Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    6
Benimki de akşam bi gelcek benim gözler balon gibi, arama geçmişi full arabesk sjdhjdd
Aç gözünü kocamm aşkiton artık masum değil djdjjdjd
Hayir bir de en damarindan girmissin biraz daha soft arabesk dinle bari ajajsjsj. Bebo bir sey oluyor sanacak ahajsjs

Yarin sabah bir tartiya cikicam en son 5 haftalikken cikmistim aksjdjdjd.
Bir de sey diyor NE ZAMAN ALMAN GEREKTİGİNİ SOYLİYCEM BEN ahahahaha
Ben hiç tartılmadım sürekli yiyorum ve uyuyorum umurumda bile değil seda sayan gibi

Kiz sus canim sigara istedi okudukca ahhaahahah🙈 ben malesef canim ceken gunler 1 tane iciyorum… icerken de cok uzuluyorum hala sifirlayamadigim icin. Ama doktorum da bu kadar strese gireceksen daha zararli dedi
Ya bunu bana daha önce bir doktor söylemişti ve çok tuhafıma gitmişti sigara içmicem diye yaptığın stres sigaradan daha zararlı hale gelebilir dikkat etmelisin tabi yine ama bırakana kadar en minimum seviyeye düşür diye .. 😝

Ben kendimi deli yaptım ya hiçbir hareketimin mantıklı açıklaması yok dkdjdjdjdjhd
Analık eşittir delilik keseyi gördüğümüz gün eve gelene kadar ağladım eşim de diyoki görsen de ağlıcaktın gördün yine ağlıyorsun sjfjfjfkg Sus anayım ben içimde su dolu bi kese var şuan dedim cmfkgkg

Analık eşittir delilik keseyi gördüğümüz gün eve gelene kadar ağladım eşim de diyoki görsen de ağlıcaktın gördün yine ağlıyorsun sjfjfjfkg Sus anayım ben içimde su dolu bi kese var şuan dedim cmfkgkg
Yaaaa senin kesennnn tabiki ağlıcaksınnn 😍😍😁😁minik kanguru anneleriz biz 😍😁

Bigün enerjim olursa bunu yapıcam yaza hazırlık

Ya bunu bana daha önce bir doktor söylemişti ve çok tuhafıma gitmişti sigara içmicem diye yaptığın stres sigaradan daha zararlı hale gelebilir dikkat etmelisin tabi yine ama bırakana kadar en minimum seviyeye düşür diye .. 😝
Kar zarar dengesi kuruyorlar tatlim, o bir tanenin zarari muhtemelen asiri stresten beter oluyor vucutta etki olarak. Kiz insanlar stresten kans*r oluyor allah korusun oyle kotu bir sey o. Bu tabi ki demek degil ki pespese yakalim ama cok zorlaninca cok icine cekmeden bir tane icmenin dehset bir zarari oldugunu dusunmuyorum

benim eylülde teyzesi en büyük benim olabilir :)
Yaaaaa oyyy 🌸🌸 evet seninki en buyugu bencede ahahah. Ya bu dondur coz cocuklara travma olmamistir umarim ajdjdjdj. Yavrular aylarca donuk durdu bir baslarina🤣
Sen transfer olana kadar yedek mi yaptin benim gibi ngsli yoksa baskilama vs ile mi zaman gecti o kadar

Oruç tutuyor musunuz kızlar doktor ilk üç ay son üç ay izin vermiyorum kimsenin tutmasına dedi ben bir hafta tuttum sadece 😅

Kızlar selam, size bir soru. Benim ultrason görüntümden bir şey anlıyor musunuz? Ben sadece kese görüyorum ama bu olabiliyor mu yoksa doktorum panik olmamam için mi bir şey demedi?

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 32
Dün iftarda sıkı yedim. Gece 12 de karnım biir acıktı kii sanki yine oruç açıcakmışım gibi bir açlık. gece 1 de yemek siparişi verdim gelene kadar dokuz doğurdum 🤣
Ben Topuzlu Topuzlu sagolsun iki gece once cigkofte siparis edip yedim laps diye gidip uyudum ustune bir seycik de olmadi. Toktum bir de hani ajsjdjdjd

Yaaaaa oyyy 🌸🌸 evet seninki en buyugu bencede ahahah. Ya bu dondur coz cocuklara travma olmamistir umarim ajdjdjdj. Yavrular aylarca donuk durdu bir baslarina🤣
Sen transfer olana kadar yedek mi yaptin benim gibi ngsli yoksa baskilama vs ile mi zaman gecti o kadar
canım bende baskılama iğnesi yapıldı 3 aylık bir tedavi sürecimiz vardı aslında ocakta transfer olacaktım ama önceden bir yurtdışı gezi planı yapmıştık onu ertelemek istemedim transferi erteledim 1 aycık 😂😂 memurhanim memurhanim canım senin de donmuş transferdi dimi senin ne zaman dondurulmuştu grubun en büyüğünü arıyoruz 🤣🤣

Back
X