Stres daha zararlı kuzucum vajinal muayenenin de bi zararı olduğunu sanmıyorumKızlar bugun vajınal ultroson ıcın çağırmıştı doktor gıtmedım gıtsemıydım acaba dıye dusundum ama pazartesı degerım 5 bını gecıyor karından bakılsın ıstedım kan vermedım cunku sürekli sıtrese gırıyorum ınsallah pazartesı götürürüz bebegımızı dua edın nolur bu sıtres benı öldürdü
Pazartesı daha net gözükür dıye dusundum karından gözükmezse vajınal olurum bakalım of hayırlısıyla duysaydık bıStres daha zararlı kuzucum vajinal muayenenin de bi zararı olduğunu sanmıyorum
Güzel artmışHamılelıgımı ogrendıgımde 23 martta:25.89
25 martta:80.24
27 Mart:149.90
28 Mart 247.97
31 Mart :1297.66
3 nisan 2429 sizce normal ılerlemısmı artık hesaplama yapmaktan beynım durdu bıde sız bakarmısınız
Duyarsııın stres yapma hiç bebeği etkilemeye gerek yok canımPazartesı daha net gözükür dıye dusundum karından gözükmezse vajınal olurum bakalım of hayırlısıyla duysaydık bı
Bu 3. Gebelıgım hıc düsük kımyasak hıc olmadı 2 tane kızım var hıc Bukadar endıselı degıldım kan bıle vermedım dıger ıkısınde ınsallah bundada sıkıntı olmazStres daha zararlı kuzucum vajinal muayenenin de bi zararı olduğunu sanmıyorum
Tsk ederım valla moral oluyorsunuz bana sagolun rabbım sızlerıde saglıklı kucagımıza almayı nasıp etsın kasımda bebeklerımızı paylaşalımDuyarsııın stres yapma hiç bebeği etkilemeye gerek yok canım
3. Mü kız Allah seni ne ilk gibi stres yapıyonTsk ederım valla moral oluyorsunuz bana sagolun rabbım sızlerıde saglıklı kucagımıza almayı nasıp etsın kasımda bebeklerımızı paylaşalım
En son 8462 ydi üç gün arayla verdim çok artmamıştı bende stres oldum dahada vermedim şuan kaç bilmiyorum üstünden bir hafta geçti...birde burdan bazı arkadaşlar beta 1000 üzeri olunca fazla artmıyo dedi biraz rahatladım ama bilmiyorum pazartesi günü ne olacak sizin kaç haftalıkBende pazartesı gıdıcem beta Kac oldu sızın baktırdınızmı
Hamılelıgımı ogrendıgımde 23 martta:25.89
25 martta:80.24
27 Mart:149.90
28 Mart 247.97
31 Mart :1297.66
3 nisan 2429 sizce normal ılerlemısmı artık hesaplama yapmaktan beynım durdu bıde sız bakarmısınız
Yazık değil mi bu stresine gitseydin neden vajinal baktırmak istemiyorsunuz hiçbir zararı yok bunu tüm doktorlar söylüyor. Benım bugün 9 hafta oldu. Bu zamana kadar ki haftalık tüm kontrollerim direk vajinal yapıldı, en erken haftadan beri net görüntüleme yapıldı kese olsun bebek olsun. Çok şükür, bundan sonra doktor ne zaman uygun görürse o zaman karından bakmaya geçer artıkKızlar bugun vajınal ultroson ıcın çağırmıştı doktor gıtmedım gıtsemıydım acaba dıye dusundum ama pazartesı degerım 5 bını gecıyor karından bakılsın ıstedım kan vermedım cunku sürekli sıtrese gırıyorum ınsallah pazartesı götürürüz bebegımızı dua edın nolur bu sıtres benı öldürdü
Bılmıyorumkı son adet tarıhım 19 Şubat ama bana göre 6 7 8 martta yumurtladım dıye dusunuyorum uygulamaya göre 7 hafta ama bana göre 6+3 gün dıye dusunuyorumBencede istikrarlı artmış gözüküyor keseyi görmüşmüydünüz? Pazartesi kaç haftalık olacak
Esım bugün evde olmayacak yalnızda gıtmek ıstemedım ondan dolayı oldu bırazda pazartesı gözükmezse yıne vajınal baktırırım dıye dusundumYazık değil mi bu stresine gitseydin neden vajinal baktırmak istemiyorsunuz hiçbir zararı yok bunu tüm doktorlar söylüyor. Benım bugün 9 hafta oldu. Bu zamana kadar ki haftalık tüm kontrollerim direk vajinal yapıldı, en erken haftadan beri net görüntüleme yapıldı kese olsun bebek olsun. Çok şükür, bundan sonra doktor ne zaman uygun görürse o zaman karından bakmaya geçer artık
Bılmıyorumkı son adet tarıhım 19 Şubat ama bana göre 6 7 8 martta yumurtladım dıye dusunuyorum uygulamaya göre 7 hafta ama bana göre 6+3 gün dıye dusunuyorum
İnşallah görünür stres olma, beta artışların iyiymiş, ben 3 kere baktırmıştım, 738 den sonrasına baktırmamıştım bile düşün. Senin maşallah 2 binlere kadar takip yapılmış rahat olEsım bugün evde olmayacak yalnızda gıtmek ıstemedım ondan dolayı oldu bırazda pazartesı gözükmezse yıne vajınal baktırırım dıye dusundum
Bende Baska hastanede verınce son degerım az artmış falan dedıler üzülmüştüm sonra burda herkez normal artmış dıyınce rahatladım bana göre 6 +3 günlük ama son adet tarıhım 19 ŞubatEn son 8462 ydi üç gün arayla verdim çok artmamıştı bende stres oldum dahada vermedim şuan kaç bilmiyorum üstünden bir hafta geçti...birde burdan bazı arkadaşlar beta 1000 üzeri olunca fazla artmıyo dedi biraz rahatladım ama bilmiyorum pazartesi günü ne olacak sizin kaç haftalık
Ben yanlıslıkla hap ıctım hamılelık oncesı kullandığım antıdepresan ılacımı ıcmıstım Oyuzden kan vermek zorunda kaldım yoksa bende vermjcektım sitres oluyo ınsan ya bide açlık sekerım 110 olmus sıtrestenmı bılemedımİnşallah görünür stres olma, beta artışların iyiymiş, ben 3 kere baktırmıştım, 738 den sonrasına baktırmamıştım bile düşün. Senin maşallah 2 binlere kadar takip yapılmış rahat ol
Evt hava burda cok yagmurlu esım olmayınca gıdemedım ama sonra keske gıtseydım dedım napalım artık gectı pazartesı ınsallah daha net duyarızBuarada bende diğer arkadaşla aynı fikirdeyim. Hepimiz vajinal ultrasonla gördük. Bu kadar strese gireceğine keşke gitseydin. Keseyi görmek önemli
Siz kalp atışını kaç haftada duydunuzİnşallah görünür stres olma, beta artışların iyiymiş, ben 3 kere baktırmıştım, 738 den sonrasına baktırmamıştım bile düşün. Senin maşallah 2 binlere kadar takip yapılmış rahat ol
Evt hava burda cok yagmurlu esım olmayınca gıdemedım ama sonra keske gıtseydım dedım napalım artık gectı pazartesı ınsallah daha net duyarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?