Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    27
Kizlar benim de bas agrim basladi sakaklardan baslayip tum kafami ele geciriyor sag olsun, dun uyumaya calistim zor uyudum agridan. Tsh da 3.90 cikti 2.50 altina dusurememisim. Dahiliye doktorum izinde. Levotiron 50mg kullaniyodum. Khd doktorum Levotiron 50mg + Eutrox 25mg basla dedi.

Bizde bugun 12+5 haftalik olduk. Bende de öyle ağrilar var , yetmemiş başim da ağriyor 🥴 ben 10 haftadan beri takip ediyorum her hafta pazartesi Salı böyle ağrılar oluyor. Acaba rahim geriliyor olabilirmi?
Belki de öyledir canım bende iyi düşünüyorum rahimdeki kıpırtılar gerilme büyüme belirtileri olabilir sanki

Kızlar bu prilam beni mahvetti, geceleri sayısız rüyalar görmekten bunaldım artık. Yan etkilerinde kabus görmek yazıyor zaten. Bazı geceler çok korkunç rüyalar görüyorum ağlayarak uyanıyorum, bazı geceler Türk dizileri gibi saçma sapan sarpa saran sonu bir türlü gelmeyen aşırı detaylı rüyalar görüyorum. Hele dün gece karabasan gibi oldu, eşime sesleniyorum bağırıyorum, asla sesim çıkmadı, elim kolum yorganın altında kalmış uyandım ama hareket ettiremiyorum. Zar zor nefes nefese ayetel kürsi okudum kendi kendime, sonra eşime seslendim de sesimi duydu, dedim kurtar beni oku bir şeyler kıpırdayamıyorum. O da suya okudu yüzüme çarptı öyle kendime geldim. Çok kötüydü ya, lohusayken de olmuştum bir kere o günler geldi aklıma. Bol bol kendimize okumamız lazım. Allah bebeklerimizi de bizim akıl ve ruh sağlığımızı da korusun.
AminnpBende kullanıyorum ve bende yaşıyorum yani hiç normal rüya gördüğümü hatırlamıyorum hep kötü hep kötü. Gece uyurken eşimin parmağı bile olsa tutuyorum yani öyle kendimi avutuyorum. Ama ilaçtan olduğunu bilince uyanınca çok etkisinde kalmıyorum ben.

Ben her seferinde kötü rüya görmüyorum aslında, uzun bitmek bilmeyen aşırı detaylı rüyalar... o yüzden şimdiye kadar ben de rüyayı görmek dışında sonrasında gün boyu etkisinde kalmazdım, ama dün geceki sesimi duyuramama olayı beni kötü yaptı. Bilmiyorum varsın midem bulansın yeter ki şunlar tekrar yaşanmasın. Bir de ilacı içmesem de bu rüya yan etkisi uzun sürüyor galiba. Kaç günde geçer acaba... hiç rüya görmediğim mutlu gecelerimi özledim.
Anladımm inşallah geçer bir an önce hepsi ama mide bulantısı olsun deme oda çok zor 🤦🏻‍♀️ Benim asıl korkulu rüyam o gerçekten

Kizlar benim de bas agrim basladi sakaklardan baslayip tum kafami ele geciriyor sag olsun, dun uyumaya calistim zor uyudum agridan. Tsh da 3.90 cikti 2.50 altina dusurememisim. Dahiliye doktorum izinde. Levotiron 50mg kullaniyodum. Khd doktorum Levotiron 50mg + Eutrox 25mg basla dedi.
Tansiyonunuza baktirdiniz mi? Bazen yüksek tansiyonda bas ağrısı yapabiliyor. Rabbim sifa versin insallah.Benim de tansiyonum düştü birkaç gündür ayakta zor duruyorum 😔

Eczaneden migren tasi al canim
Eczaciya danis hamile oldugunu soyle
Alninin iki yani ve ense kokune suruyorsun ilacsiz en iyi cozum

Tansiyonunuza baktirdiniz mi? Bazen yüksek tansiyonda bas ağrısı yapabiliyor. Rabbim sifa versin insallah.Benim de tansiyonum düştü birkaç gündür ayakta zor duruyorum 😔
Normalde benim tansiyonum dusuk oluyor 10-6 gibi, ama o an hic aklima gelmedi bakmadim. Bi daha basim agrirsa bakayim ona gore bi sey icerim rahatlatir belki, cok tesekkur ederim 🥰

Geçmiş olsun canım Eutrox bende yan etki yaptı baş ağrısı hazımsızlık huzursuzluk şeklinde keşke direk levotironu 75 alsaydın ben bugün gittim 125 e çıkardı dozumu 3 hafta sonra tekrar gidecem öyle doğuma kadar sürekli doz değiştirecez

