- 14 Ağustos 2011
- 27.026
- 3.001
-
- Konu Sahibi mutlutablo
- #6.221
Bugun doktor ne dedi? Ben de eşimle tartışmiştim iki gün.Progestan kullanıyordum 3 ay bitince bıraktırdı doktor ama yine verebilir dediğiniz gibi eşimle atıştık biraz üzüldüm ve bebek arabası bakmaya çıktık yürüyünce de yorulmuş olabilirim Rabbim bebişlerimizi bağışlasın sağ salim kucaklarimiza almak nasip olsun inşallah
Amin inşallah. Allah’a emanet yavrularımız. Ben de bir gün önce eşimle kavga etmiştim. Sabah uyanınca kanamam vardı. Ama tabi hem yorgunluk hem stres birleşmiş olabilir. Rabbim bir daha göstermesin inşallah.Progestan kullanıyordum 3 ay bitince bıraktırdı doktor ama yine verebilir dediğiniz gibi eşimle atıştık biraz üzüldüm ve bebek arabası bakmaya çıktık yürüyünce de yorulmuş olabilirim Rabbim bebişlerimizi bağışlasın sağ salim kucaklarimiza almak nasip olsun inşallah
Rabbim sabır versin. Üzüldüm çok.Malasef farkli doktora gittim sonuç aynikürtaj dediler
Her gün sürüyorum çatlak kremimi aslında ama içten gelen bı gerginlik gibi daha çok sanırım rahmim buyuyo bebiş içerde buyuyo doğal olarak sert ben yemek göbeği gibi yumuşak bı şey bekliyodum sanırım ilk hamileliğim çok değişik geldi hissiyat göbek deligim benim değil gibiBenim olmuyor ama krem sürün diyesim geldi, çatlak vs olmasın
Evet sert oluyorHer gün sürüyorum çatlak kremimi aslında ama içten gelen bı gerginlik gibi daha çok sanırım rahmim buyuyo bebiş içerde buyuyo doğal olarak sert ben yemek göbeği gibi yumuşak bı şey bekliyodum sanırım ilk hamileliğim çok değişik geldi hissiyat göbek deligim benim değil gibi
Bitmez ki evin dağınıklığı ayağıma attığım yerden araba çıkıyor. Topluyorum hoop döküyor çoğu zaman toplamaktan da vazgeçiyorum. Emekliliğe kadar böyleyiz heraldeMaria kondo videoları izledim sabahtan beri, çok zor yapmasıeşyaların yeri olsun diyor da benim belirlediğim yerde kalmıyor ki yerleri. Eşim kızım sağolsun maşallahları var dağınıklık konusunda.
Stres ve yorgunluk sebepli dedi progestan verdi istirahat et bol su iç dedi bugün sildikce gelecek şekilde 3 defa daha oldu ama çok açık kahve sarımsı olduğu için yorgunluktan olduğunu anladım bebek iyiydi çok şükür eşime güzel bı fırça atıp yattım şimdiBugun doktor ne dedi? Ben de eşimle tartışmiştim iki gün.
Amin inşallah. Allah’a emanet yavrularımız. Ben de bir gün önce eşimle kavga etmiştim. Sabah uyanınca kanamam vardı. Ama tabi hem yorgunluk hem stres birleşmiş olabilir. Rabbim bir daha göstermesin inşallah.
Benim olmuyor ama krem sürün diyesim geldi, çatlak vs olmasın
Allah sınavınızı kolay eylesin inşallah.Perinatoloji gittim sanırım riskli gebelik doktoru . Malasef 1 sene felan gebelik önermedi. Benim 5 haftalikken kanamam olmuştu sanırım o zaman anormali olduğu için diye düşünüyorum şuan . HAYIRLISI ALLAH belki böyle sinav vermiştir
Mutlaka vardır eczanede de, incia baya ünlü gibi kalmış aklımda. Ben internetten palmiers almıştım benden başka kullanan görmedim forumda ama seviyorum sabah sürüyorum akşama kadar yağlı his kalıyorEczaneye sorsam verir heralde yarın bakarım teşekkürler
Ben çok kötüydüm demir ve magnezyuma başladığımdan beri çok rahatladım ama anlık olarak armut iyi gelmişti hemen geçirirdi yiyinceKızlaar, kabızlık sorunu yaşayıp çözüme ulaşabilen var mı? Varsa beni aydınlatır mısınız... 3 gün oldu şişim resmen.
Bu arada 16.haftadayım
Erkekler bizim gibi değiller canım maalesef. Valla bir daha üzmesinler. Ben de dinleniyorum. Cuma doktorun dediğine göre şekil alıcam artık. Hepimize geçmiş olsun.Stres ve yorgunluk sebepli dedi progestan verdi istirahat et bol su iç dedi bugün sildikce gelecek şekilde 3 defa daha oldu ama çok açık kahve sarımsı olduğu için yorgunluktan olduğunu anladım bebek iyiydi çok şükür eşime güzel bı fırça atıp yattım şimdikavga sebebimizde çok saçmaydı ben bebek eşyalarına bakarken heyecanlanıp hevesleniyordum o çok donuktu tepkisizdi diye kavga çıkardım
Ben de bugün sırt üstü yatarken sol tarafta bir şişlik gördüm ufacık. Galiba hissetmeler başlıyor yavaş yavaş maşallah.Evet sert oluyorben de his olarak bebek toplanıyor gibi hissediyorum psikolojik de olabilir ama sanki bi sağa bi sola toplanıyor.
Merhaba canım 16 haftamdayım hayır oluşmadı çiZgi.Kızlar merhaba 15 haftalığım sizde gebelik çizgisi oluştu mu yada herkeste oluşuyır öu bnde oluşmadı da oyle merak ettim
Henuz bende olusmadi, herkeste olmuyormus, olanin da bazen gobek deligine kadar bazen de yukari kadar cikiyormus cizgi.Kızlar merhaba 15 haftalığım sizde gebelik çizgisi oluştu mu yada herkeste oluşuyır öu bnde oluşmadı da oyle merak ettim
3. Trimester önceki hastadan kalmış olabilir arkadaşların da dediği gibi. Ama sizin duyduğunuz 500 gr mantıklı değil. 5.3 cm diye bir kısım gördüm kağıtta. Acaba doktor boyu için 5-3 gibi hızlı bir şeyler söyledi de siz onu 5-100 gibi mi anlamış olabilir misiniz? Bazı doktorlar ağız içinden geveliyor o kadar sinir kaptığım bir durum ki, konuş Allah aşkına ya doğru düzgün bilgi ver.
Benim için çok mümkün değil öğretmenim o yüzden sık sık hastalanıyorum kızım da okula gidiyor maşallah taşıyıcı çok bizim evde
Magnezyum kullanıyor musunuz o bağırsak çalıştırıyorKızlaar, kabızlık sorunu yaşayıp çözüme ulaşabilen var mı? Varsa beni aydınlatır mısınız... 3 gün oldu şişim resmen.
Bu arada 16.haftadayım
Armut ayva her gün yiyorum. 2.5 lt su içiyorum. Yeni demir takviyesi verdi doktor ondan sonra başladı çok şaşkınım yaBen çok kötüydüm demir ve magnezyuma başladığımdan beri çok rahatladım ama anlık olarak armut iyi gelmişti hemen geçirirdi yiyince