Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    5
Bende özel muayenehaneye gidiyorum ama cihazı kaliteli değildi bence, özel hastaneye gittim orda herşey net göründü. Hatta muayenehanede karından hiç bişey görünmezken ertesi gün özel hastanede yine karından bakınca yolk sacı net görünüyordu.

Aynen

Bana da fetal ya da ikiliden birini yap ama fetal daha garanti dedi. Size neden önermedi?

gozun aydin canim. masallah bebise

ben de inanın anlayamadım. İnşallah duyulur

Şimdiden Göbek yarıştıralım dersen önümde ceketini iliklersin bak maşallah benimki löp löp skdjdkdjdjdjdndjjd zayıfım ama normalde cok tatlı yediğim için göbeğim yağ tulumu gibi

Şimdiden Göbek yarıştıralım dersen önümde ceketini iliklersin bak maşallah benimki löp löp skdjdkdjdjdjdndjjd zayıfım ama normalde cok tatlı yediğim için göbeğim yağ tulumu gibi
zayifsin diye cikmistir o kuşum, zayiflarin hemen belli oluyor. Ben zaten 60 la kaldim ac karnina benim eşgal böyle yatana kadar daha da buyuyor yiyip ictikce sanirim gun icinde

zayifsin diye cikmistir o kuşum, zayiflarin hemen belli oluyor. Ben zaten 60 la kaldim ac karnina benim eşgal böyle yatana kadar daha da buyuyor yiyip ictikce sanirim gun icindeEki Görüntüle 3566960
Ayyy yerimmm ne tatlısınnn ben ceketimi ilikleyebilirim bacım benimki ayva kıvamında oturunca katlanır cinsten
Sana hamilelik yakışcak he

Eklentiler

• IMG_6077.webp
    39,7 KB · Görüntüleme: 65
Bir yanım telaş yapmak istemiyor, Bir yanımda önemli bir şey olup es geçmiş olabileceğimden telaş ediyor, valla çok zor günlerfen geçiyoruz. Allah yardımcımız olsun
dun bende de olmusdu nabizmi yukseldi nefes darligimi oldu tam anlamadim ama gogsumde rahatsizlik yorgunluk vardi konustukcada nefes nefese kalmisdim sukur bu gun olmadi. bence takip et sende bak fazla oluyorsa doktora soylersin insallah ki gerek kalmaz

Ayyy yerimmm ne tatlısınnn ben ceketimi ilikleyebilirim bacım benimki ayva kıvamında oturunca katlanır cinsten
Sana hamilelik yakışcak he
Diyorum sana onumde bir olusum gidiyor benden bagimsiz sanki seninki cok masum seker bu arada ben yillarca hamile gobegi hayaliyle yasadim, simdi cikti diye of cok erken napicam diyorum kot kumas pantolon filan hepsiyle vedalastim, su beli genisleten kumas aparatlardan alayim dedim onlar da cok cirkin geldi gozume almadim. Gecen gun sac lastigiyle bir trick gordum onu deniycem bakalim

8 haftalik olup kasik agrilari olanlar varmi kizlar simdiye kadar agrilarim yokdu 2 gundur adet olacak gibi agrilarim var akinti leke yok. adet sancisi gibi oluyor korkutdu beni biraz bir de bu gun adet gunum ayin 26 si

Herkes tatlılar yiyor çaylar içiyor ben niye yiyemiyorum her şey kuskunç mide bulantılarım geçsin deli gibi yicem her şeyi

8 haftalik olup kasik agrilari olanlar varmi kizlar simdiye kadar agrilarim yokdu 2 gundur adet olacak gibi agrilarim var akinti leke yok. adet sancisi gibi oluyor korkutdu beni biraz bir de bu gun adet gunum ayin 26 si
Benim hemen her gun var canim. Su anda da var mesela. Bugun doktor yine sordugumda ayni cevabi verdi, korkma hep olucak hissediceksin panikleme dedi. Ama huzursuz ediyor hep regl ile kanama ile bagdastiriyoruz malesef o agriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…