Canım evet ya ben çok rahat ettim dik durma açısından bebeği tutma açısından, emzirme pozisyonu bazen bildiğimiz şekilde tutmuyo ters tutup bile emzirdim yandan vs yani sonra tabi bi köşeye kaldırıosun tabi ama rahattı yani o da kişiden kişiye göre degisebilir
Cankm cok gecmis olsun insallah Allahim saglikla kucaginiza almayi nasip etsinKızlar dün kendimi iyi hissetmedim aşağıdan çok baskı vardı, önceden bebek başı yukardaydı heralde döndü ondan diye düşündüm. Ama gitgide ağırlaşınca gece acilde doktora gittim, rahim ağzı kısalığı başlamış. Nst iyi çıktığı için yatış vermedi eve geldim. Sabah şimdi kendi doktoruma geldim. Bebek hızlı dönüp başını yerleştirdiği için çok baskı yapıyormuş. Bu hızda giderse Allah korusun açılma yapabilir dedi. Ciğer geliştirici iğne olacağım birazdan. Progesteron iğne yazdı 5 gün. Evde yatış verdi. 2 çocukla Allah yardımcım olsun.Haftaya pazartesi ilaçlar işe yarıyor mu, ne durumdayız görmeye çağırdı. Önceki hamileliğimdeki benzer sorunlar bunda da cereyan etmiş oldu. Hayırlısı ne diyeyim. Rabbim sağlıkla vaktinde kucağımıza almamızı nasip etsin. Dua bekliyorum. Hepinize dua ediyorum.
Geçmiş olsun umarım hemen etki eder ilaçlar yardım edecek kimsenin olmaması çok zor Allah yardımcın olsun.Ama yoluna girer öncesinde tedbir alınmış olması çok iyi
Çok geçmiş olsun. İnşallah sağlıcakla atlatacaksınız süreci mersk etmeyin
Çok geçmiş olsun. Umarım ilaçlar işe yarar da vaktinde sağlıkla kucağınıza alırsınız.
Hay Allah, çok geçmiş olsun. Ama gereken tedbirler alınmış, böyle bakmaya çalışın. Yol yön bilmez durumda değilsiniz, emin ellerdesiniz belli ki. Epey de ilerledik artık gebelikte, bundan sonrası biraz dinlenmeli bir süreç olur, siz de Allah'ın izniyle evladınıza sağlıkla kavuşursunuz.
Allah razı olsun kızlar çok teşekkür ederim mesajlarınız ve dualarınız için çok mutlu oldum. Bu hafta özellikle kritik, sürekli yatmam gerektiği için bu akşam annem gelecek kalmaya. Hafta hafta gün sayacağız artık bakalım… Önceki gebeliğimde de benzer şeyler yaşadığım için çok şok olmadım, daha erken olmuştu 4 ay yatmıştım o zaman, Allah sabrını veriyor. İnşaallah sürecimizi hayırla sağlıkla tamamlar, hepimiz vaktinde bebeklerimize kavuşuruz. Bol bol dua etmemiz gerekiyor. Bebeklerimiz bizden dua istiyor belli ki.Cankm cok gecmis olsun insallah Allahim saglikla kucaginiza almayi nasip etsinhaftalarimizda buyudu allahin izniyle insallah zamaninda bir dogum olsun caninizi sikmayin yardim edicek birileri vardir insallah size de destek olurlar. Ilk gundne beri herkese moral verdiniz bilginizle tecrubenizle insallah bizimde dualarimiz sizinle
Bende ctesi 31 oldum . İşyerinde ayağımın altına hi koli koydum o rahatlattı biraz beni. Öğle araları 15 dk kadar yürüyüş yapıyorum o da iyi geliyor. Onun dışında sık eık kalkmwya çalışıyorum 1 dakikalığına da olsa . Şimdilik dayanabiliyorum ama dayanamadıpım yerde bırwkcsm ya/ inşallah 37 e kadar kalırızYarın 31 haftalık olacağım. İşe gidip gelmek zorlaşıyor gibi. Kolay kolay da şikayet etmem 35-36. Haftaları nasıl görürüz bilmiyorum hayırlısı
İnşallah kalırız tabii. Ama uzun süre oturunca bebek coşuyor. Vuruyor hareketleri değişiyor. Sürekli kalkmam gerekiyor. İnşallah en azından 35-36 yu görürümBende ctesi 31 oldum . İşyerinde ayağımın altına hi koli koydum o rahatlattı biraz beni. Öğle araları 15 dk kadar yürüyüş yapıyorum o da iyi geliyor. Onun dışında sık eık kalkmwya çalışıyorum 1 dakikalığına da olsa . Şimdilik dayanabiliyorum ama dayanamadıpım yerde bırwkcsm ya/ inşallah 37 e kadar kalırız
Aslında bende de aynı durum var evdeyken bebek daha az hareket ediyor. Hatta haftasonu hareketleri azdı endişelendim. Bugün işe geldim yine çok güzel hareket ediyor içim rahatlıyorİnşallah kalırız tabii. Ama uzun süre oturunca bebek coşuyor. Vuruyor hareketleri değişiyor. Sürekli kalkmam gerekiyor. İnşallah en azından 35-36 yu görürüm