Kızlar benim gibi halen daha çok su içemeyenler vardır içebildiğiniz zaman çok mu içiyorsunuz yoksa az az mı binde bir öyle çok içesim geliyor korkuyorum içerken

Kızlar ya MHRS den bugün için randevu almıştım bir ay evvelden. doktor planında degisiklik olduğu için iptal etmişler. Şuan 11. Haftadayim. En son 7 haftalık gitmiştim. Şimdi 16 gün sonraya randevu var. Aldım ama kararsız kaldım özele gitsem mi gitmesem mi? 13. Haftaya denk gelmiş olacak gerek var mı acaba?

Kızlar ya MHRS den bugün için randevu almıştım bir ay evvelden. doktor planında degisiklik olduğu için iptal etmişler. Şuan 11. Haftadayim. En son 7 haftalık gitmiştim. Şimdi 16 gün sonraya randevu var. Aldım ama kararsız kaldım özele gitsem mi gitmesem mi? 13. Haftaya denk gelmiş olacak gerek var mı acaba?
7 haftalıkken kalp atışlarını duymuşsunuzdur zaten, lekelenme vs yoksa 13. haftada gitmenizde bir sorun olmaz bence. 2li test yaptırmayı düşünüyorsanız onun zamanı da geçmemiş oluyor 13. Haftada diye biliyorum. Bu haftalarda doktor ilaç vitamin değişikliği yapıyor, ense kalınlığı ölçümü yapıyor.

Geçmiş olsun canım Eutrox bende yan etki yaptı baş ağrısı hazımsızlık huzursuzluk şeklinde keşke direk levotironu 75 alsaydın ben bugün gittim 125 e çıkardı dozumu 3 hafta sonra tekrar gidecem öyle doğuma kadar sürekli doz değiştirecez
Ben khd doktoruma mesaj attim, levotiron 50mg mi kalsin yoksa dahiliyeye (1hafta sonra randevum var) gidene kadar 75mg mi yapayim sizce diye, levotiron 50mg kalsin + eutrox 25mg ekle dedi, aldim eczaneden geldim ama niye boyle yapti bunun da iceriginde levotiron yaziyo anlamadim. Bana da yan etki yaparsa dedigin gibi levotironu 75e cikaririm, her turlu total 75mg edecek zaten. Haftaya da dahiliye doktoru ne derse oyle devam ederim 🤷🏻‍♀️

Kızlar benim gibi halen daha çok su içemeyenler vardır içebildiğiniz zaman çok mu içiyorsunuz yoksa az az mı binde bir öyle çok içesim geliyor korkuyorum içerken
Birden cok icmek yerine 1 bardak 1 bardak icmek daha iyiymis diye siseyi yanimda tasiyorum, cok icesim olmuyor ama az az ictikce gun icinde 1,5-2 lt tamamlaniyor. Gecen bi doktor gordum instagramda hastasina kiziyodu sen benim hastalarimin 3-4 lt su icmesi gerektigini bilmiyo musun 2lt cok az diye, ama mantik disi geldi bana 🫣

Birden cok icmek yerine 1 bardak 1 bardak icmek daha iyiymis diye siseyi yanimda tasiyorum, cok icesim olmuyor ama az az ictikce gun icinde 1,5-2 lt tamamlaniyor. Gecen bi doktor gordum instagramda hastasina kiziyodu sen benim hastalarimin 3-4 lt su icmesi gerektigini bilmiyo musun 2lt cok az diye, ama mantik disi geldi bana 🫣
Ben günde en fazla bir bardak içebiliyorum 😢😢

Ben günde en fazla bir bardak içebiliyorum 😢😢
Sise tasisaniz yaninizda, sadece 1 yudum icseniz arada bi gorunce akliniza geldikce, belki zamanla 2 bardaga cikar ve yavas yavas miktar artar. Kendinizi zorlamayin elbette ama minik minik yudumlarla belki alistirabilirsiniz. Ben mesela max 1 lt icebiliyordum midem kotu oluyordu 1 ay once, simdi 2ltye cikarmaya calisiyorum.

Nipt test için kan vereli 1 hafta oldu, sonuc yok. Ne kadar stresli beklemek. Azcik içim geçse hemen rüyamda nipt test sonucu görüyorum :)
Gerçi cinsiyet öğrenmek için ödeyeceğim ücretin faturasi da gelmedi. Genelde sonuclaninca faturayi adrese gonderiyorlarmis.
Yarından umitliyim bakalım umarim yarin arayıp güzel haberler verirler

X