Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    6
Bende aynı şekilde düşünüyorum ve yalnız değilimiş günlerdir linç yerim diye konusunu bile açamadım burda içim içimi de yiyior şuan fena rahatlama geldi 🥰
Biz bu konuyu isledik nerdeydin sen dersi mi asmistin soyle bakiyim🤣 linc kulturu hamile kadina son yapilacak sey olsun, herkes kendinden kendi bebeginden mesul gunun sonunda🙏🏼 herkesin iradesi baska nefsi baska malesef. Kimse ozellikle cocugu zehirlemek icin icmez ki bu laneti 😁

Arkadaşlar iştahlarınıza hayranım, ben sabah normal uyanıyorum sonra hafif bir şeyler yemek istiyorum, ekmekle biraz labne yiyorum sonra başlıyor saatlerce bulantı. Her şeyden tiksiniyorum 😅 hiç bir şey yemek istemiyorum
Bizim istahlar pisbogazlilik daha ziyade malesef ya🤣 mesela her gun proteinsiz doymayan biriydim, su an ete dokunmak bile istemiyorum hep olsun borek pide makarna pilav🤣

Hayırlı olsun aramıza hosgeldin belirtilerin başlaması genel olarak kalp atışı ile başlıyor ilk 15 gün bende de hiç bisey yoktu sonrasında gün içinde sürekli mide bulantısı yaşamaya başladım iki oğlum da asla böyle şeyler yaşamadım hee gebelik farklı oluyormuş

Yaaa ilk gebelik mi hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin insallah onun heyecanı başka oluyor vallahi şuan benim 3. Olduğu için insanlara nasıl söyleyeceğim diye düşünüyorum biraz utanıyorum galiba

Aynı şeyleri yaşıyoruz canım cinsiyetleri neydi çocuklarının bende ikisinde hiç böle şeyler yaşamadım yaklaşık 15 gündür bulantı yaşıyorum

Şimdi bu tezi çürütmeye geldim iki oğlum da geç dollenme ama erkek 😂 hatta sanırım bu gebeliğim de öyle sata göre 6+2 de gittim sadece kese göründü 🥹

Bizim ki planlı gebelik değildi hemen hamile kalabilen bir insan da değildim aslında ama tek gecelik ilişki ile hamile kaldım şaşkınım 15 şubatmiş benim de demek ki yumurtlama

Hahahahha benim en sevdiğim aktivite kız hatta doğuma gitmeden gece yemisizdir ben ayrı kilo aluyordum
Eşim ayrı alıyordu 😂 ama bunda dikkat edeceğim bir de yaza sunnet düğünümüz var amanin nasıl olacak hamis hamis
Sizin hayatınız hiç çekinmeyin size de hayırlı olsun ☺️ Sizce ailelere ne zaman söylenmeli? Ben şu an 4-5 haftalığım. 10 gün sonra kalp atışını duyarız dedi doktor. 2-2 buçuk ayı mı beklesem yine de? Annem 6 yıldır bekliyor bu haberi çocuk istemiyorum hala sandığı için mutluluktan uçacak ona hemen söylemek istiyorum ama bilemedim 😅

Ahh bende cok ağırdım geçirdim bol bol pekmez limon tüket. Röntgen çekilmesi doğru olmaz canım gebeliğin çok başındasın :(

hamileliğimi öğrendiğim anda eşimden influenza bulaştı. Nerdeyse iki hafta oldu daha yeni yeni iyileştim hala koku almıyorum. Öksürük çok zor bende o yoktu. Öksürdükçe kasık ağrısı yapıyordur
çok geçmiş olsun ilaç kullandınız mı acaba

Arkadaşlar iştahlarınıza hayranım, ben sabah normal uyanıyorum sonra hafif bir şeyler yemek istiyorum, ekmekle biraz labne yiyorum sonra başlıyor saatlerce bulantı. Her şeyden tiksiniyorum 😅 hiç bir şey yemek istemiyorum
Biraz ben de tiksinsem 🤣Ben tam tersi hiç doymuyorum daha şimdiden böyle yersem , sonumu düşünemiyorum

Back
X