Djdjdjdjdj pişmişinin de pişmemişinin de kokusuna tahammülüm sıfffırr. Tüp bebek sırasında haftada 2 yerdik hey gidi günlerBayramda yedim ogure ogure burnumdan geldi, bak adam gibi haftasi bile olmadi abartiyor ya birak ahdjdjd yazarken bile kotu oldum of
Bizler tum saglikli beslenme kotalarimizi o kisimda doldurduk sanirim ya bebekli kisma kalmadi halimiz sabrimizDjdjdjdjdj pişmişinin de pişmemişinin de kokusuna tahammülüm sıfffırr. Tüp bebek sırasında haftada 2 yerdik hey gidi günler
Ayy çok haklısın ama ben halen daha mecburen sağlıklı gitmek durumundayım. Biraz lekelenmem var diye stres yapıyorum sanırım içten içe şekerim yüksek çıkıyor son günlerde. Bu kadar dikkat ederken de yüksek çıkması insanın sinirini bozuyor. Balık yiyorum allahtan onda sorunum yok ama siz de bıktıysanız zorlamayın kendiniziBizler tum saglikli beslenme kotalarimizi o kisimda doldurduk sanirim ya bebekli kisma kalmadi halimiz sabrimiz
Çürüdüm çürüdüm 1. TrimesterdaGünaydın herkeseen son 25 martta kontrole gitmiştim 7+0 da . Artık bir aylık kontrole dönüyoruz dedi doktorum. Yeni kontrolüme iki hafta var daha ve meraktan evhamdan çatladım bile. Geçer mi yaaa o kadar gün gerçekten 1. Trimester 1 yıl gibi değil mi kontrole gidenler paylaşsın bari onlarla rahatlayalım inşallah
Ay beni de çağırmadı bu hafta ve 2 hafta bana çok uzun geldi ya paranoyak oldum. Şükür cumaya az kaldı ama zaman geçmiyorYani ben tüm belirtilere normaldir herhalde yaaa sakinliği ile yaklaşmaya çalışıyorum canım, yoksa fena. Geçen haftaki kontrolümü de iptal etti doktorum, her hafta gidiyordum iyiydi, çociiimi görmüyorum 10 gündür
2 haftayı anlarımda daha ilk haftalardan 1 aylık kontrole dönmek nedir yahu :) çok uzunmuş gerçekten deGünaydın herkeseen son 25 martta kontrole gitmiştim 7+0 da . Artık bir aylık kontrole dönüyoruz dedi doktorum. Yeni kontrolüme iki hafta var daha ve meraktan evhamdan çatladım bile. Geçer mi yaaa o kadar gün gerçekten 1. Trimester 1 yıl gibi değil mi kontrole gidenler paylaşsın bari onlarla rahatlayalım inşallah
bir aksilik olmazsa eğer bende Cuma günü gideceğim bakalımAy beni de çağırmadı bu hafta ve 2 hafta bana çok uzun geldi ya paranoyak oldum. Şükür cumaya az kaldı ama zaman geçmiyor
gidelim görelim şunları ya bakalım ne kadar büyümüşler ne alemdelerbir aksilik olmazsa eğer bende Cuma günü gideceğim bakalım
evet yaa merak içindeyim azıcık leke gelse hopluyorum yerimden ama doktor ufak lekeler için gelme hastaneye onun için bile kalkamnı istemiyorum yat dinlen bol bol dedigidelim görelim şunları ya bakalım ne kadar büyümüşler ne alemdeler
bende de yok canım nadiren oluyor bir belirti eksikliği olumsuzluk işaret etmez endişelenmeKızlar göğüs hassasiyetiniz nasıl ben elimi dokunduğumda ağrı olurdu ama bi kaç gündür hiç his yok . Midem bulantım devam ama göğüs hassasiyetim yok korkuyorum bebeğe bişey mi oldu diye sizin nasıl durumlar
Benim de öyle bi gidiyo bi geliyoKızlar göğüs hassasiyetiniz nasıl ben elimi dokunduğumda ağrı olurdu ama bi kaç gündür hiç his yok . Midem bulantım devam ama göğüs hassasiyetim yok korkuyorum bebeğe bişey mi oldu diye sizin nasıl durumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?