Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    7
Siz ne zaman duyacaksınız kalp atışını. Bende onu bekliyorum söylemek için

ben de 9+1 oldum ama başından beri doktorum hiç bi tahlil istemedi, en son kasım ayındaki kan tahlillerim vardı

Ohh çok şükür canım Valla Bende senden haber bekliyordum İkimiz elimiz kalbimizde bekliyorduk ne zaman kalp atışı duyacağız diye. Çok şükür duyduk.Bu arada benimde sat 11 şubat

Ih oh rahatlıyorum böyle okuyunca skhdjdhd

Valla ben her hafta doktor kontrolüne öyle alısmıstım ki içimi rahatlatıp dönüyordum. Bu hafta gitmedim haftaya gidicem. Süre uzadıkça sanki delleniyorum istiyorum ki belirtiler hiç bitmesin

Kızlar selam ben 2 gündür ishalim ya doktor kabızlık için magnezyum vermişti ya onu içtikten sonra başladı bende dün içmedim bidaha enfeksiyon olduğunu düşünmüyorum çünkü ateş vs yok
Geçmiş olsun canım. Sıvı alımına dikkat et. Fazla ayakta kalma

Canım benim Allah bi daha oralara düşürmesin yolunu, hersey rahatlıkla ilerlesin inşallah. Güzel bi duş yap dinlen evinde mis gibi

Çok geçmiş olsun canım. İnşallah bundan sonraki sürecin daha rahat geçer

Valla ben her hafta doktor kontrolüne öyle alısmıstım ki içimi rahatlatıp dönüyordum. Bu hafta gitmedim haftaya gidicem. Süre uzadıkça sanki delleniyorum istiyorum ki belirtiler hiç bitmesin

Hiç sorma. Sabah gözümü açtığımda önce göğsümü yokluyorum. Ağrı sızı varsa bir oh çekiyorum. Bir şey yoksa başlıyor içim içimi kemirmeye

Kızlar tahmini ne zaman bitecek bizim bu haller çocuklarimla ilgilemez oldum yemek bile yapamiyorum makarna çorba ile geçiyor gunler , et ve tavuk gormeye tahammulum yok hersey kokuyor buzdolabinin onunden bile gecmek istemiyorum
Hali hazırda çocugu olanlara Allah gerçekten ekstra yardımcı olsun, inan her dk aynı şeyi düşünüyorım, şuan 1 çocugum olsa evde ne yapardım diye

Bende pazartesı gıdıcem beta Kac oldu sızın baktırdınızmı

Kızlar bugun vajınal ultroson ıcın çağırmıştı doktor gıtmedım gıtsemıydım acaba dıye dusundum ama pazartesı degerım 5 bını gecıyor karından bakılsın ıstedım kan vermedım cunku sürekli sıtrese gırıyorum ınsallah pazartesı götürürüz bebegımızı dua edın nolur bu sıtres benı öldürdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…