Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    6
Bende Baska hastanede verınce son degerım az artmış falan dedıler üzülmüştüm sonra burda herkez normal artmış dıyınce rahatladım bana göre 6 +3 günlük ama son adet tarıhım 19 Şubat
Benim son İlk adet tarihim 18 Şubat ama ultrasonda daha az çıkıyo.. Evet ya hayırlısyla kalp atışını duysan ben tüp bebek yaptırdın çok erken öğrendik 3 haftadır stresten yaşlandım

Insalalh Evt 3. Kez anne olucam nasıp olursa 34 yasındayım

Benim son İlk adet tarihim 18 Şubat ama ultrasonda daha az çıkıyo.. Evet ya hayırlısyla kalp atışını duysan ben tüp bebek yaptırdın çok erken öğrendik 3 haftadır stresten yaşlandım
Valla erken öğrenmek hıc ıyı degılmıs sıtresten olan olucak zaten oluruna bırakamıyoruz hıcbırımız hergun bıyerım agrıyor sanıyorum esımde sen boyle degıldın noldu sana dıyo

Insalalh Evt 3. Kez anne olucam nasıp olursa 34 yasındayım
Çok stres iyi değil tekrar söylüyorum beta takibini bu kadar yaptırmaya bile gerek yok ben en son 235 gördüm bıraktım 10 gün hiç gitmedim doktora sonrası kese kalp atışı falan derken ilerledi şükür. Stres olduğum zamanlar illa ki oldu ama Stres yapsam ne değişecek faydadan çok zararı var

Haklısın hayırlı haberlerı paylaşalım bırbırımıze ınsallah

Bende hergün vücudumu dinliyorum hiçbir belirti yok kafayı yiycez artık
Yedık sanırım 2 tane gebelık gecırdım 18 yaşında kızım var 12 yaşında kızım var ama bunun kadar sıtreslı olmamıştı esım bıle şaşırmış durumda aksam erkenden uyuyorum uyuyamayan ben gece yarılarına kadar sürekli temızlık yapan ben oyle yatıyorum

Hahahaa maşallah Allah bağışlasn tekne kazıntı ondan demek ki

18 mii maşallah

Kızlar selam,

göbekleriniz büyümeye başladı mı yoksa benimki ekmek yemekten mi büyüdü? Psikolojik mi ya? Kıyafetlerimde sıkışmaya başladım, 8. hafta bitiyor. Ama yemekten mi bebekten mi anlamadım

Kızlar selam,

göbekleriniz büyümeye başladı mı yoksa benimki ekmek yemekten mi büyüdü? Psikolojik mi ya? Kıyafetlerimde sıkışmaya başladım, 8. hafta bitiyor. Ama yemekten mi bebekten mi anlamadım
Canim ben gecen hafta pes edip hamile pantolonu aldim karin panelli olanlardan sigamiyorum hicbir seyime, progestan kullandigim icin haftalardir ekstra gobuslendim

Kızlar selam,

Selam canım aynı sen gibiyim 8 bitti 9a girdim dün lastikli pantolon aldım kotlara veda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…