Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    6
Fazla almıştım nolur nolmaz kötü günler için 😂 gönderebilirim yakınmıyız ben Kocaeli:))
Ya cok tatlisiniz dusunmeniz bile yetti🩷🙏🏼ben de pendikteyim kocaeli sayilir bi bakima ahahahaha🤣 istanbul demeye bin sahit djdjdj.
Aksam bulucaz inaniyorum gerekirse algida yi araticam ajdjdjdj

Canim gozunuz aydin, saglikla minnoslarinizi kucaginiza alin insallah🙏🏼 ikiz oldugu icin belki ekstra buyumeye calisiyordur rahim ve sizi ekstra zorluyordur olabilir mi ? Ben henuz yeni 8 haftalik oldum, uc gun oldum agridan hatta lekelendim. Doktorum basindan beri agrilarin cok normal oldugunu ve gebelik boyunca olabilecegini cunku her gun bebegin ve rahmimizin buyuyecegini soyluyor
Tesekkur ederım canım ınsan bıraz rahat olmak ıstyor agrıdan modduzlasıyırum sende lekelenmıssın canm doktoruna soledınmı progestan vermesı lazm

Deme öylee yaaa,tüp ama ben sat a göre baktım valla, çine rusa ve bilimum belirleyici ülkelere göre KIZ inşallah 💕💕💕💕

benim birkaç arkadaşımda tutmadı :) belki de ilk döllenme anına göre bakmak lazım yani embriyon hangi ayda oluştuysa ona göre mi bakmak lazım acaba hahahaha bilemiyorum bizde mevzular karışık 😂😂😂 yarın tüp bebek doktoruma gideceğim ngs yapıldı nasılsa bakalım cinsiyete bakıldımı soracağım ağzından laf alabilirsem en ala 😂

Tesekkur ederım canım ınsan bıraz rahat olmak ıstyor agrıdan modduzlasıyırum sende lekelenmıssın canm doktoruna soledınmı progestan vermesı lazm
Ben zaten tup bebek gebesi oldugum icin 1.5 aydir igne oluyorum canim 🥲 bir seferlik oldugu ve devami gelmedigi icin ignemi arttirmadi cok sukur ☺️ agri insanin cok canini sıkıyor malesef, regl agrisina cok benzedigi icin hep bir sey olacak kanama olacak gibi hissettiriyor. Ama siz kritik esigi asmissiniz artik cok sukur korkmayin ☺️

benim birkaç arkadaşımda tutmadı :) belki de ilk döllenme anına göre bakmak lazım yani embriyon hangi ayda oluştuysa ona göre mi bakmak lazım acaba hahahaha bilemiyorum bizde mevzular karışık 😂😂😂 yarın tüp bebek doktoruma gideceğim ngs yapıldı nasılsa bakalım cinsiyete bakıldımı soracağım ağzından laf alabilirsem en ala 😂
Bizim genetik lab doktorla da paylasmiyormus legal olmadigi icin. Sansimizi o zaman denemistik 🤣

Kızlar ben çok enteresan bir şey yaşıyorum, asla hiçbir şeye duygulanmıyorum, ve duygusallaşmıyorum. Aman bebek stres olmasın etkilenmesin diye yanlışlıkla gaddarlaştım ben galiba😂😂 çok ciddiyim normalde hiç böyle değilim çünkü. Size şöyle örnek vereyim babam oldukça ağır bir hastalıkla savaşıyor, dün tekrar hastaneye yatışı yapıldı, babama çok düşkünüm, şu an bu konuyla alakalı bile nötrüm yani, çok garip. Benim Gebeliğim yedi cihana da yayıldığı için babamı duyan beni arayıp teselli ediyor, stres olma diye tembih ediyor, ama ben tam bir duvar🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️ ruhsuzlaştım
İnanır mısın dün eşime dedim ki aman ya duygusalım diyenler uyduruyor ben niye duygusallaşmıyorum ben niye ağlamıyorum. Ertesi gün hepinizin gördüğü gibi şov başladı ve akşama kadar ağladım. Üstelik ibrahim tatlıses şarkıları eşliğinde jahahhahahahahhahahaha
Yani demem o ki hiç belli olmaz yarın sabah bi kalkarsın efkârdan deliye dönersin😂😂
Tabi Allah sebep vermesin üzülmek için ama ruh hali dalgalanıyor sanki ben anlamadım bana noldu bi günde. Şimdi de alevlendim yemek yapıyorum. Ben bi kayınbabama yemek götürüp geliyim dkdjdkjd😂😂😂

Fetal cikinca soyliycem dedi iste bana😁 hatta istiyorsan bir aile bireyinle ya da arkadasinla da paylasabiliriz, cinsiyet partisi vs yaptirma niyetiniz varsa dedi ☺️
ben de yarın hususi bu konuyu da soracağım neden gerek var diye nelere bakılmış detay soracağım doğrudan dna dizilimine bakılıyor ngs de bakılmayıp fetal dna da bakılan ne olabilir ki bana çok ilginç geldi bakalım ne diyecekler

ben de yarın hususi bu konuyu da soracağım neden gerek var diye nelere bakılmış detay soracağım doğrudan dna dizilimine bakılıyor ngs de bakılmayıp fetal dna da bakılan ne olabilir ki bana çok ilginç geldi bakalım ne diyecekler
Ya ben de dun sasirdim inan ki, hemsireme de ozellikle sordum belki o an unutmustur benimkinin ngsli oldugunu diye hani. Ama cevabi ona ragmen oyle oldu iste. Acaba diyorum anne rahminde o gune dek gelisirken de bir sorun vs cikabiliyor mu da bakilmak isteniyor yine de allah korusun

Ya ben de dun sasirdim inan ki, hemsireme de ozellikle sordum belki o an unutmustur benimkinin ngsli oldugunu diye hani. Ama cevabi ona ragmen oyle oldu iste. Acaba diyorum anne rahminde o gune dek gelisirken de bir sorun vs cikabiliyor mu da bakilmak isteniyor yine de allah korusun
ben de bir sorayım bakalım farklı bir görüş almış olalım ne diyecekler.

Back
X