- 14 Mart 2025
- 32
- 47
- 3
- 40
son üç gündür eşofman altı ve pijama dışında bir şey giydim mi acabaYa evet kapanabilen seyler bile asiri bir basinc uyguluyor rahmime dogru sanki giymek istemiyorumnormal taytlarimi bu kis neredeyse hic giyemedim hep bir hormon siskinligim vardi zaten yumurta toplatip durmaktan ajdjdjfjd
Ben dun etek giydim belden lastikli, hem sıkmadı hem de kendimce totomu gobusumu orttugumu dusundumson üç gündür eşofman altı ve pijama dışında bir şey giydim mi acaba
Ben bu akşam mutlaka içicem. Çünkü artık bulantılarim bugün itibariyle kusma şiddetine ulaştı. Sürekli bulantı olmasıda halsizlik yapıyor. Ayrıca evde sürekli çok kötü bir şey kokuyor diye gezmeye başladım. Durum iyiye gitmiyor. Atarım ilacımı mışıl mışıl uyurumAy ben de dun hem kayinvalidemin el acmalarini gomdum hem annemin yemeklerini tatlilarini ve bana misin demedi cok rahattimbu ilac yeryuzunde cennet yasatma garantili skfjfjfjfj.
Ic tatlisim vallahi cekilecek yani yok. Iki gundur yasadigimi hissediyorum resmen gezdim tozdum evimi toparladim alisveris yaptim sosyallestimBen bu akşam mutlaka içicem. Çünkü artık bulantılarim bugün itibariyle kusma şiddetine ulaştı. Sürekli bulantı olmasıda halsizlik yapıyor. Ayrıca evde sürekli çok kötü bir şey kokuyor diye gezmeye başladım. Durum iyiye gitmiyor. Atarım ilacımı mışıl mışıl uyurum
Benim zaten pantolonlar biraz sıkıydı. Hamile kalınca hiç giymeye yeltenmedim. Beli lastikli etekler gerçekten rahat oluyor. Yaz için bir kaç tane hazırlamak lazım.Gunlerdir boyle gezdigim icin artik pes ettim ve hamile pantolonu aldimEki Görüntüle 3568936
Aynen en buyuk hayalim yazin efil efil elbise giymek havadarBenim zaten pantolonlar biraz sıkıydı. Hamile kalınca hiç giymeye yeltenmedim. Beli lastikli etekler gerçekten rahat oluyor. Yaz için bir kaç tane hazırlamak lazım.
Ben de 4 haftalık hamileyim kese cumartesi göründü bebek için bayram sonu gidicem, bugün damla damla kahverengi akıntı var, tuvalete akmıyor fakat günlük pedime nokta gibi geliyor. Karıncalanır gibi kasıklarım ama şiddetli bir ağrı yok. Sizce nedendir? Kötü bir şey olabilir miKırmızı kan değil ama arada kahve geliyor . Bilmiyorum gerekli mi bu durumda daha kalp atışıda duymadım çünkü
Ya ben şimdiden tahammülsüzümAynen en buyuk hayalim yazin efil efil elbise giymek havadarmumkunse vucuda degmeyen ahahaha. Cok tahammulsuz oluruz sicaklarda gobusler de iyice buyuyecek insallah o gunlerde
En guzeli gercekten de pamuklu seyler giymek hem camasirda hem giyimde. Hem sagliksiz obur turlu hem de ekstra terletiyor sentetik kumaslarYa ben şimdiden tahammülsüzümBulantı zaten sinir yapıyor. İç çamaşırı giymek bile zulüm geliyor. Trendyoldan tişört model penye elbise bakıyorum.
