Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    6
Kızlar 8 haftalık da karın çıkmaz dimi ya göbeğimin sol tarafı daha kabarık duruyor

Bende kullanıyorum progestan bugün biraz çok olunca korktum ama normal diyo herkes

Kızlar kabızlık başladı ne yapmam lazım ya
Sabah ılık su , kuru kayısı dene canım. En son doktora gittiğimde bana 3.gün olduğunu duyunca probiyotik ve 3 güne çıkarsam kullanmam için bir şurup verdi. Yani dikkat et kuzum benim yara oldu şuanda çok kötü durumdayım yani

Benimde 4. Gün karnım patlıcak artık ya çıkamıyorum

Kuzum benim içini ferah tut kötü niyeti olanlar bile kendi niyetlerinde boğulsunlar sevincine gölge düşürme kötü bir şey olacaksa insanlar öğrenmeden de olur sevincine gölge düşürme anneliğini hissede hissede yaşa .. bana da ilk sevdirdiğim an kimseye söylemeyin kötü bir şey olursa çok üzülürler dediler ben de dönüp ben üzülmüşüm insanlar üzülse çok mu dedim nazar değer dediler önce bana sonra çocuğuma değer dedim yoksa her sevinç kursağında kalacaktı

Bir şurup verdi kuzum ama kullanmak ister misin emin olmadım doktoruna danış istersen ishal yapıyor ama tüm bağırsağı temizliyor
Ne acaba ya kefir içtim şimdi ama işe yarar mı sanmıyorum ilaçlık oldum galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…