Evet benim de gündüz hiçbir şey yok akşamları sanki regl öncesi ağrılar gibi, muhtemelen bebiş büyüyor diye oluyor ama korkuyoruz ilk kez deneyimlediğimiz içinb
evet bende de daha cok aksamlar oluyor agri rahatladim biraz valla

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet benim de gündüz hiçbir şey yok akşamları sanki regl öncesi ağrılar gibi, muhtemelen bebiş büyüyor diye oluyor ama korkuyoruz ilk kez deneyimlediğimiz içinb
Böyle böyle delirdik hahajajjatam randevu alırken doktorun asistanı da demez mi 12.hafta kontrolü en önemli kontrollerden biri diye![]()
Benim kayınvalide rahmetli oldu , görümcem yok kayınlarımda bekar elti de yok .. elit gelinim şuan .. her iş bana kalıyorHeh bak katmerli bahane oldu su anben arada kayinvalidemlere gittigimizde sofradan kalkinca bir sigara iceyim oyle kaldiralim derdim, bir gelirdim gorumcem baslamis bulasiklari akitmaya
boyle boyle cozdum bu isi ajajaj
Aaa allah rahmet eylesin canim, evet bu durumda haklisin sana kalmasi normalmisBenim kayınvalide rahmetli oldu , görümcem yok kayınlarımda bekar elti de yok .. elit gelinim şuan .. her iş bana kalıyor![]()
Bende tekrarlayan kayıplar olduğu için mecbur yapıldı ngs zaten ama doğrudan bebeğin dna sına bakılıyor ya ona takıldım ben doktoruma yapılan ngs de fetl DNA dan farklı yasa eksik neye bakılıyor diye soracağım gerekirse yaptırırım elbet dünya para ödedim 15bin koymazCok sagol canim cuma da senden guzel haberler duyariz yine insallahben de sasirdim vallahi bizim icin de bu denli muhim oldugunu dusunmemistim. Hemsirem artik boyle detayli anlatinca doktora tekrar konusunu acmadim, zamani gelince zaten konusulur diye. Ama tabiki bilmiyorum her doktorun yontemi vs farkli oluyor, belki seninki gerek gormeyen bir hekimdir hani. Benim doktorum bana ngs isteyince de herkes neden ngs demisti, hic gebelik oykum dusugum vs olmadigi halde hani. Biraz doktorlarin da tedbiri sevip sevmemesiyle alakali sanirim bazi konular
Ben de inan fiyat bile sormadim dunyalari akitmisiz zaten cok sukur onu da oderiz bir sekilde diyerekBende tekrarlayan kayıplar olduğu için mecbur yapıldı ngs zaten ama doğrudan bebeğin dna sına bakılıyor ya ona takıldım ben doktoruma yapılan ngs de fetl DNA dan farklı yasa eksik neye bakılıyor diye soracağım gerekirse yaptırırım elbet dünya para ödedim 15bin koymaz![]()
Merhaba öncelikle tebrik ederim:)) düşükten ne kadar süre sonra hamile kaldınız bende ocakta kürtaj olmak zorunda kaldım 2. Adetimi yaşıyorum şuan:/Kızlaar ben de geldimevde yaptığım testte pozitif görünce hiç kan vermeden ultrasona girdim. İlk gebeliğim düşükle sonuçlandığı için acele etmek istemedim sürekli beta baktırmak çok stresliydi
vee bugün ilk ultrasonumda hem keseyi gördük hem kalp atışı aldık doktor da çok şaşırdı kalbinin atmasına henüz küçük dedi
çok mutluyum hep böyle dua etmiştim ilk öğrendiğimde hepsini birden göreyim stres olmayayım diye çok şükür
![]()
Başka bir doktora daha mı gitsen acaba bazen doktorlara da güven olmuyor çelişkili konuşmuş baksanaİlk gebeliğim evet. İşin kötüsü geçen cumartesi daha çok küçük diyen doktorum 3 gün sonra kalp atışı görmemiş olmayı çok kötü yorumladı. Sakin olmaya çalışıyorum ama çok üzüldüm.
