Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    6
Kıyamam sanaaa canım benim hislerini o kadar iyi anlıyorum ki keşke bu kadar iyi anlamasam😂
merak etme hayatı kendine zehir ettiğinle kalacaksın. 😞Kalp atışını duyduktan sonra boşu boşuna kendimi yıpratmışım diyeceksin 🌺🤲🏼🧿ama işte hormonlar insanın yakasını bırakmıyor
Kızlar ben çok enteresan bir şey yaşıyorum, asla hiçbir şeye duygulanmıyorum, ve duygusallaşmıyorum. Aman bebek stres olmasın etkilenmesin diye yanlışlıkla gaddarlaştım ben galiba😂😂 çok ciddiyim normalde hiç böyle değilim çünkü. Size şöyle örnek vereyim babam oldukça ağır bir hastalıkla savaşıyor, dün tekrar hastaneye yatışı yapıldı, babama çok düşkünüm, şu an bu konuyla alakalı bile nötrüm yani, çok garip. Benim Gebeliğim yedi cihana da yayıldığı için babamı duyan beni arayıp teselli ediyor, stres olma diye tembih ediyor, ama ben tam bir duvar🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️ ruhsuzlaştım

Kızlar 5+5teyim bbulantı ve halsizlik hat safhada ya bugün ,sanki hamilelikten değil hastalanmış gibi bi haldeyim biraz ayakta durayım hemen yatma hissi oluyor yemek düşününce midem bulanıyor

Buz parmak kim demişti. Öyle iyi geldi ki. Ekşi soğuk soğuk .. 🍋 ☺️ kızlar ben aşırı acıkıyorum. Uykudan uyanıp yemek yemek istiyorum ya..

Deterjan ve yumuşatıcı kokusu beni sinirlendiriyor ya böyle bişey olamaz öfff

Bence de susuz kalmamamız lazımmış bebeklerimizi riske atmayalım 😇
Susuzluk etkilemiyordu iftar sahur arası güzel içiyordum mide bulantısı açlık oldurdu beni😂
Sizin hayatınız hiç çekinmeyin size de hayırlı olsun ☺️ Sizce ailelere ne zaman söylenmeli? Ben şu an 4-5 haftalığım. 10 gün sonra kalp atışını duyarız dedi doktor. 2-2 buçuk ayı mı beklesem yine de? Annem 6 yıldır bekliyor bu haberi çocuk istemiyorum hala sandığı için mutluluktan uçacak ona hemen söylemek istiyorum ama bilemedim 😅
Orası öyle tabi ki cinsiyetten sonra söylemeyi düşünüyorum ben 🥹 sizin ilk sanirsam kalp atışından sonra söyleyebilirsiniz güzel bir supriz olcak 😍

Buz parmak kim demişti. Öyle iyi geldi ki. Ekşi soğuk soğuk .. 🍋 ☺️ kızlar ben aşırı acıkıyorum. Uykudan uyanıp yemek yemek istiyorum ya..
Buzparmakci benim 🤣 ama biz bulamadik yahu, iftar saati bir tur daha aramaya cikicaz, bulamazsak limonlu sorbe yediririm dedi esim 🤣 taktim bir kere cunku ahaha. Afiyet olsun soguk soguk eksi eksi ohh

Ben hiç tarzım olmayan arabesk şarkılar dinliyorum iki gündür ve aşırı keyif alıyorum ya bebek efkarlanmıyodur inş dkdjkdjd
ben kayahanin minnacik sevdacik sarkisina dustum bu aralar gozumun onune bebisler geliyor sarkiyi dinleyince pamuk gibi bebisler 😍 dinlediyim an gozlerim doluyor😂

Merhaba kızlar yorumlarınıza cok ihtıyacım var 13. Haftadayım ikiz gebelık 4 gündür agrılarım var yan kasık bırazda alt karın agrısı doktorum büyüme agrılarıı demişti ama gun gectıkce azalacagına artıyor sankı gecem gündğzğm agrı oldu gebelıgımın basından berı agrım var zaten ama bu haftalarda dahada artmaya basladı normal bi durummu doktor gerseyın normal ılerledgı soluyor ama ben cok stres yapıyorum anksıyetem arttı sureklı agrıdan dolayı ne zaman agrısız haftalar olucak bu donem normalmı ??

ben kayahanin minnacik sevdacik sarkisina dustum bu aralar gozumun onune bebisler geliyor sarkiyi dinleyince pamuk gibi bebisler 😍 dinlediyim an gozlerim doluyor😂
Oooo o benim bu deli ruhumu aşar ya anca doğumdan bikaç hafta önce dinleyebilirim 😁 ben hamile olduğumu unutturacak seyler dinliyorum ki biraz aklımdan cıksın da zaman geçsin djdhdkdj

Merhaba kızlar yorumlarınıza cok ihtıyacım var 13. Haftadayım ikiz gebelık 4 gündür agrılarım var yan kasık bırazda alt karın agrısı doktorum büyüme agrılarıı demişti ama gun gectıkce azalacagına artıyor sankı gecem gündğzğm agrı oldu gebelıgımın basından berı agrım var zaten ama bu haftalarda dahada artmaya basladı normal bi durummu doktor gerseyın normal ılerledgı soluyor ama ben cok stres yapıyorum anksıyetem arttı sureklı agrıdan dolayı ne zaman agrısız haftalar olucak bu donem normalmı ??
Canim gozunuz aydin, saglikla minnoslarinizi kucaginiza alin insallah🙏🏼 ikiz oldugu icin belki ekstra buyumeye calisiyordur rahim ve sizi ekstra zorluyordur olabilir mi ? Ben henuz yeni 8 haftalik oldum, uc gun oldum agridan hatta lekelendim. Doktorum basindan beri agrilarin cok normal oldugunu ve gebelik boyunca olabilecegini cunku her gun bebegin ve rahmimizin buyuyecegini soyluyor

Ne yazık ki bende 9. Haftaya kadar bekledim ama kese de bebek olmadı ilkinde ondan önce de 3 tane kimyasal yaşadım. Boş gebelikte cenazemiz vardı eve sürekli nohut yemeği getiriyorlardı onun kokusu çok kötü geliyordu ama haricinde bulantı kusma hiç olmamıştı. Ve bende kola bağımlısıyımmm🥺 çok aşırı canım istemediği sürece içmiyorum günde yarım bardağı bile geçirmemeye calisiyorum . Bide sigara var tabi çok zorluyor resmen savaşıyorum kendimle nasıl unutcam bilmiyorum sürekli aklım kola ve sigara da 😖
Bana verseler her gün bir lt içerim ama sağlıklı beslenmeye başladığımdan beri çok nadir alıyorum, maden suyuyla kendimi kandırıyordum şimdi ondan bile midem bulanıyor 🤢 yetişin dostlar

Back
X