- 3 Nisan 2023
- 1.344
- 1.147
- 63
- 38
Herşey ihtimal dahilinde bu da can sıkıyorBende de 1tane miyom varmış, çok yakın değil önemli birşey değil dedi doktor, ama hep aklımın bir köşesindebelki de lekelenmemi kanamamı o yapmıştı
Siz ne zaman duyacaksınız kalp atışını. Bende onu bekliyorum söylemek içineşimde dayanamadı bayramda annesine söyledi ama tembihledim kimseye söyleme diye kalp atısını duymadan bende söylemeyi düşünmüyordum. Kendi anneme bile söylemedim hergün konustuğumuz halde annem bilse tüm alem bilir çünküükalp atısını duyunca söyleyeceğim inşallah. Süreklide söyleniyor bana 2.çocuğu yap diye
Kadın olmak zor beeEver hatta ağrı da yapabiliyor canım arkadaşıma tüm hamilelikte ağrı yapmış.
ben de 9+1 oldum ama başından beri doktorum hiç bi tahlil istemedi, en son kasım ayındaki kan tahlillerim vardıKızlar selam ben 10.haftaya girdim bu zamana kadar hiç genel kan tahlili vermedim sadece 5.haftalarda beta ve hemogram bakılmıştı bi de sınrasında ilaç kullandığım için tsh ve idrar bakıldı o kadar. Sizler kaçıncı haftalarda baktırdınız demir d vitamini vs bakılması gerekiyor muydu? Hiçbi doktor istemedi benden dahiliyeye de kendim gittim aslında hepsini söylemiştim ama o sadece idrar ve tsh bakmış
Amin canım inşallah kimse yaşamasın bunuCanim cok sukur cok sevindim senin icinallah beterinden sakinsin artik insallah
Ohh çok şükür canımKızlar selam kontrolden geldim
Hersey yolunda kalp atisini da duydum
Geç yumurtlama olduğu için şuan 8+1 görünüyor o sebeple sat i güncelledik 11 Şubat olduTopuzlu guncrlleyebilirsin canım tahmini dogum
Gene 3 kasim gibi canım kalp atışı da 8+1 yaz canım
Ih oh rahatlıyorum böyle okuyunca skhdjdhdBenim de oyleeeeehos bi haftadir fiks prilam ictigim icin icmesem nolurum bir fikrim yok. Ama bazi gunler ilac icmemisim gibi bulaniyorum mesela. Dun aksam annemde yemekteydik hersey superdi, eve donduk 12 gibi kapidan girince kendi evim koktu sanki ve ogurmeye basladim istemsiz. Esim diyor ki bir sey kokmuyor mis gibi evimiz kendine gel yani abuk sabuk seylerden tiksiniyorum filan. Memelerim bir cok aciyor bir acimiyor. Kasik agrim haftanin yarisi var yarisi yok
İnşallah canım çok isterim.İLk bebeğimde kasım annesiydim kızım 29 ekimde doğdusizede nasip olur inşallah
Valla ben her hafta doktor kontrolüne öyle alısmıstım ki içimi rahatlatıp dönüyordum. Bu hafta gitmedim haftaya gidicem. Süre uzadıkça sanki delleniyorumbenimde sürekli değişiyor belirtiler özelliklede göğüs hassasiyeti bir gün çok bir gün hiç olmuyor nerdeyse. Mesela bugün eşime dedim ben çok ağlıyordum artık ağlamıyorum. Gerçekten ilk öğrendiğimde herşeye duygulanıp ağlıyordum şimdi daha stabil. En net ve değişmeyen belirtim iştah açılması. Normalde tatlı seven ekşi tuzlu ile işi olmayan ben sürekli ekşi şeyler yemek istiyorum.
Birde aşırı çirkinleştim sivilceler vs aynaya bakasım yok.
Hadi inşallahbenim de tam 29 ekim gösteriyor şu an tam vaktinde gelirse ama bakalımm
Geçmiş olsun canım. Sıvı alımına dikkat et. Fazla ayakta kalmaKızlar selam ben 2 gündür ishalim yadoktor kabızlık için magnezyum vermişti ya onu içtikten sonra başladı bende dün içmedim bidaha enfeksiyon olduğunu düşünmüyorum çünkü ateş vs yok
Canım benim Allah bi daha oralara düşürmesin yolunu, hersey rahatlıkla ilerlesin inşallah. Güzel bi duş yap dinlen evinde mis gibiCanım ben dün gece çıktım hastaneden. Bi hap verdiler bulantı için bu daha iyiymiş. Şimdi onu deniyorum umarım faydası olur.evimi kızımı çok çok özlemişim evde olmak da bir nimetmiş bunu anladım.
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah bundan sonraki sürecin daha rahat geçerCanım ben dün gece çıktım hastaneden. Bi hap verdiler bulantı için bu daha iyiymiş. Şimdi onu deniyorum umarım faydası olur.evimi kızımı çok çok özlemişim evde olmak da bir nimetmiş bunu anladım.
Yaaa sağolasın canimm süreci beraber takip edecegizOhh çok şükür canımValla Bende senden haber bekliyordum İkimiz elimiz kalbimizde bekliyorduk ne zaman kalp atışı duyacağız diye. Çok şükür duyduk.Bu arada benimde sat 11 şubat
Valla ben her hafta doktor kontrolüne öyle alısmıstım ki içimi rahatlatıp dönüyordum. Bu hafta gitmedim haftaya gidicem. Süre uzadıkça sanki delleniyorumistiyorum ki belirtiler hiç bitmesin
Hali hazırda çocugu olanlara Allah gerçekten ekstra yardımcı olsun, inan her dk aynı şeyi düşünüyorım, şuan 1 çocugum olsa evde ne yapardım diyeKızlar tahmini ne zaman bitecek bizim bu hallerçocuklarimla ilgilemez oldum yemek bile yapamiyorum makarna çorba ile geçiyor gunler , et ve tavuk gormeye tahammulum yok hersey kokuyor buzdolabinin onunden bile gecmek istemiyorum
Bende pazartesı gıdıcem beta Kac oldu sızın baktırdınızmıKızlar pazartesi günü kalp atışı için gidicem çok korkuyorum ne olur dua edin bana.. pazartesi günü 6+2 olacak kalp atışı duyulur mu birde o gün doktora gebelikte ilgili neler sorabilirim ilk gebeliğim birşey bilmiyorum ne öğrenmem gerekiyo yardımcı olur musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?