lastikli etekle bir türlü barışamadım ya, her giydiğimde aynada bir gözlemeci teyze görüyorumBen dun etek giydim belden lastikli, hem sıkmadı hem de kendimce totomu gobusumu orttugumu dusundumaile fotosu cekildi, storyime uc kisi filan hamile misin yazmis o etekten bile cocugum el sallamis resmen kameraya ajdjdjdj. Su an menapozlu annem gibi gecelikle dolaniyorum evde
Yerleşme ile ilgili lekelenmedir canım çok erken hafta şuan bebişin sana sıkı sıkı tutunuyordurBen de 4 haftalık hamileyim kese cumartesi göründü bebek için bayram sonu gidicem, bugün damla damla kahverengi akıntı var, tuvalete akmıyor fakat günlük pedime nokta gibi geliyor. Karıncalanır gibi kasıklarım ama şiddetli bir ağrı yok. Sizce nedendir? Kötü bir şey olabilir mi
Ben 1 tane içiyorum ama doktor iki tane de içebilirsin dedi sabah 1 tane içiyorum akiam bulantım olursa 1 tane içiyorumEvet evet ben de birazlardan alip sabaha dek kesintisizce uyumak istiyorum acikcasidoktorum aksam 2 ic dedi ama once 1 alip denemek istiyorum acikcasi, siz kac tane ictiniz?
Evet bana da iki tane pespese icebilirsin aksam dozunu demisti, ama ben de bir iciyorum gunduz, aksam dediginiz gibi olursa iciyorum dun gece icmedim mesela iyiydim diyeBen 1 tane içiyorum ama doktor iki tane de içebilirsin dedi sabah 1 tane içiyorum akiam bulantım olursa 1 tane içiyorum
Ay benimki oyle degildi ya hos bir etekti bence boyle saten ustu bir kat da ayrica tül vardi ahdjdjdjdlastikli etekle bir türlü barışamadım ya, her giydiğimde aynada bir gözlemeci teyze görüyorum
Ben de aynı durumdayım yahu daha 6+2 deyiz 4 5 aylık hamile gibi karnım gaz mı şişkinlik mi rahim mi genişliyor anlamadımGunlerdir boyle gezdigim icin artik pes ettim ve hamile pantolonu aldimEki Görüntüle 3568936
8+5 im bugun bence benimki bile cok erken, ama ben progesteron igne oluyorum onun gaz yaptigina da inaniyorum rahim buyumesi haricinde haniBen de aynı durumdayım yahu daha 6+2 deyiz 4 5 aylık hamile gibi karnım gaz mı şişkinlik mi rahim mi genişliyor anlamadımama ser baya yani
Resmen pozitif hayırlı olsun şimdiden kan testi de yaptır hemennİyi akşamlar tatliş anne adayları. Yarım saat önce erken gebelik testi yaptım ve böyle çıktı hemen sonuç. Adetim 1 haftadır gecikiyor. Eşim teste çok güvenme dedi. Sizce yalancı pozitife göre çok daha belirgin değilmi. Benmi boş yere ümitleniyorumm
Şu an acilde sonuç bekliyorum dayanamadım geldimResmen pozitif hayırlı olsun şimdiden kan testi de yaptır hemenn
Yani ilacı içmeyince hamileliğin keyfini çıkaramıyorum mutsuz duratsız hasta gibi dolanıyorum ortalıkta ,ben bir de tüp mideliyim midem zaten sıkıntılı ilaç içmeyince hayattan soğuma seviyesindeyim bulantıdan kusmadan iştahsızlıktan.Ben bu akşam mutlaka içicem. Çünkü artık bulantılarim bugün itibariyle kusma şiddetine ulaştı. Sürekli bulantı olmasıda halsizlik yapıyor. Ayrıca evde sürekli çok kötü bir şey kokuyor diye gezmeye başladım. Durum iyiye gitmiyor. Atarım ilacımı mışıl mışıl uyurum
Sonucum 600 küsür çıktı. Hâlâ şoklardayım inanamıyorumİyi akşamlar tatliş anne adayları. Yarım saat önce erken gebelik testi yaptım ve böyle çıktı hemen sonuç. Adetim 1 haftadır gecikiyor. Eşim teste çok güvenme dedi. Sizce yalancı pozitife göre çok daha belirgin değilmi. Benmi boş yere ümitleniyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?