Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    6
Ya evet kapanabilen seyler bile asiri bir basinc uyguluyor rahmime dogru sanki giymek istemiyorum normal taytlarimi bu kis neredeyse hic giyemedim hep bir hormon siskinligim vardi zaten yumurta toplatip durmaktan ajdjdjfjd
son üç gündür eşofman altı ve pijama dışında bir şey giydim mi acaba

son üç gündür eşofman altı ve pijama dışında bir şey giydim mi acaba
Ben dun etek giydim belden lastikli, hem sıkmadı hem de kendimce totomu gobusumu orttugumu dusundum aile fotosu cekildi, storyime uc kisi filan hamile misin yazmis o etekten bile cocugum el sallamis resmen kameraya ajdjdjdj. Su an menapozlu annem gibi gecelikle dolaniyorum evde

Ay ben de dun hem kayinvalidemin el acmalarini gomdum hem annemin yemeklerini tatlilarini ve bana misin demedi cok rahattim bu ilac yeryuzunde cennet yasatma garantili skfjfjfjfj.
Ben bu akşam mutlaka içicem. Çünkü artık bulantılarim bugün itibariyle kusma şiddetine ulaştı. Sürekli bulantı olmasıda halsizlik yapıyor. Ayrıca evde sürekli çok kötü bir şey kokuyor diye gezmeye başladım. Durum iyiye gitmiyor. Atarım ilacımı mışıl mışıl uyurum

Ic tatlisim vallahi cekilecek yani yok. Iki gundur yasadigimi hissediyorum resmen gezdim tozdum evimi toparladim alisveris yaptim sosyallestim meger bulantidan kanepeye yapisiyormusum ben

Benim zaten pantolonlar biraz sıkıydı. Hamile kalınca hiç giymeye yeltenmedim. Beli lastikli etekler gerçekten rahat oluyor. Yaz için bir kaç tane hazırlamak lazım.
Aynen en buyuk hayalim yazin efil efil elbise giymek havadar mumkunse vucuda degmeyen ahahaha. Cok tahammulsuz oluruz sicaklarda gobusler de iyice buyuyecek insallah o gunlerde

Kırmızı kan değil ama arada kahve geliyor . Bilmiyorum gerekli mi bu durumda daha kalp atışıda duymadım çünkü
Ben de 4 haftalık hamileyim kese cumartesi göründü bebek için bayram sonu gidicem, bugün damla damla kahverengi akıntı var, tuvalete akmıyor fakat günlük pedime nokta gibi geliyor. Karıncalanır gibi kasıklarım ama şiddetli bir ağrı yok. Sizce nedendir? Kötü bir şey olabilir mi

Aynen en buyuk hayalim yazin efil efil elbise giymek havadar mumkunse vucuda degmeyen ahahaha. Cok tahammulsuz oluruz sicaklarda gobusler de iyice buyuyecek insallah o gunlerde
Ya ben şimdiden tahammülsüzüm Bulantı zaten sinir yapıyor. İç çamaşırı giymek bile zulüm geliyor. Trendyoldan tişört model penye elbise bakıyorum.

Ya ben şimdiden tahammülsüzüm Bulantı zaten sinir yapıyor. İç çamaşırı giymek bile zulüm geliyor. Trendyoldan tişört model penye elbise bakıyorum.
En guzeli gercekten de pamuklu seyler giymek hem camasirda hem giyimde. Hem sagliksiz obur turlu hem de ekstra terletiyor sentetik kumaslar

lastikli etekle bir türlü barışamadım ya, her giydiğimde aynada bir gözlemeci teyze görüyorum

Yerleşme ile ilgili lekelenmedir canım çok erken hafta şuan bebişin sana sıkı sıkı tutunuyordur

Evet evet ben de birazlardan alip sabaha dek kesintisizce uyumak istiyorum acikcasi doktorum aksam 2 ic dedi ama once 1 alip denemek istiyorum acikcasi, siz kac tane ictiniz?
Ben 1 tane içiyorum ama doktor iki tane de içebilirsin dedi sabah 1 tane içiyorum akiam bulantım olursa 1 tane içiyorum

Ben 1 tane içiyorum ama doktor iki tane de içebilirsin dedi sabah 1 tane içiyorum akiam bulantım olursa 1 tane içiyorum
Evet bana da iki tane pespese icebilirsin aksam dozunu demisti, ama ben de bir iciyorum gunduz, aksam dediginiz gibi olursa iciyorum dun gece icmedim mesela iyiydim diye

Ben de aynı durumdayım yahu daha 6+2 deyiz 4 5 aylık hamile gibi karnım gaz mı şişkinlik mi rahim mi genişliyor anlamadımama ser baya yani
8+5 im bugun bence benimki bile cok erken, ama ben progesteron igne oluyorum onun gaz yaptigina da inaniyorum rahim buyumesi haricinde hani duble gobekliligim ondan bence diyorum hep

Resmen pozitif hayırlı olsun şimdiden kan testi de yaptır hemenn

Yani ilacı içmeyince hamileliğin keyfini çıkaramıyorum mutsuz duratsız hasta gibi dolanıyorum ortalıkta ,ben bir de tüp mideliyim midem zaten sıkıntılı ilaç içmeyince hayattan soğuma seviyesindeyim bulantıdan kusmadan iştahsızlıktan.

Sonucum 600 küsür çıktı. Hâlâ şoklardayım inanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…