Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    6
Kan sulandırıcı ve progestan düşük riskini önler burda hepimiz kullanıyoruz neredeyse kanaması olanlara 2 3 gün kestirip tekrar başlatıyor doktorları.

Acil almam lazım benim de hiçbişey olmuyor taytlarım Bile sıkıyor güle güle giy balım
Ya evet kapanabilen seyler bile asiri bir basinc uyguluyor rahmime dogru sanki giymek istemiyorum normal taytlarimi bu kis neredeyse hic giyemedim hep bir hormon siskinligim vardi zaten yumurta toplatip durmaktan ajdjdjfjd

İyi akşamlar tatliş anne adayları. Yarım saat önce erken gebelik testi yaptım ve böyle çıktı hemen sonuç. Adetim 1 haftadır gecikiyor. Eşim teste çok güvenme dedi. Sizce yalancı pozitife göre çok daha belirgin değilmi. Benmi boş yere ümitleniyorumm

Eklentiler

• IMG_20250331_174348.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_20250331_174348.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 32
Ayyy kipkirmizi tebrik ederimmmm

Gayet net ama başka bir testle de yapmanda fayda var. 1 hafta geciktiysen erken gebelik testi yapmana gerek yok kaset testlerden yapabilirsin

Kızlar bu arada resmi gazetede bu seneden itibaren doğan çocuklar için doğum yardımı açıklanmış. Keşke ücretli izni artırsalar onu bekliyorum aslında dört gözle
Ayy benim de dört gözle beklediğim konu bu, 2025 aile yılı ilan edildi madem şu ücretli izni uzatsalar ayırmasalar bizi daha sütlü bebeklerimizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…