedim ohoo ne günahlar işlenmiş aşmışsınız siz bacım Ben nerelerden dönerek kurtardım daha masumum milli olamadık En son kontrolde tam kapıda çıkacakken kocam pat diye doktora bizim yasak ne zaman bitecek diye sordu. Daha devam diyince yıkıldı

Şimdi yola ciktik mutlaka haber veririm sonuçları

Şimdi yola ciktik mutlaka haber veririm sonuçları deneyimlerimi

Günaydın kızlar Mehmet Fatih Karslı diye bir doktor var. Belki duymuşsunuzdur. Dün canlı yayın açmıştı. Durumumu yazdım. Böyle durumlarda düşük oranı %15’tir, kimi hastalarda kanama olması çok normaldir, olabilir dedi. Tabii muayene etmeden bunlar sadece bir tahmindir biliyorum ama içime biraz olsun su serpti sanki adam.

Ben de bütün gece kaynanamla uğraştım. Dün beni aradı. Sen bebeğini evde doğuruyordun. Boynuna kordon dolanıyordu dedi. Ben şok. Kendime gelemedim bir süre. Gece de rüyamda ona dersini vermeye çalışıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…