Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    45
Ben kafadan 1 yılım gitmiş gibi düşünüyorum 9 ay hamilelik, ilk 3 ay uykusuzluk. her bebek aynı olmaz deniyor ama hissediyorum benzer süreçlerden geçicem
Bana 3 yıl daha gitti gibi geliyor. Hayat bitti diyorum. Bu ara psikolojim hiç iyi değil

17.haftamın içindeyim. 1.60 52 kiloyla hamile kaldım hala aynı kilodayım. Normal besleniyorum vitaminlerimide içiyorum ama almadım umarım her şey yolundadır.

Merhaba hanımlar öncelikle herkese sağlıklı doğumlar diliyorum. Ben de haziran anne adayıyım.Cinsiyet tahmini için Konu açtım ama yorum daha yok. Aranızda anlayan arkadaşlar varsa foto yüklesem tahmin yapa bilirimi?

Ben şuan karataştayım. Sabah kanamam oldu ve doktora geldim hemen. Yatış verdiler . Umarım sağlıkla çıkmak nasip olsun.
Son durumunuz nedir ? Çok geçmiş olsun
15 haftalık gebeyim Bende dün lavaboda yoğun kırmızı kanama yaşadım acil özel hastaneye gittik. O manzarayı görünce bebek gitti sandım . Çok şükür bebeğin yeride kendiside iyiydi doktor bebek sağlıklı dedi . Bir gece yatış verdi serumlar iğneler kanama kesildi . Riskin var bünyen zayıf dedi 1 ay evde yatıcaksın dedi . Anneme geldim 1 ay buradayım . Dualarınızı bekliyorum sağ salim kucağımıza alalım inşallah

Bende de tam tersi oldu. Gebelikten önce yoğurdumu evde mayalardım ayranımı da o yoğurttan yapardım vs . Gebelikten beri onlaro yiyemediğim için hazır kullanıyorum maalesef
Yaa bende kendi kendime düşündüm ki acaba doğal beslenelim diye vucudun tepkisi mi Bende kendim yapıyordum şimdi yapamıyorum ev yoğurdu satan yerden alıyoruz.

Takviye dışında 20.haftada gynoferon gibi direkt demir ilaçları başlanıyor ondan bahsettim
Belki multivitamin içindekini yeterli görür doktor ama kendimi kötüye alıştırıyorum

Bana 3 yıl daha gitti gibi geliyor. Hayat bitti diyorum. Bu ara psikolojim hiç iyi değil
Aynı düşünceler benimde sardı
32 yaşındayım zaten 5 yıl yalnız yaşadım 4 yıldır evliyim ailelerden uzak bir şehirdeyiz akraba yok o kadar güzel ki hayatımız kafama göre istersem evi topluyorum yemek istersem yapıyorum hayatımız kendi isteklerimize göre şekil alıyor eşimde uyumlu birisi rahatım yani
Bir tanede olsa çocuk olsun diye yapalım dedik eski hayatımı özlemekten korkuyorum açıkçası ve eskiye dönülemez bir durum
Umarım anlatabilmişimdir

Selam kızlar , tansiyonum bugün 14-6 çıktı. Başım çok ağrıdı boynumda öyle.Doktorum mutlaka kardiyoloji görsün dedi. Çünkü geçen hafta da böyle olmuştum. Son zamanlarda tuzlu ve yağlı beslendim bence ondan oldu. Yarın sabah kardiyoloji bölümüne görüneceğim. İnşallah kötü bir şey çıkmaz. Normalde de ne yağ ne tuz bu kadar tüketmem ve ağrımaz da başım.

Ay birde benimki hemen arkasına 3. Olsun istiyorum diyor. İlki yalnız büyümüş bu bari öyle olmasınmış. Delirecem, gelmişim 36 yaşına. Zaten zor geçiyor.

