Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ben anlatamadım sanırım tam olarak, devlet hastanesine gitmeyi düşünüyorum ben de zaten. Acil farklı bişey devlet hastanesinin kadın doğum polikliniği ise apayrı. Randevu aynı güne bile alınabiliyor artık iptal edenler oluyor ve yer açılıyor. Ben aynı güne randevu alıp ağız dişe bile gittim. Sadece betahcg baktırmak için acili meşgul etmek doğru değil diye yazdım bu kadar. Arkadaşınız resmen ihmal edilmiş asm nin tansiyonunu ölçmesi gerekiyordu ne yazıkki eskisi gibi değil takipleri ebeler düzgünce yapardı şimdi ise baştan savma gibi görünüyor bir de idrarda protein bakılmalıydı sanırım. Bu asmde bile yapılan bir test aslında çok üzücü.
 
Arkadaşım niye celalleniyorsunki bunu anlamayacak ne var gerçekten anlayamıyorum. Acil de betahcg baktırmayla dışgebelik tespiti yapılamazki. Neden yazılanı tam okumak yerine kavgayı seçiyorsunuz. Bir ağrı olur bir kanama olur gidersin kadındoğum acili olan hastaneler de var. Herhangi bir hastanenin aciline sadece günüm geçti diye gitmenin kimseye bi faydası yok. Zaten en iyisi kadın doğum hastanesi hangi hafta ne yapılması gerekiyorsa onu yapıyorlar çok daha güvenli. Özeller sadece para tuzağı asla taraftar değilim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…