Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz bu konuyu isledik nerdeydin sen dersi mi asmistin soyle bakiyimBende aynı şekilde düşünüyorum ve yalnız değilimiş günlerdir linç yerim diye konusunu bile açamadım burda içim içimi de yiyior şuan fena rahatlama geldi![]()
Evet hatırlıyorum, Allah razı olsun.Hayırlı olsun canım konuşmuştuk daha önce çok sevindim![]()
Doktorum 2000-3000 bandinda kese gozukur demisti ama karin mi vajinal mi kastetti bilmiyorum hic canim.Kızlar bide şey soracaktım yeni aklıma geldi keseyi karından gördük ya beta tahmini kaç olunca gözüküyordu karından C cilekcanavarisimlumina
Bizim istahlar pisbogazlilik daha ziyade malesef yaArkadaşlar iştahlarınıza hayranım, ben sabah normal uyanıyorum sonra hafif bir şeyler yemek istiyorum, ekmekle biraz labne yiyorum sonra başlıyor saatlerce bulantı. Her şeyden tiksiniyorumhiç bir şey yemek istemiyorum
Aa 12 sene sonra bir bebek daha. Nasıl olacak acaba :)))Evet canım 12 yaşında![]()
Bilmem hep beraber göriciiiZ rahata çok alışmıştımAa 12 sene sonra bir bebek daha. Nasıl olacak acaba :)))
Sizin hayatınız hiç çekinmeyin size de hayırlı olsunHayırlı olsun aramıza hosgeldin belirtilerin başlaması genel olarak kalp atışı ile başlıyor ilk 15 gün bende de hiç bisey yoktu sonrasında gün içinde sürekli mide bulantısı yaşamaya başladım iki oğlum da asla böyle şeyler yaşamadım hee gebelik farklı oluyormuş
Yaaa ilk gebelik mi hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin insallah onun heyecanı başka oluyor vallahi şuan benim 3. Olduğu için insanlara nasıl söyleyeceğim diye düşünüyorum biraz utanıyorum galiba
Aynı şeyleri yaşıyoruz canım cinsiyetleri neydi çocuklarının bende ikisinde hiç böle şeyler yaşamadım yaklaşık 15 gündür bulantı yaşıyorum
Şimdi bu tezi çürütmeye geldim iki oğlum da geç dollenme ama erkekhatta sanırım bu gebeliğim de öyle sata göre 6+2 de gittim sadece kese göründü
Bizim ki planlı gebelik değildi hemen hamile kalabilen bir insan da değildim aslında ama tek gecelik ilişki ile hamile kaldım şaşkınım 15 şubatmiş benim de demek ki yumurtlama
Hahahahha benim en sevdiğim aktivite kız hatta doğuma gitmeden gece yemisizdir ben ayrı kilo aluyordum
Eşim ayrı alıyorduama bunda dikkat edeceğim bir de yaza sunnet düğünümüz var amanin nasıl olacak hamis hamis
Neyse daha 8 ayın var keyfini çıkarBilmem hep beraber göriciiiZ rahata çok alışmıştım![]()
Karından cnmTatlım karından ultrason mu vajinal mi yapıldı ultrason
40 haftadan hesaplayınca 10 ay hamileyiz biz yav7 kaldı![]()
Ajaha ben ekimin ortasında doğururum ben çocuklarımı fazla tutamıyorum40 haftadan hesaplayınca 10 ay hamileyiz biz yav![]()
çok geçmiş olsun ilaç kullandınız mı acabaAhh bende cok ağırdım geçirdim bol bol pekmez limon tüket. Röntgen çekilmesi doğru olmaz canım gebeliğin çok başındasın
hamileliğimi öğrendiğim anda eşimden influenza bulaştı. Nerdeyse iki hafta oldu daha yeni yeni iyileştim hala koku almıyorum. Öksürük çok zor bende o yoktu. Öksürdükçe kasık ağrısı yapıyordur
Akrep olmasın diye mi sjsjskAjaha ben ekimin ortasında doğururum ben çocuklarımı fazla tutamıyorum![]()
Biraz ben de tiksinsemArkadaşlar iştahlarınıza hayranım, ben sabah normal uyanıyorum sonra hafif bir şeyler yemek istiyorum, ekmekle biraz labne yiyorum sonra başlıyor saatlerce bulantı. Her şeyden tiksiniyorumhiç bir şey yemek istemiyorum
Bingo, aşırııı faydalı gebelikte afiyet şifa olsunKizlar dunku kereviz mevzusu gibi olmasin ispanak aldirdim ogurmezsem yemek yapicambu da zararli degildir di mi ?
Sagol canim, demirim henuz dusmemisken depolari doldurayim ajsjsjBingo, aşırııı faydalı gebelikte afiyet şifa olsun
Evde dengeyi eşitlemem lazım oğlum eşim kova ben ve bebek terazi olmalıAkrep olmasın diye mi sjsjsk
Yaa sat ne zamandı sizin benim 22 Şubat. 6 Şubat aşılamam oldu. Ama 1 ay çokmuş yaaaBen de bugün 4+5 oldum aynı gidiyoruz galiba:))) doktor kontrole gitmek için 1 ay bekle dedi bana