- 26 Mart 2025
- 50
- 25
- 3
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sat 21 şubat benim sizin doğum Kasım mi gösteriyor?Yaa sat ne zamandı sizin benim 22 Şubat. 6 Şubat aşılamam oldu. Ama 1 ay çokmuş yaaa
Sat 21 şubat benim sizin doğum Kasım mi gösteriyor
Hadi ya bebekler bizi komple değişiyor . Sağlıkla gelsinler deBenimle bir de dalga geçerlerdi, aşırı pis boğazımdır, hamileliğin nasıl olur bilmemne diyorlardı. Şuan için aksi istikametteyim.![]()
Benımd eoleydı canım ıkı ay oncrdı 12 haftada bole bende ıgnelerden mafoldum bı hafta oldu bırakalı benımdeBen zaten tup bebek gebesi oldugum icin 1.5 aydir igne oluyorum canimbir seferlik oldugu ve devami gelmedigi icin ignemi arttirmadi cok sukur
agri insanin cok canini sıkıyor malesef, regl agrisina cok benzedigi icin hep bir sey olacak kanama olacak gibi hissettiriyor. Ama siz kritik esigi asmissiniz artik cok sukur korkmayin
![]()
Benim de gecen hafta oksapari biraktirdi doktorum, progestani da 9 nisandaki kontrolumden sonra belki birakicaz dedi 10 haftam bitmis olacak o gune insallah. İkiz diye belki daha uzun kullanmissindir sen tedbiren hani :) igneler hem zorluyor bizi hem de bugunleri gormemizi sagliyorlar buna sukur napalimBenımd eoleydı canım ıkı ay oncrdı 12 haftada bole bende ıgnelerden mafoldum bı hafta oldu bırakalı benımde
Yarın benimde kontrol bakalım bisiler oluşmuş mu hayırlısı ile bekleyelim.İnşallah canım. Hepimiz birbirimize dua edelimBu 10 gün nasıl geçecek bilmiyorum. Peki sende yolk sac var mıydı? Bende yok.
Benimde o haftada 11.5 mm kese ölçmüşsat'a göre 6+0'da sadece kese gördüm, karından baktı, kesenin boyu 14.5 mm'ydi. galiba karından bakıldığında kese ortalama 20 mm civarındaysa embriyo görülüyormuş.
2 kızım 1 oğlum var bulantı üçünde de olmadı ama kızlarım çok fazla halsiz iştahsızdım ilk aylar ikisindede 10 ar kilo verdimAynı şeyleri yaşıyoruz canım cinsiyetleri neydi çocuklarının bende ikisinde hiç böle şeyler yaşamadım yaklaşık 15 gündür bulantı yaşıyorum
Şimdi bu tezi çürütmeye geldim iki oğlum da geç dollenme ama erkekhatta sanırım bu gebeliğim de öyle sata göre 6+2 de gittim sadece kese göründü
![]()
4.bebis mi geliyor sizin inanmiyorummmmBenimde o haftada 11.5 mm kese ölçmüş
2 kızım 1 oğlum var bulantı üçünde de olmadı ama kızlarım çok fazla halsiz iştahsızdım ilk aylar ikisindede 10 ar kilo verdimoğlumda da herşey çok normal hiç hamile değilmişim gibi geçmişti
bakalım bu son beşik ne olacak
![]()
Aklına bisey mi geliyor da böyle oluyor yoksa kendiliğinden miAyyy beni carpinti tuttu yine yemekten once, yemek yedim daha da artti. Yatiyorum oyle![]()
Kendiliginden vallahi bugun keyfim cok yerindeydiAklına bisey mi geliyor da böyle oluyor yoksa kendiliğinden mi
Bak bahaneyle tiksinmis oldun amaAy ben sigaradan tiksindim eşimde içmiyor artık kokusuna tahammülüm yok.
Bu mide bulantısı kusma halsizlik bitirdi beni ya bir de ağlamak sürekli ağlıyorum. Babam aradı bugün ben araştırdım 2. Çocuklarım hamileliği daha kolay geçiyormuş dedibu sefer de neden uzaktasınız diye ağladım sürekli ağlıyorum içim şişti artık ya
Bende inanamamıştım çok ağladım mübarek ramazan da olmasa aldırabilirdim de şükür şoku çabuk atlattım4.bebis mi geliyor sizin inanmiyorummmm![]()
Akıllı saat takıyorsan takma ben bıraktım onu. Tetikliyor sanki insanıKendiliginden vallahi bugun keyfim cok yerindeydi![]()
Nasıl ağlıyordum burda içmek istiyorum diye hahahhhhhshshs Allah gösterdi işte tövbe esthshsjs ay böyle olma boşver ya bir iki çek at o kadardan bişey olmaz vücudumda sıvı kalmadıBak bahaneyle tiksinmis oldun amaiyi tarafindan bakalim ajdjdjdj. Ben surekli dua ediyorum nolur tiksiniyim diye
Ay masallah masallah ya ne kadar guzel bir cesaretBende inanamamıştım çok ağladım mübarek ramazan da olmasa aldırabilirdim de şükür şoku çabuk atlattım![]()