Dün tansiyonum seninkiyle aynı çıktı canım inşallah sorun olmaz bizim için

Çok daraldığınız günler olacak, eski rahat günlerinizi özleyeceksiniz o zamanlarda. Ama sonra iyi ki be diyeceksiniz. Zor olduğu kadar tatlı da bana kalsa ilkinde de cesaretim yoktu hazır hissetmiyorum deyip duruyordum ama iyi ki eşim baskı yapmış diyorum şimdi de ikincide arayı çok açtım diye söyleniyor ve malesef ben yine hak vermeye başladım

Takviye dışında 20.haftada gynoferon gibi direkt demir ilaçları başlanıyor ondan bahsettim
Belki multivitamin içindekini yeterli görür doktor ama kendimi kötüye alıştırıyorum
Benim normalde de demir eksikligim olduğu icin 12.haftada ekstra omega 3 balık yağı bı sürü vitaminin olduğu bı multivitamine bahsettiğiniz gynoferona bir de d vitamini damlasına başladım sabahları kahvaltıdan 1 saat önce portakal suyuyla birlikte alıyorum emilimi daha fazla oluyomus boyl bı tık kabız yapar gibi oldu ama kuru kayısı üstüne bol su içmeye calisiyorum bı de günde 2-2.5 litre suyu tamamlamaya çalışıyorum çok şükür öyle çok büyük bı problem yaşamadım 2 hafta oldu vucudum da alışmaya başladı belki bu şekilde desteklerseniz sizde de en azından belki cok zorlu olmaz :) çocukluğumdan beri dönem dönem hep kabızlık problemim olur benim de korkulu ruyam

Öyle diyorlar bakalım umarım çok zorlanmam 3-4 yıl gözden çıktı gibi
Bende eşim istediği için yaptım
Bebekle bir sıkıntım yok görmeye gittiğimizde kalp atışını vs duyunca çok mutlu oluyorum ama bu rahatlıktan vazgeçmek çok zor oldu ve olacak gibi
evet bende limonlu su ile içiyordum baya etkisi artıyormuş o şekilde bakalım doktor ne zaman yazacak banada çünkü kronik çocukluğumdan beri vardır demir eksikliğim
Bu ara ıspanak kırmızı et yumurta vs yiyorum o yüzden yüksek gidiyor bence gebelik öncesi bunları pek yemezdim

Canim ben pentinin hamile taytını aldım cok rahat

Evet direkt demir ilacı vermişti bana 12. Haftada . Ama midemi o kadar bulandırdı ki o ilaçtan sonra saatlerce su bile içemiyordum. O yüzden bıraktım. Bi şey faydalı olsun derlen daha zararlı hale geliyprsa olmaz diye düşündüm

Çok geçmiş olsun size de. Çok teşekkür ederim. Ben de aynı sizin durumunuzu yaşadım. O korkuyu ve duyguyu çok iyi biliyorum. Ben de serum iğne ilaç takviyesi ile bir gün yattım. Dün çıktım hastaneden. Benim kanama şuan kahverengi lekelenme şeklinde devam ediyor. Annemin evine geldim. Yatıcaksın dedi doktor bana da. Sadece iğne için çıkıyorum mecburen. Cuma günü de kontrole gidicem doktora. Bebeklerimiz çok şükür iyi evet ama bizim de durumumuz düzelir risk biter inşallah.

Kızlar konudan biraz bağımsız olarak bugün aşık olduğum arabanın linkini atayım size gerçekten ilk görüşte aşk oldu arabalara bakarken çarptım düzeltmek için dokundum yağ gibi akıyordu raftan indirdim elimde poşet vardı ondan bile hafif geldi yağ gibi akması manevraları sürüşü katlanması hafifliği almamak için zor durdum yaa ben Pierre Cardin Tommy baby Kraft bakarken bunu bulmam mucize oldu çokta güzel oldu kesinlikle benim bebek arabam budur

olmaması, hasret kalmak aslında daha zor bir durumdur muhtemelen. Ancak hayatın eskisi gibi olmayacağı da bir gerçek. Eşiniz uyumluysa belki sorumlulukları da daha eşit paylaşırsınız. Böyle arkadaşlarım var çok daha rahatlar. İyi ki var çocuklarımız, çok büyük bir sevgi ama çok emek işte

Ay birde benimki hemen arkasına 3. Olsun istiyorum diyor. İlki yalnız büyümüş bu bari öyle olmasınmış. Delirecem, gelmişim 36 yaşına. Zaten zor geçiyor.
Erkeklere göre hava hoş ya. Ben bu sefer daha iyi anladım tüm zorluklar annede. Bulantısıdır, değişen vücut&psikoloji, meme . Üç çocuk benim hiç hayalimde olmayan bişey ama siz düşünür müsünüz? Zaten abla kardeş büyürler yalnız olmazlar

İkinize de geçmiş olsun benimde bugün yorulunca akıntı şeklinde kahverengi lekem oldu şuan yatıyorum sırtım çok ağrıyor yarın kontrolüm var diye acile gitmedim inşallah artmaz akıntı suanlik geçti ama korkudan yattım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…