Kayınpederle pek muhabbetim olmaz değişik biri .. eşimin anne tarafının memleketinde yaşıyoruz bizde eşim hastande çalışıyor buraya çıktı tayini tesadüfen. Kayınvalidemi erken yaşta kaybettik . İsimlerimiz aynıydı o yüzden anne tarafı çok seviyor bir nevi onun yerine koyulmuş durumdayımAaa allah rahmet eylesin canim, evet bu durumda haklisin sana kalmasi normalmisolsun cok kiymetlisindir tek gelin
![]()
Gerekiyor desinler yeterli acı, para,lan gözyaşı hiçbirşey düşünmemBen de inan fiyat bile sormadim dunyalari akitmisiz zaten cok sukur onu da oderiz bir sekilde diyerekyani icimde o kusku kalacagina kan vericem alt tarafi
acili vs bi islem olsa dusunurdum bak ajdjdjfj. Artik canimin acisina tahammulum kalmadi
Merhaba canım söyle anlataymKızlar herkese merhaba, öncelikle Kadir geceniz mübarek olsun, gönlünüzden geçen tüm dualar kabul olsun, hepimizin kucağı sağlıklı bebişlerle dolsun.
Sizlere bir şey sormak istiyorum, genelde sayfadaki tüm yorumları okumaya çalışıyorum ama güncel de yakaladığım bir şikayet değil, pek kimsede okumadım, son iki saattir inanılmaz nefes darlığım var, sanki zatürreymişmişim gibi, Covid zamanı çok ağır hastalık geçirmiştim o zaman böyleydim, zor nefes alıyorum şuan, ama çok şükür bir hastalık belirtisi yok hamilelikte gelişen bir durum olabilir mi bunu yaşayan var mı acaba.
Ben de yaptıracağım 10.haftada. Doktorum kendi alıp gönderecek kanıKızlar fetal DNA testi yaptıracak olan var mı aranızda ? 10.hafta itibarıyla yaptırılabiliyormuş. Doktorum önerdi yaptırmayı . Size de söyledi mi var mı aklınızda bi yer
Hahaha kuzucım bu haftalarda özellikle gün sonuna doğru vücut şişer daha bebek belli olmaz yani daha ancak rahmimiz portakal kadar oldu kızzayifsin diye cikmistir o kuşum, zayiflarin hemen belli oluyor. Ben zaten 60 la kaldimac karnina benim eşgal böyle
yatana kadar daha da buyuyor yiyip ictikce sanirim gun icindeEki Görüntüle 3566960
Biz de yemekleri eşim yapıyor hem de benim evden çalışıyor olmama rağmenGecen ben de yalandan senin gibi sey dedim CANİM KAHVALTİ YEMEK İSTİYOR BU AKSAM ahahaha yalan halbuki yemek yapamadim sjdjjfjf
7.hafta ideal diye düşünüyorumKizlar sizce ilk kontrole ne zaman gidilmeli ? 8 .hafta çok mu geç olur dersiniz?
Özel hastaneler çalışıyor diye biliyorum benim de o hafta cumartesi randevum varArkadaşlar bayram tatili birleştiği zaman özel hastanelerin poliklinikleri hizmet veriyor mu biliyor musunuz ?? çok acil
Hiç endişelenme ilk hamileliğimde 3 aylk olana kadar ara ara oldu bende , çok normal bir durum.b
Benim de 2 aydır kendi göbeğim çıktı tesadüf , 4 bucuk haftalık gebeliğin göbeği mi olur bilmiyorumGobek benim onden gidiyor zaten progestan sagolsunistiyorsan simdiden kiyaslayabiliriz ben varim bacim
bugun esim diyor ki dar bir etek giymistim doktora giderken, ilk kez hani boyle hamile gibi geldin gozume, seni bayadir gormeyen biri su an gorse aaa hamile misin diye zorbalar diyor sjdjfjfjfjf
Benim de çarşamba var inşallah çalışırlar yoksa o kadar gün beklemek çok zor.7.hafta ideal diye düşünüyorum
Özel hastaneler çalışıyor diye biliyorum benim de o hafta cumartesi randevum var