-
- Konu Sahibi mutlutablo
- #6.101
Bana 3 yıl daha gitti gibi geliyor. Hayat bitti diyorum. Bu ara psikolojim hiç iyi değilBen kafadan 1 yılım gitmiş gibi düşünüyorum9 ay hamilelik, ilk 3 ay uykusuzluk. her bebek aynı olmaz deniyor ama hissediyorum benzer süreçlerden geçicem
Son durumunuz nedir ? Çok geçmiş olsunBen şuan karataştayım. Sabah kanamam oldu ve doktora geldim hemen. Yatış verdiler . Umarım sağlıkla çıkmak nasip olsun.
Yaa bende kendi kendime düşündüm ki acaba doğal beslenelim diye vucudun tepkisi miBende de tam tersi oldu. Gebelikten önce yoğurdumu evde mayalardım ayranımı da o yoğurttan yapardım vs . Gebelikten beri onlaro yiyemediğim için hazır kullanıyorum maalesef
Takviye dışında 20.haftada gynoferon gibi direkt demir ilaçları başlanıyor ondan bahsettimDemir ilacı bende inanılmaz kötü etki yapmıştı . Baş ağrısı, mide bulantısı, kabızlı vs. Doktoruma söyledim ve değiştirdi ilacı. Şuan verdiği ilacın içinde hem demir hem diğer vitaminler var. Bu çok iyi geldi bana. Önceki tamamen demirdi ve oranı çok yüksekti.
Aynı düşünceler benimde sardıBana 3 yıl daha gitti gibi geliyor. Hayat bitti diyorum. Bu ara psikolojim hiç iyi değil
Ay birde benimki hemen arkasına 3. Olsun istiyorum diyor. İlki yalnız büyümüş bu bari öyle olmasınmış. Delirecem, gelmişim 36 yaşına. Zaten zor geçiyor.Bana 3 yıl daha gitti gibi geliyor. Hayat bitti diyorum. Bu ara psikolojim hiç iyi değil
Dün tansiyonum seninkiyle aynı çıktı canım inşallah sorun olmaz bizim içinSelam kızlar , tansiyonum bugün 14-6 çıktı. Başım çok ağrıdı boynumda öyle.Doktorum mutlaka kardiyoloji görsün dedi. Çünkü geçen hafta da böyle olmuştum. Son zamanlarda tuzlu ve yağlı beslendim bence ondan oldu. Yarın sabah kardiyoloji bölümüne görüneceğim. İnşallah kötü bir şey çıkmaz. Normalde de ne yağ ne tuz bu kadar tüketmem ve ağrımaz da başım.
Çok daraldığınız günler olacak, eski rahat günlerinizi özleyeceksiniz o zamanlarda. Ama sonra iyi ki be diyeceksiniz. Zor olduğu kadar tatlı daAynı düşünceler benimde sardı
32 yaşındayım zaten 5 yıl yalnız yaşadım 4 yıldır evliyim ailelerden uzak bir şehirdeyiz akraba yok o kadar güzel ki hayatımız kafama göre istersem evi topluyorum yemek istersem yapıyorum hayatımız kendi isteklerimize göre şekil alıyor eşimde uyumlu birisi rahatım yani
Bir tanede olsa çocuk olsun diye yapalım dedik eski hayatımı özlemekten korkuyorum açıkçası ve eskiye dönülemez bir durum
Umarım anlatabilmişimdir
Benim normalde de demir eksikligim olduğu icin 12.haftada ekstra omega 3 balık yağı bı sürü vitaminin olduğu bı multivitamine bahsettiğiniz gynoferona bir de d vitamini damlasına başladım sabahları kahvaltıdan 1 saat önce portakal suyuyla birlikte alıyorum emilimi daha fazla oluyomus boyl bı tık kabız yapar gibi oldu ama kuru kayısı üstüne bol su içmeye calisiyorum bı de günde 2-2.5 litre suyu tamamlamaya çalışıyorum çok şükür öyle çok büyük bı problem yaşamadım 2 hafta oldu vucudum da alışmaya başladı belki bu şekilde desteklerseniz sizde de en azından belki cok zorlu olmaz :) çocukluğumdan beri dönem dönem hep kabızlık problemim olur benim de korkulu ruyamTakviye dışında 20.haftada gynoferon gibi direkt demir ilaçları başlanıyor ondan bahsettim
Belki multivitamin içindekini yeterli görür doktor ama kendimi kötüye alıştırıyorum
Öyle diyorlar bakalım umarım çok zorlanmam 3-4 yıl gözden çıktı gibiÇok daraldığınız günler olacak, eski rahat günlerinizi özleyeceksiniz o zamanlarda. Ama sonra iyi ki be diyeceksiniz. Zor olduğu kadar tatlı dabana kalsa ilkinde de cesaretim yoktu hazır hissetmiyorum deyip duruyordum ama iyi ki eşim baskı yapmış diyorum şimdi de ikincide arayı çok açtım diye söyleniyor ve malesef ben yine hak vermeye başladım
evet bende limonlu su ile içiyordum baya etkisi artıyormuş o şekilde bakalım doktor ne zaman yazacak banada çünkü kronik çocukluğumdan beri vardır demir eksikliğimBenim normalde de demir eksikligim olduğu icin 12.haftada ekstra omega 3 balık yağı bı sürü vitaminin olduğu bı multivitamine bahsettiğiniz gynoferona bir de d vitamini damlasına başladım sabahları kahvaltıdan 1 saat önce portakal suyuyla birlikte alıyorum emilimi daha fazla oluyomus boyl bı tık kabız yapar gibi oldu ama kuru kayısı üstüne bol su içmeye calisiyorum bı de günde 2-2.5 litre suyu tamamlamaya çalışıyorum çok şükür öyle çok büyük bı problem yaşamadım 2 hafta oldu vucudum da alışmaya başladı belki bu şekilde desteklerseniz sizde de en azından belki cok zorlu olmaz :) çocukluğumdan beri dönem dönem hep kabızlık problemim olur benim de korkulu ruyam
Canim ben pentinin hamile taytını aldım cok rahatİyi akşamlar güzel anneler. Bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. 17 haftalık hamileyim. İlk hamileliğimde hamile pantolonlarını göbeğim olmadı için rahat kullanamamıştım. Şuanda da göbeğim yok ve hamile pantolonu kullanamıyorum. Aldığınız memnun kaldığınız alt giyim varsa link atar mısınız? Fermuarlı şeyler karnımı ağrıtıyor. Her gün dışarıdayım, giyimime dikkat etmem gerekiyor.
