bende oglumda dogru cikmisti. simdide erkek gosteriyor ama ben inanmiyorum ya oyle seylere. inanmiyorum ama hepsine de bakiyorumKizlar çin takvimine baktınız mı hiç inanmıyorum ama çevremde herkes sorup duruyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende oglumda dogru cikmisti. simdide erkek gosteriyor ama ben inanmiyorum ya oyle seylere. inanmiyorum ama hepsine de bakiyorumKizlar çin takvimine baktınız mı hiç inanmıyorum ama çevremde herkes sorup duruyor![]()
inşallah hayırlı haberler alırız ben de sana dua edicem:)İnşallah ikimizinde bayramdan sonra yüzü gülecek. Benimde sat 11 ya da 12 şubattı. 3 gün gerideyiz. Sana da dua edicem![]()
Hangi siteden baktınız ben de bir çok siteden baktım hep farklı sonuç çıkıyorbende oglumda dogru cikmisti. simdide erkek gosteriyor ama ben inanmiyorum ya oyle seylere. inanmiyorum ama hepsine de bakiyorumeylencesine tabi ki bakiyorum
inşallah hepimiz için sağlıkla geçen bir süreç olur canım hayırlısıylacanım çok sevindim güzel konuşmuş doktorun, 5+6 olduğu için henüz kalp atışını duyamamış olabilirsin. İçini rahat tut bence bayramdan sonra duyabilirsin kalp atışını 8.haftada bile duyanlar var kendini iyiye odakla en kısa zamanda duyacaksın bebeğinin o güçlü lap atışını hiç merak etme![]()
Ay kızlar ben bu konuda şu hayatta cenneti yaşayan insanlardanım şuan. Kız kardeş candır caann, benımki bekar ve annemler 500 mtre ilerimde oturuyor, kayınvalidem de 600 mtre ilerimde oturuyor. Aile üyelerinden küçük bir komando birliği kurdum,eee herkes bekledi bugünü 13 yılEvet mecburen camları görmüyorum artık bide benim camlar çok büyük boydan cam. Eşimde hayatta silmez. Belki kız kardeşime rüşvetle sildirebilirim![]()
Hiç risk alma şiddetli bir aĝrıysa doktoruna bir sor. İnşallah önemli birsey değildir.Kızlar selam bugün karnımda bi acı var böyle karın kası acısı gibi sizde oldu mu hiç? Biraz korkmaya başladım açıkçası çünkü önceki gebeliğimde de bu tarz bi acı hissetmiştim sonrası malum
Kesinlikle buna inanıyorum canım, ben yıllardır neler neler aldım seyahatlerden kıyafetler, değişik ayakkabılar. Duydugum hiçbir negatif sonuç da, aldıklarıma bakıp üzülmedim. Hepsini bir gün giyecek kullanacak dedim.Ya evet zaten 5. Aydan önce alısveriş yapmayın diyorlar da uğur getirsin diye küçük parça bisey alınabilir. Bilemedim gerçi bende. Ama çekim yasasına da inanıyorum yani inanarak bebeğinin kullanacağı bi malzeme alıp hergün ona bakarsan kullanmak mutlaka nasip olur diye düşünüyorum
oglumda hatirlamiyorum nerden baktim. simdi gebe comdan bakmistim Google da cin takvimi 2025 yazmistim hangisi cikarsa baktim oyleHangi siteden baktınız ben de bir çok siteden baktım hep farklı sonuç çıkıyor![]()
oglumda hatirlamiyorum nerden baktim. simdi gebe comdan bakmistim Google da cin takvimi 2025 yazmistim hangisi cikarsa baktim oyle
Anne yanığı beşiği kesin al canım, ama bence yatak odası ve salon arasında kat farkı yoksa salona da yatak koymaya gerek yok. Yani uykuları odada yaptırır salona da ana kucagı falan koyarsın, sallanan babybjörn’ler varya. Benim odalar yukarıda, gündüz orada bırakamam diye, zemin katta bir odaya mecbur bir bebek yatagı daha koyacagım gibi.Kizlar alışveriş sayfalarını gezmeye basladim bile bebek icin anne yani beşiği alacagim bir de salona ufak bi besik mi alsam diyorum ne dersiniz?
