Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    162
32+5 de çalışabilir raporumu aldım :) 37 kadar devam zorlandığın zaman gel çalışamaz olarak düzenlerim dedi.
35 haftada kan testlerini tekrarlayalım dedi NTS zor bağladılar hareketleri az diye acillere gittiğim kız maşallah durmadı içeride
1850 kg olmuşuz haftası ile uyumlu kilosu dedi

umarım benzemez alerji konuları çok sıkıntı, benim oğlum da alerjik, çok çok ciddi değil ama okula başladıktan sonra iyice zorlaştı.

PaxosAurora sanki cuma randevuya gideceğim demiştiniz, bir durum var onunla ilgili sonucu paylaşacaktınız gibi hatırlıyorum, nasılsınız gittiniz mi, hayırlara çıksın inşaallah. Güzel sonuçlar gelsin.

Sanki son zamanlar yavaş geçecek gibi herkes bu günlerin koymetini bil diyor ama sanki çok rahatmışız gibi
Herkesin deneyimi farklı. Bir arkadaşım hamileliğinin zor geçtiğini çocuk doğduğunda bakmanın ona kolay geldiğini söylemişti. Bu günlerin kıymetini bil diyenler fesatlıklarından dolayı söylüyor gibi geliyor bana

Bi de sık sık duymak artık can sıkıyor cidden. Tüm gece yatmamışım canım burnumda sabah işe geliyorum herkes bu iyi günlerin diyor.

Bi de sık sık duymak artık can sıkıyor cidden. Tüm gece yatmamışım canım burnumda sabah işe geliyorum herkes bu iyi günlerin diyor.
Ay allah affetsin ben de hamilelik hiç sevemiyorum hele ilk hamilelik o kadar zordu ki kg ödem hepsi bir arada bundan gene bi tık daha iyiyim. Bu arada bana kızmayın ama ben de sinir olurdum şimdi bazen kendimi başkasına şöyle söylerken buluyorum; ilk altı ay çok kolay büyüsünde yürüsünde hele bi görün diye ahaha kendimde 2. Çok zor mobbing iyle uğraşıyorum 2 cocuklu bi arkadaşım özellikle hayatınız bitti mahvolcaksınız nefes alamicaksınız falan diye eşime söylüo adam iyice şişti ama umrumda değil ben hiç takılmıyorum yaşayıp görcez zaten kolay değil çocuk bakmak 3 yıldır

Bu arada kızlar toparlanırken buldum da kamera wee well kullandım çok memnundum eviniz çok büyük değilse baya güzel çekim gücü

Arkadaşlar bugün benim için yeni bir bilgi öğrendim, belki sizden de bilmeyen varsa paylaşayım istedim. Magnezyum içiyoruz ya hani akşamları, süt yoğurt gibi bir şey yanında tüketmek etkisini artırmak için çok iyiymiş. Çünkü süt ürünleri kalsiyum, magnezyumla birlikte ikisi çok daha iyi çalışıyormuş. Aklımızda bulunsun. Ben bundan sonra öyle yapacağım.

Ayyyy çok geçmiş olsun işte böyle kimseye bişey olmuyor da küçücük bebekler çekiyor. Yaşadıkları zor günler travmalar da bütün aileye kalıyor. Allah korusun biraz dikkat etmek gerekiyor.

Sizinki daha zor bir durum. Misafir olsa neyse de ablacık okula gidip gelecek mecbur... Aaaa ama okullar hemen hemen kapanmış olacak! Evde de daha dikkatli dokunması konusunda tatlı tatlı uyarırsınız

Bebek kolik olmazsa aslında zor değil, bir şekilde emzir, gaz çıkart, uyut döngüsüne hemen düzene alışabiliyorsunuz. 40 günden sonra da bayağı rahatlıyorsunuz. Hele 6 aydan sonra ek gıdaya da geçince iyice rahatlanıyor. Sarılık kolik gibi durumlar zor oluyor. İnşaallah hiçbiri olmazlar. Rahat huzurlu bir bebeklikleri geçer.

Ne tatlısınız, unutmamışsınız Evet, geçen Cuma muayene olduk. Plasental kan akışında yavaşlama olmasından şüphelenmişti doktor ama emin de olamamıştı çünkü oğlumun hem beyin hem kalp damarlarındaki kan akışı normal görünüyordu. Daha da önemlisi büyümesi gayet güzel ilerliyordu Çok şükür cihaza bağlı bir sıkıntı olabileceği yönünde karar verdi. Boy, kilo, kan akışı hepsi olması gereken seviyede çıktı. On beş gün tadımız tuzumuz kalmamıştı. Bir haftadır huzura erdik tekrar Siz nasılsınız? Bebeğin gelişimi gayet normal çıkmış galiba, maşallah

Kızlar hamileliğinde burgerking den yiyen var mı ? Ben normalde evde hamburgerimi yapar yerim ama bugün ilk kez dayanamayıp burgerking den yedim. Yedikten sonrada pişman oldum tabi .

Bunlar iyi günleriniz lafından baydık artık yaa... Hepsini sırasıyla günü gelince yaşarız, şimdi bugüne odaklanmak lazım diyorum ben öyle diyenlere. Ayrıca herkesin süreci aynı zorlukta ilerlemiyor. Kimisi gebelikte zorlanıyor, yenidoğan kısmı çok sorunsuz geçiyor. Kiminin gebeliği atlamalı zıplamalı gayet kolay geçiyor, gel gelelim bebek doğduktan sonra sıkıntılar yaşanıyor. Ya da hiçbir sorun yaşanmadan geçiyor zaman. Ana odaklanalım. Kimselerin göz korkutmasına teslim olmayalım, gerekirse biz onları korkutalım

Sizinki daha zor bir durum. Misafir olsa neyse de ablacık okula gidip gelecek mecbur... Aaaa ama okullar hemen hemen kapanmış olacak! Evde de daha dikkatli dokunması konusunda tatlı tatlı uyarırsınız
Yaz okulu vs bişiler düşünüyoruz işte eve kapayamam onu da çok zaten zor bir süreç onun için yeni kardeş anne baba paylaşma, bakalım Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…