Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    6
Ben zaten tup bebek gebesi oldugum icin 1.5 aydir igne oluyorum canim 🥲 bir seferlik oldugu ve devami gelmedigi icin ignemi arttirmadi cok sukur ☺️ agri insanin cok canini sıkıyor malesef, regl agrisina cok benzedigi icin hep bir sey olacak kanama olacak gibi hissettiriyor. Ama siz kritik esigi asmissiniz artik cok sukur korkmayin ☺️
Benımd eoleydı canım ıkı ay oncrdı 12 haftada bole bende ıgnelerden mafoldum bı hafta oldu bırakalı benımde

Benımd eoleydı canım ıkı ay oncrdı 12 haftada bole bende ıgnelerden mafoldum bı hafta oldu bırakalı benımde
Benim de gecen hafta oksapari biraktirdi doktorum, progestani da 9 nisandaki kontrolumden sonra belki birakicaz dedi 10 haftam bitmis olacak o gune insallah. İkiz diye belki daha uzun kullanmissindir sen tedbiren hani :) igneler hem zorluyor bizi hem de bugunleri gormemizi sagliyorlar buna sukur napalim 🌸

Ayyy beni carpinti tuttu yine yemekten once, yemek yedim daha da artti. Yatiyorum oyle 🥹

sat'a göre 6+0'da sadece kese gördüm, karından baktı, kesenin boyu 14.5 mm'ydi. galiba karından bakıldığında kese ortalama 20 mm civarındaysa embriyo görülüyormuş.
Benimde o haftada 11.5 mm kese ölçmüş
Aynı şeyleri yaşıyoruz canım cinsiyetleri neydi çocuklarının bende ikisinde hiç böle şeyler yaşamadım yaklaşık 15 gündür bulantı yaşıyorum

Şimdi bu tezi çürütmeye geldim iki oğlum da geç dollenme ama erkek 😂 hatta sanırım bu gebeliğim de öyle sata göre 6+2 de gittim sadece kese göründü 🥹
2 kızım 1 oğlum var bulantı üçünde de olmadı ama kızlarım çok fazla halsiz iştahsızdım ilk aylar ikisindede 10 ar kilo verdim ☺️ oğlumda da herşey çok normal hiç hamile değilmişim gibi geçmişti ☺️ bakalım bu son beşik ne olacak 😢

Benimde o haftada 11.5 mm kese ölçmüş

2 kızım 1 oğlum var bulantı üçünde de olmadı ama kızlarım çok fazla halsiz iştahsızdım ilk aylar ikisindede 10 ar kilo verdim ☺️ oğlumda da herşey çok normal hiç hamile değilmişim gibi geçmişti ☺️ bakalım bu son beşik ne olacak 😢
4.bebis mi geliyor sizin inanmiyorummmm🥰

Ay ben sigaradan tiksindim eşimde içmiyor artık kokusuna tahammülüm yok.
Bu mide bulantısı kusma halsizlik bitirdi beni ya bir de ağlamak sürekli ağlıyorum. Babam aradı bugün ben araştırdım 2. Çocuklarım hamileliği daha kolay geçiyormuş dedi 😂 bu sefer de neden uzaktasınız diye ağladım sürekli ağlıyorum içim şişti artık ya

Ay ben sigaradan tiksindim eşimde içmiyor artık kokusuna tahammülüm yok.
Bu mide bulantısı kusma halsizlik bitirdi beni ya bir de ağlamak sürekli ağlıyorum. Babam aradı bugün ben araştırdım 2. Çocuklarım hamileliği daha kolay geçiyormuş dedi 😂 bu sefer de neden uzaktasınız diye ağladım sürekli ağlıyorum içim şişti artık ya
Bak bahaneyle tiksinmis oldun ama 🤣iyi tarafindan bakalim ajdjdjdj. Ben surekli dua ediyorum nolur tiksiniyim diye

Bak bahaneyle tiksinmis oldun ama 🤣iyi tarafindan bakalim ajdjdjdj. Ben surekli dua ediyorum nolur tiksiniyim diye
Nasıl ağlıyordum burda içmek istiyorum diye hahahhhhhshshs Allah gösterdi işte tövbe esthshsjs ay böyle olma boşver ya bir iki çek at o kadardan bişey olmaz vücudumda sıvı kalmadı

Bende inanamamıştım çok ağladım mübarek ramazan da olmasa aldırabilirdim de şükür şoku çabuk atlattım ☺️
Ay masallah masallah ya ne kadar guzel bir cesaret 🧿🌸 bizim su an asiri buyuyor gozumuzde her sey, hepsi unutuluyor demek ki tekrar tekrar kalip dogurabildiniz ayni motivasyonla😀🙈

Back
X