Bizimde yıllaaaaardır çocuk odası dediğimiz oda, kameralarda oda ismi bile çocuk odası yazılı, bomboş duruyor 1 sandalye bile yok odadaAy o gunler gelsin evet bir an evvelbizim bebis odasi cok kucuk tek sorun o, hatta yaz sonu daha agirlasmadan ben tasinsak mi diye dusunmedik degil. Bakalim o gunlere varalim hepsi hallolur bir sekilde insallah
![]()
Benim kız kardeşim de bekar ama bana gelmez çok gezenti kendisiAy kızlar ben bu konuda şu hayatta cenneti yaşayan insanlardanım şuan. Kız kardeş candır caann, benımki bekar ve annemler 500 mtre ilerimde oturuyor, kayınvalidem de 600 mtre ilerimde oturuyor. Aile üyelerinden küçük bir komando birliği kurdum,eee herkes bekledi bugünü 13 yılEvde yardımcım var yemek temizlik, şimdi ben sürekli evdeyim ev işi yogun diye yemeği ondan aldım, annemle kayınvalideme verdim, sabahtan bildiriyorum istediklerimi, alışveriş eşim ve sanal markette, kız kardeşim ahhh o tam bir joker, ne istesem orda, bugün kuru temizlemeden kıyafetlerimi alıp gelecek, tırnaklarımı yapacak. Hiiiiç birşey olmasa, bütün gece saçlarımı okşuyor ben perişanken. Aramız 1 yaş, o da nihayet Haziranda evleniyor, yani o tarihe kadar g*tü toplamam lazım
şuan sadece üstümü değiştirip, duş alıp uzanabiliyorum, gerçekten kötüyüm yani Allah beterinden korusun. Buradaki yazışmaları bile uzun uzun okuyamıyorum hemen miğdem bulanıyor ekrandan
![]()
Afiye olsun canimbugün günler sonra simit yedim okadar mutlu ve doygun hissediyorum ki anlatamam yarın sabah açlık şekerim ne olacak allah kerim![]()
Tam olarak hangi değerinin, kaç çıktığını biliyor musun canım, benim doktorum da kan pıhtılaşması var dedi, ama ısrarla sadece coraspirin kullandırıyor, güveniyorum da aslında kendisine her kontrolde de hatırlatıyorum ısrarla ama evet tamam buna devam diyorevet canim bende kan pihtilasmasi cikti zaten gunde 2 defa yapiyorum iyne. oglumda yoktu bisey simdi cikti
Sepet besikler var ya ben de salona onu düşünüyorum.Anne yanığı beşiği kesin al canım, ama bence yatak odası ve salon arasında kat farkı yoksa salona da yatak koymaya gerek yok. Yani uykuları odada yaptırır salona da ana kucagı falan koyarsın, sallanan babybjörn’ler varya. Benim odalar yukarıda, gündüz orada bırakamam diye, zemin katta bir odaya mecbur bir bebek yatagı daha koyacagım gibi.
Aynen canımamaan daha çok şekil değiştirirler zaten yolumuz uzun![]()
Bak ne güzel işte biseye sahip olmak için önce hayal etmek inanmak gerekiyorKesinlikle buna inanıyorum canım, ben yıllardır neler neler aldım seyahatlerden kıyafetler, değişik ayakkabılar. Duydugum hiçbir negatif sonuç da, aldıklarıma bakıp üzülmedim. Hepsini bir gün giyecek kullanacak dedim.
Korkma canım 2 gündür bende de oluyor, böyle tam tanımlayamadıgım bir acımı diyim ağrı mı diyim, sen güzel tanımlamışsın. Ara ara gelip geçiyor, ev çok sıcak kısa kollu geziyorum ama ayaklarım ısıtamıyorum, 2. Çorabı giydim. Belki ayaktan üşütüyor muyum anlamadımKızlar selam bugün karnımda bi acı var böyle karın kası acısı gibi sizde oldu mu hiç? Biraz korkmaya başladım açıkçası çünkü önceki gebeliğimde de bu tarz bi acı hissetmiştim sonrası malum
Senin daha erken ihtiyacın olacak canımkızlar bugün ben kendime hamile taytı aldım .Hamile reyonunu karıştırmak bile çok iyi geldi![]()