Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Editor

Edidir Edi
İçerik Editörü
12 Temmuz 2006
1.287
3.027
Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 15-06-2025

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

ANNE ADIYAŞKAÇINCI ÇOCUKSATKESEKALP ATIŞITAHMİNİ CİNSİYETCİNSİYETTAHMİNİ DOĞUM TARİHİBEBEĞİN İSMİ

Merhaba ,
Ben buradayım sanırım 25.09.2024 160 beta ile öğrendik minnağımı , pazartesi günü kese için doktora gideceğim ilk defa
Sat 19.08.2024

Selamlar.. Sanırım bende burdayım.:)) Sizlere bişey danışmak istiyorum. Doktorum muayene için ilk randevuyu 20 gün sonraya verdi. Ama burdaki arkadaşlardan gördüğüm kadarıyla beta hcg 1000-1500 ler de iken kese veya kalp atışı için çağırıyorlar. Doktorum randevuyu geç mi verdi.

Kızlar bugun baş dönmesi başladı sizde var mı ? Özellikle eğilip kalkınca dünyam dönüyor sanki inşallah geçici birşeydir.Sizlerde durumlar nasıl?

Merhaba evde erken gebelik testi yaptım hemen çift çizgi çıktı bugün kan testi verdim beta hcg 26154 çıktı değerim çok yüksek geldi sizin değerleriniz nasil.

Merhaba evde erken gebelik testi yaptım hemen çift çizgi çıktı bugün kan testi verdim beta hcg 26154 çıktı değerim çok yüksek geldi sizin değerleriniz nasil.
26 bin mi ilk kez bu kadar yüksek beta duyuyorum kaçıncı günü yaptınız ki çok mu gecti adetin üstünden

Ben de sanırım burdayım gecen hafta beta 28 idi bi daha test yaptırmadım iki gün yerleşme kanaması yaşadım biraz daha zaman geçsin kalp atışına giderim diye düşünüyorum bir sorun olmazsa

Eklentiler

• 1000024600.jpg
    1000024600.jpg
    47,8 KB · Görüntüleme: 278
X