- 6 Mart 2025
- 118
- 32
- 13
- 29
Benim son İlk adet tarihim 18 Şubat ama ultrasonda daha az çıkıyo.. Evet ya hayırlısyla kalp atışını duysan ben tüp bebek yaptırdın çok erken öğrendik 3 haftadır stresten yaşlandımBende Baska hastanede verınce son degerım az artmış falan dedıler üzülmüştüm sonra burda herkez normal artmış dıyınce rahatladım bana göre 6 +3 günlük ama son adet tarıhım 19 Şubat
Insalalh Evt 3. Kez anne olucam nasıp olursa 34 yasındayım3. Mü kız Allah seni ne ilk gibi stres yapıyontopikte herkesin kaybı var nerdeyse bak alıştık daha az stres yapıyoz sende yapma hiç şöyle düşün nasibi varsa doğacak elimizde olmayan sebepten kaybedeceksek buna hiçbirimizin gücü yetmez o yüzden hep en iyiyi düşünüp ona inanıcaz ve öyle olacak inşallah stres yok balım
Valla erken öğrenmek hıc ıyı degılmıs sıtresten olan olucak zaten oluruna bırakamıyoruz hıcbırımız hergun bıyerım agrıyor sanıyorum esımde sen boyle degıldın noldu sana dıyoBenim son İlk adet tarihim 18 Şubat ama ultrasonda daha az çıkıyo.. Evet ya hayırlısyla kalp atışını duysan ben tüp bebek yaptırdın çok erken öğrendik 3 haftadır stresten yaşlandım
Çok stres iyi değil tekrar söylüyorum beta takibini bu kadar yaptırmaya bile gerek yok ben en son 235 gördüm bıraktım 10 gün hiç gitmedim doktora sonrası kese kalp atışı falan derken ilerledi şükür. Stres olduğum zamanlar illa ki oldu ama Stres yapsam ne değişecek faydadan çok zararı varInsalalh Evt 3. Kez anne olucam nasıp olursa 34 yasındayım
Insallah Allah hepımıze guzel saglıklı hayırlı evlatlar nasıp etsınİnşallah canım stres yapma. Birde senin ilk gebeliğinde değil. Sen stres yaparsan Biz napalım. İnşallah pazartesi görürsün bebişini
Haklısın hayırlı haberlerı paylaşalım bırbırımıze ınsallahÇok stres iyi değil tekrar söylüyorum beta takibini bu kadar yaptırmaya bile gerek yok ben en son 235 gördüm bıraktım 10 gün hiç gitmedim doktora sonrası kese kalp atışı falan derken ilerledi şükür. Stres olduğum zamanlar illa ki oldu ama Stres yapsam ne değişecek faydadan çok zararı var
Amin canım inşallahCanım benim Allah bi daha oralara düşürmesin yolunu, hersey rahatlıkla ilerlesin inşallah. Güzel bi duş yap dinlen evinde mis gibi
İnşallah canım hepimizin rahat su gibi bi hamileliği olsunÇok geçmiş olsun canım. İnşallah bundan sonraki sürecin daha rahat geçer
Bende hergün vücudumu dinliyorum hiçbir belirti yok kafayı yiycez artıkValla erken öğrenmek hıc ıyı degılmıs sıtresten olan olucak zaten oluruna bırakamıyoruz hıcbırımız hergun bıyerım agrıyor sanıyorum esımde sen boyle degıldın noldu sana dıyo
Yedık sanırım 2 tane gebelık gecırdım 18 yaşında kızım var 12 yaşında kızım var ama bunun kadar sıtreslı olmamıştı esım bıle şaşırmış durumda aksam erkenden uyuyorum uyuyamayan ben gece yarılarına kadar sürekli temızlık yapan ben oyle yatıyorumBende hergün vücudumu dinliyorum hiçbir belirti yok kafayı yiycez artık
Hahahaa maşallah Allah bağışlasn tekne kazıntı ondan demek kiYedık sanırım 2 tane gebelık gecırdım 18 yaşında kızım var 12 yaşında kızım var ama bunun kadar sıtreslı olmamıştı esım bıle şaşırmış durumda aksam erkenden uyuyorum uyuyamayan ben gece yarılarına kadar sürekli temızlık yapan ben oyle yatıyorum
18 mii maşallahYedık sanırım 2 tane gebelık gecırdım 18 yaşında kızım var 12 yaşında kızım var ama bunun kadar sıtreslı olmamıştı esım bıle şaşırmış durumda aksam erkenden uyuyorum uyuyamayan ben gece yarılarına kadar sürekli temızlık yapan ben oyle yatıyorum
tam 5. Haftaya girince kese gördüm. Bir sonraki hafta kalp atışı randevum vardı, kanamam olunca erken gittik, çok şükür bebek iyiydi kalp atışı da görünmüş oldu 5+5 deSiz kalp atışını kaç haftada duydunuz
tam 5. Haftaya girince kese gördüm. Bir sonraki hafta kalp atışı randevum vardı, kanamam olunca erken gittik, çok şükür bebek iyiydi kalp atışı da görünmüş oldu 5+5 de
Canim ben gecen hafta pes edip hamile pantolonu aldim karin panelli olanlardanKızlar selam,
göbekleriniz büyümeye başladı mı yoksa benimki ekmek yemekten mi büyüdü? Psikolojik mi ya? Kıyafetlerimde sıkışmaya başladım, 8. hafta bitiyor. Ama yemekten mi bebekten mi anlamadım
Selam canım aynı sen gibiyim 8 bitti 9a girdim dün lastikli pantolon aldım kotlara vedaKızlar selam,
göbekleriniz büyümeye başladı mı yoksa benimki ekmek yemekten mi büyüdü? Psikolojik mi ya? Kıyafetlerimde sıkışmaya başladım, 8. hafta bitiyor. Ama yemekten mi bebekten mi anlamadım
Aynen oyle saglıklı olsunda ınsalalh el bebek Gül bebek ablaları var onun bakarlar onaHahahaa maşallah Allah bağışlasn tekne kazıntı ondan demek ki
Evt 18 12 kücük yasta evlenınce oluyor ama cok sükür ıyıkı varlar18 mii maşallah
Amin canım, hepimiz inşallahYa ne güzel erkenden görmüşsünüz. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?