Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    7
Hamılelıgımı ogrendıgımde 23 martta:25.89
25 martta:80.24
27 Mart:149.90
28 Mart 247.97
31 Mart :1297.66
3 nisan 2429 sizce normal ılerlemısmı artık hesaplama yapmaktan beynım durdu bıde sız bakarmısınız

Stres daha zararlı kuzucum vajinal muayenenin de bi zararı olduğunu sanmıyorum

Güzel artmış

Stres daha zararlı kuzucum vajinal muayenenin de bi zararı olduğunu sanmıyorum
Bu 3. Gebelıgım hıc düsük kımyasak hıc olmadı 2 tane kızım var hıc Bukadar endıselı degıldım kan bıle vermedım dıger ıkısınde ınsallah bundada sıkıntı olmaz

Tsk ederım valla moral oluyorsunuz bana sagolun rabbım sızlerıde saglıklı kucagımıza almayı nasıp etsın kasımda bebeklerımızı paylaşalım
3. Mü kız Allah seni ne ilk gibi stres yapıyon topikte herkesin kaybı var nerdeyse bak alıştık daha az stres yapıyoz sende yapma hiç şöyle düşün nasibi varsa doğacak elimizde olmayan sebepten kaybedeceksek buna hiçbirimizin gücü yetmez o yüzden hep en iyiyi düşünüp ona inanıcaz ve öyle olacak inşallah stres yok balım

Bende pazartesı gıdıcem beta Kac oldu sızın baktırdınızmı
En son 8462 ydi üç gün arayla verdim çok artmamıştı bende stres oldum dahada vermedim şuan kaç bilmiyorum üstünden bir hafta geçti...birde burdan bazı arkadaşlar beta 1000 üzeri olunca fazla artmıyo dedi biraz rahatladım ama bilmiyorum pazartesi günü ne olacak sizin kaç haftalık

Bencede istikrarlı artmış gözüküyor keseyi görmüşmüydünüz? Pazartesi kaç haftalık olacak

Yazık değil mi bu stresine gitseydin neden vajinal baktırmak istemiyorsunuz hiçbir zararı yok bunu tüm doktorlar söylüyor. Benım bugün 9 hafta oldu. Bu zamana kadar ki haftalık tüm kontrollerim direk vajinal yapıldı, en erken haftadan beri net görüntüleme yapıldı kese olsun bebek olsun. Çok şükür, bundan sonra doktor ne zaman uygun görürse o zaman karından bakmaya geçer artık

Bencede istikrarlı artmış gözüküyor keseyi görmüşmüydünüz? Pazartesi kaç haftalık olacak
Bılmıyorumkı son adet tarıhım 19 Şubat ama bana göre 6 7 8 martta yumurtladım dıye dusunuyorum uygulamaya göre 7 hafta ama bana göre 6+3 gün dıye dusunuyorum

Esım bugün evde olmayacak yalnızda gıtmek ıstemedım ondan dolayı oldu bırazda pazartesı gözükmezse yıne vajınal baktırırım dıye dusundum

Bılmıyorumkı son adet tarıhım 19 Şubat ama bana göre 6 7 8 martta yumurtladım dıye dusunuyorum uygulamaya göre 7 hafta ama bana göre 6+3 gün dıye dusunuyorum

Buarada bende diğer arkadaşla aynı fikirdeyim. Hepimiz vajinal ultrasonla gördük. Bu kadar strese gireceğine keşke gitseydin. Keseyi görmek önemli

Esım bugün evde olmayacak yalnızda gıtmek ıstemedım ondan dolayı oldu bırazda pazartesı gözükmezse yıne vajınal baktırırım dıye dusundum
İnşallah görünür stres olma, beta artışların iyiymiş, ben 3 kere baktırmıştım, 738 den sonrasına baktırmamıştım bile düşün. Senin maşallah 2 binlere kadar takip yapılmış rahat ol

Bende Baska hastanede verınce son degerım az artmış falan dedıler üzülmüştüm sonra burda herkez normal artmış dıyınce rahatladım bana göre 6 +3 günlük ama son adet tarıhım 19 Şubat

Ben yanlıslıkla hap ıctım hamılelık oncesı kullandığım antıdepresan ılacımı ıcmıstım Oyuzden kan vermek zorunda kaldım yoksa bende vermjcektım sitres oluyo ınsan ya bide açlık sekerım 110 olmus sıtrestenmı bılemedım

Buarada bende diğer arkadaşla aynı fikirdeyim. Hepimiz vajinal ultrasonla gördük. Bu kadar strese gireceğine keşke gitseydin. Keseyi görmek önemli
Evt hava burda cok yagmurlu esım olmayınca gıdemedım ama sonra keske gıtseydım dedım napalım artık gectı pazartesı ınsallah daha net duyarız

Evt hava burda cok yagmurlu esım olmayınca gıdemedım ama sonra keske gıtseydım dedım napalım artık gectı pazartesı ınsallah daha net duyarız

İnşallah canım stres yapma. Birde senin ilk gebeliğinde değil. Sen stres yaparsan Biz napalım. İnşallah pazartesi görürsün bebişini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…