Aynı beni tarif ettiniz. Dün hareketi az mı acaba dedim bugün maşallahı var. Birbirimize destek ola ola inşallah getireceğiz 37. HaftayıAslında bende de aynı durum var evdeyken bebek daha az hareket ediyor. Hatta haftasonu hareketleri azdı endişelendim. Bugün işe geldim yine çok güzel hareket ediyor içim rahatlıyorbi taraftan iyi yani iş. Daha çok su içiyorum mesela daha düzenli besleniyorum. Tek sıkıntı çok oturuyor oluşum ve eve gidince halimin kalmıyor oluşu
Ay inşallahAynı beni tarif ettiniz. Dün hareketi az mı acaba dedim bugün maşallahı var. Birbirimize destek ola ola inşallah getireceğiz 37. Haftayı
Birde anestezi bulantı yapıyor ağrı yapıyor dediler, ya uyanmazsam diyede korkuyorum off aşırı gergimGenelden de korkmayın, gözlerini aç kapa oluyorilk başta gözümü açar açmaz karnım ağrıyor dedim ama hemen ağrı kesicilerle geçti
Ben aldım şuan kullanıyorum hatta onunla yatıyorum uzun olanlardan aldım hamile yastığı diğe geçiyor hem gebelikte hem doğumdan sonra emzirmede kullanılıyor.Kızlarr emzirme yastığı aldınız mı? Rajat mı gerçekten? Boyutları bana aşırı büyük geldi de sanki daha fazla yük olacakmış gibifisher pricenin çocuk oyun yastıkları var ondan alıp onu emzirme aystığı olarak kullandak olur mu acaba o biraz daha küçük
ben öyle bir şey yaşamadım, tabi yan etkiler kişiden kişiye değişir. tek handikap sondanın anestezi öncesi takılması bence. zaten o ana gelince her şey mecburen olup bitiyor :)Birde anestezi bulantı yapıyor ağrı yapıyor dediler, ya uyanmazsam diyede korkuyorum off aşırı gergim
Ben aldım şuan kullanıyorum hatta onunla yatıyorum uzun olanlardan aldım hamile yastığı diğe geçiyor hem gebelikte hem doğumdan sonra emzirmede kullanılıyor.
Yaa normalde temmuz grubundayim ama burayida takip ediyorum dogum buyuk ihtimal haziran son haftasiben öyle bir şey yaşamadım, tabi yan etkiler kişiden kişiye değişir. tek handikap sondanın anestezi öncesi takılması bence. zaten o ana gelince her şey mecburen olup bitiyor :)
Genelde anesteziden sonra takılıyor sonda diye biliyorumben öyle bir şey yaşamadım, tabi yan etkiler kişiden kişiye değişir. tek handikap sondanın anestezi öncesi takılması bence. zaten o ana gelince her şey mecburen olup bitiyor :)
Genel anestezide böyle oldu benim sürecim, sizin spinal/epidural olursa sonra takarlarYaa normalde temmuz grubundayim ama burayida takip ediyorum dogum buyuk ihtimal haziran son haftasi
Serklaja girerken doktorum anestezi sonrasi sondayi taktirmis acikcasi bende ona guvenerek sezaryende rahat ederim diye dusunuyordumsimdi siz boyle soyleyince tedirgin oldum
Cikartirken bile canimdan can gitmistirica etsek dinlemezler mi dersiniz
Bana bebeği hemen çıkarmamız lazım önce takmak lazım dediler.Genelde anesteziden sonra takılıyor sonda diye biliyorum
Cok cok gecmis olsun. Bol istirahat ve ilaclar care olur insallahKızlar dün kendimi iyi hissetmedim aşağıdan çok baskı vardı, önceden bebek başı yukardaydı heralde döndü ondan diye düşündüm. Ama gitgide ağırlaşınca gece acilde doktora gittim, rahim ağzı kısalığı başlamış. Nst iyi çıktığı için yatış vermedi eve geldim. Sabah şimdi kendi doktoruma geldim. Bebek hızlı dönüp başını yerleştirdiği için çok baskı yapıyormuş. Bu hızda giderse Allah korusun açılma yapabilir dedi. Ciğer geliştirici iğne olacağım birazdan. Progesteron iğne yazdı 5 gün. Evde yatış verdi. 2 çocukla Allah yardımcım olsun.Haftaya pazartesi ilaçlar işe yarıyor mu, ne durumdayız görmeye çağırdı. Önceki hamileliğimdeki benzer sorunlar bunda da cereyan etmiş oldu. Hayırlısı ne diyeyim. Rabbim sağlıkla vaktinde kucağımıza almamızı nasip etsin. Dua bekliyorum. Hepinize dua ediyorum.
Merhaba canım. İyiyim sen nasılsın? Ben de seni merak etmiştim. Doktora gittin mi?
Aaa ne güzel insallah benim de öyle olur canim.
Suyunuz ne kadar? Benim de şeker normal yükleme yaptırdım. Sınır 24 müş benim 23. Sebebi şeker harici ne olabilirmiş bir şey dedi mi doktor?Amin insallah
Suyum çok yüksek cikti yine
Şekerim iyi durumda kontrolleri sıklaştırdık gün sayıyorum artık
Progestanı bıraktırdı bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?