İnşallah olmaz. Yarın gideceğim sabahtan bakalım. En azından dikkat edeceğim şeyleri söyler doktor. Ya da aksi bir durum varsa tedavisi oluyorsa tedavi oluruz.Dün tansiyonum seninkiyle aynı çıktı canım inşallah sorun olmaz bizim için
Evet direkt demir ilacı vermişti bana 12. Haftada . Ama midemi o kadar bulandırdı ki o ilaçtan sonra saatlerce su bile içemiyordum. O yüzden bıraktım. Bi şey faydalı olsun derlen daha zararlı hale geliyprsa olmaz diye düşündümTakviye dışında 20.haftada gynoferon gibi direkt demir ilaçları başlanıyor ondan bahsettim
Belki multivitamin içindekini yeterli görür doktor ama kendimi kötüye alıştırıyorum
Çok geçmiş olsun size de. Çok teşekkür ederim. Ben de aynı sizin durumunuzu yaşadım. O korkuyu ve duyguyu çok iyi biliyorum. Ben de serum iğne ilaç takviyesi ile bir gün yattım. Dün çıktım hastaneden. Benim kanama şuan kahverengi lekelenme şeklinde devam ediyor. Annemin evine geldim. Yatıcaksın dedi doktor bana da. Sadece iğne için çıkıyorum mecburen. Cuma günü de kontrole gidicem doktora. Bebeklerimiz çok şükür iyi evet ama bizim de durumumuz düzelir risk biter inşallah.Son durumunuz nedir ? Çok geçmiş olsun
15 haftalık gebeyim Bende dün lavaboda yoğun kırmızı kanama yaşadım acil özel hastaneye gittik. O manzarayı görünce bebek gitti sandım . Çok şükür bebeğin yeride kendiside iyiydi doktor bebek sağlıklı dedi . Bir gece yatış verdi serumlar iğneler kanama kesildi . Riskin var bünyen zayıf dedi 1 ay evde yatıcaksın dedi . Anneme geldim 1 ay buradayım . Dualarınızı bekliyorum sağ salim kucağımıza alalım inşallah
olmaması, hasret kalmak aslında daha zor bir durumdur muhtemelen. Ancak hayatın eskisi gibi olmayacağı da bir gerçek. Eşiniz uyumluysa belki sorumlulukları da daha eşit paylaşırsınız. Böyle arkadaşlarım var çok daha rahatlar. İyi ki var çocuklarımız, çok büyük bir sevgi ama çok emek işteAynı düşünceler benimde sardı
32 yaşındayım zaten 5 yıl yalnız yaşadım 4 yıldır evliyim ailelerden uzak bir şehirdeyiz akraba yok o kadar güzel ki hayatımız kafama göre istersem evi topluyorum yemek istersem yapıyorum hayatımız kendi isteklerimize göre şekil alıyor eşimde uyumlu birisi rahatım yani
Bir tanede olsa çocuk olsun diye yapalım dedik eski hayatımı özlemekten korkuyorum açıkçası ve eskiye dönülemez bir durum
Umarım anlatabilmişimdir
Erkeklere göre hava hoş ya. Ben bu sefer daha iyi anladım tüm zorluklar annede. Bulantısıdır, değişen vücut&psikoloji, memeAy birde benimki hemen arkasına 3. Olsun istiyorum diyor. İlki yalnız büyümüş bu bari öyle olmasınmış. Delirecem, gelmişim 36 yaşına. Zaten zor geçiyor.
İkinize de geçmiş olsun benimde bugün yorulunca akıntı şeklinde kahverengi lekem oldu şuan yatıyorum sırtım çok ağrıyor yarın kontrolüm var diye acile gitmedim inşallah artmaz akıntı suanlik geçti ama korkudan yattımÇok geçmiş olsun size de. Çok teşekkür ederim. Ben de aynı sizin durumunuzu yaşadım. O korkuyu ve duyguyu çok iyi biliyorum. Ben de serum iğne ilaç takviyesi ile bir gün yattım. Dün çıktım hastaneden. Benim kanama şuan kahverengi lekelenme şeklinde devam ediyor. Annemin evine geldim. Yatıcaksın dedi doktor bana da. Sadece iğne için çıkıyorum mecburen. Cuma günü de kontrole gidicem doktora. Bebeklerimiz çok şükür iyi evet ama bizim de durumumuz düzelir risk biter inşallah.