Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    6
canım bende baskılama iğnesi yapıldı 3 aylık bir tedavi sürecimiz vardı aslında ocakta transfer olacaktım ama önceden bir yurtdışı gezi planı yapmıştık onu ertelemek istemedim transferi erteledim 1 aycık 😂😂 @memurhanim canım senin de donmuş transferdi dimi senin ne zaman dondurulmuştu grubun en büyüğünü arıyoruz 🤣🤣
Anladim canim benim de endodan dolayi baskilama ihtimali vardi ama gerek gormedi doktorum bir baktim transfere hazirlaniyorum ahdjdjd. Ya herseyin bir vakti var iste kasim anasi olman gerekiyormus o tatil vesile olmus🤣
Ekibin en buyuk bebesi araniyor tup anneleri buraya 😁😁

Oruç tutuyor musunuz kızlar doktor ilk üç ay son üç ay izin vermiyorum kimsenin tutmasına dedi ben bir hafta tuttum sadece 😅
İlk 15 gün tuttum
Hiç etkilemedi ama sonraki haftalarda mide bulantısından tutamadim zorlamanın da alemi yoktu zaten 😊

Kızlar selam, size bir soru. Benim ultrason görüntümden bir şey anlıyor musunuz? Ben sadece kese görüyorum ama bu olabiliyor mu yoksa doktorum panik olmamam için mi bir şey demedi?
5+4 2 cm kese hiç duymadım daha önce tatlım

Kar zarar dengesi kuruyorlar tatlim, o bir tanenin zarari muhtemelen asiri stresten beter oluyor vucutta etki olarak. Kiz insanlar stresten kans*r oluyor allah korusun oyle kotu bir sey o. Bu tabi ki demek degil ki pespese yakalim ama cok zorlaninca cok icine cekmeden bir tane icmenin dehset bir zarari oldugunu dusunmuyorum
Bende aynı şekilde düşünüyorum ve yalnız değilimiş günlerdir linç yerim diye konusunu bile açamadım burda içim içimi de yiyior şuan fena rahatlama geldi 🥰

Arkadaşlar iştahlarınıza hayranım, ben sabah normal uyanıyorum sonra hafif bir şeyler yemek istiyorum, ekmekle biraz labne yiyorum sonra başlıyor saatlerce bulantı. Her şeyden tiksiniyorum 😅 hiç bir şey yemek istemiyorum

Back
X