2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    155
Ben de sol koltuk altımda fark ettim şiş oynayan kitle gibi. Ğöğüslerimin çok sert olduğu zamanda sonra göğüslerimi sürekli sağdım o şişlikte kayboldu sütü boşaltamadıysa bebek ondan olabilir
Ben hep sağım yapıyordum bayağı bi süredir emzirmiyordum. Sürekli enfeksiyon tekrarı oluyor göğüste mastit oluyor. Sütü kesmemiz lazım dediler. Sonrada emzirme danışmanı geldi bugün onunla devam ettik birkac gün deniycez

içini ferah tut bir şey yoktur inşallah 🙏🏻 Aynı sıkıntılar bende de var bakalım ne diyecek doktor ilk olarak kadın doğuma gideceğim göğüs için nereye gitmek gerekiyor:(
Bizim burda kadın doğum bakıyor. İnşallah herşey güzel olur. Mastit cok berbat birsey Allah kimseye yaşatmasın. Cocuğu göğüs ucu olmadan boş emzireceksin dedi emzirme danışmanı uzun zamandır emzirmiyordum resmen ağlıyorum acıdan. Birde kendi sütümü göğsüme sürüyorum iyice kuruyor havalanıyor. Emzirme danışmanıda göğsünü kapatma iyice havalasın hiç nemli kalmasın dedi.

Şu sıralar o kadar yorgunum ki sağım için kurduğum alarmları kapattığımı bile hatırlamıyorum çoğu gece uyuyakalıyorum. Tek alarmla kalkan biriydim şiödi çalmadı mı acaba diyorum 2 alarm olmasına rağmen 🥲🥲

Bizim burda kadın doğum bakıyor. İnşallah herşey güzel olur. Mastit cok berbat birsey Allah kimseye yaşatmasın. Cocuğu göğüs ucu olmadan boş emzireceksin dedi emzirme danışmanı uzun zamandır emzirmiyordum resmen ağlıyorum acıdan. Birde kendi sütümü göğsüme sürüyorum iyice kuruyor havalanıyor. Emzirme danışmanıda göğsünü kapatma iyice havalasın hiç nemli kalmasın dedi.
Sanırım bir göğsüm öyle çok ağrıyor bebe emsin istemiyorum ağlayarak emziriyorum arada da sağarak boşaltıyorum bende boşaltmaya çalışıyorum daha doğrusu gerçekten ne zor şu analık içerde horul horul uyuma lüksüne sahip değiliz malesef 🤦🏻‍♀️

Şu sıralar o kadar yorgunum ki sağım için kurduğum alarmları kapattığımı bile hatırlamıyorum çoğu gece uyuyakalıyorum. Tek alarmla kalkan biriydim şiödi çalmadı mı acaba diyorum 2 alarm olmasına rağmen 🥲🥲
Aynı şeyi konuştuk bugün eşimle dedim kamera takmam odaya kurduğum alarmlar niye çalmıyor diye sanırım ben kapatıp tekrar yatıyorum ve farkında değilim 🤣

Sanırım bir göğsüm öyle çok ağrıyor bebe emsin istemiyorum ağlayarak emziriyorum arada da sağarak boşaltıyorum bende boşaltmaya çalışıyorum daha doğrusu gerçekten ne zor şu analık içerde horul horul uyuma lüksüne sahip değiliz malesef 🤦🏻‍♀️

Aynı şeyi konuştuk bugün eşimle dedim kamera takmam odaya kurduğum alarmlar niye çalmıyor diye sanırım ben kapatıp tekrar yatıyorum ve farkında değilim 🤣
Benimde öyle sol göğsümü emerken canımdan can gidiyor sanki 😔 zaten yeterince yorgunuz ve çile çekiyoruz şu acılar geçse keşke de emzirirken zorlanmasak🙏🏻🙏🏻 o kadar ihtiyacım var ki bir gün kesintisiz horul horul uyumaya, insallah çok geçmeden o günlerde geldi. Allah Bebişlerimize sakinlik versin 🙏🏻

Benim bebek dun akşamustunden beri cok huysuz. O saatten beri kaka yapmadi sanirim huysuzlugu o yuzden. Sicak havlu yapiom geceden beri ama fayda etmedi. Zeytinyagi yapcam ama onun disinda tavsiyeniz varmi kizlar

Bana dün emzirme danışmanı emzirmeyi deneyelim dedi. Cocuğu göğsüme koydu konus bebeğinle dedi. Ben konustukca o beni dinledi sakinledi göğsümü tuttu. Hemde silikon uc olmadan kadında dedi ki anneyi dinliyor duyuyor tanıyor bu cok güzel aranızdaki bağ oluşmuş. o anın sevinci şaşkınlığıyla olan acımıda unuttum emdi. Ama sonra göğüs uclarım aşırı acımaya başladı. Sonra eve gönderdiler resmen ağlaya ağlaya emzirmeye calıstım. Göğsümden kolumun altın sırtımdan damarlarımı tutup tutup cekşyorlarmıs gibi bir acı. Göğüs uclarım batıyor sızlıyor yanıyor şiddetli bi ağrı. Ben emzirdikce göğüs ucum kötülesiyor yapamıyorum. Sağım yapıp öyle iciricem yine öyle devam edicem

Bana dün emzirme danışmanı emzirmeyi deneyelim dedi. Cocuğu göğsüme koydu konus bebeğinle dedi. Ben konustukca o beni dinledi sakinledi göğsümü tuttu. Hemde silikon uc olmadan kadında dedi ki anneyi dinliyor duyuyor tanıyor bu cok güzel aranızdaki bağ oluşmuş. o anın sevinci şaşkınlığıyla olan acımıda unuttum emdi. Ama sonra göğüs uclarım aşırı acımaya başladı. Sonra eve gönderdiler resmen ağlaya ağlaya emzirmeye calıstım. Göğsümden kolumun altın sırtımdan damarlarımı tutup tutup cekşyorlarmıs gibi bir acı. Göğüs uclarım batıyor sızlıyor yanıyor şiddetli bi ağrı. Ben emzirdikce göğüs ucum kötülesiyor yapamıyorum. Sağım yapıp öyle iciricem yine öyle devam edicem
En iyisini siz bilirsiniz tabii ki ama madem turuyor yanlış anlamazsanız dayanabilseniz, o acı 1 hafta-10 gün kadar sürüyor sonra geçiyor. Memcy diye bir merhem önerebilirim çok rahatlatmıştı beni. 1 hafta kadar göğüslerimizin alışma süresi oluyor sonra düzeliyor çok zor biliyorum ama inşallah dayanırsınız 🌸 Benim cildim aşırı hassastır hıçkırarak ağladığım oldu emzirirken ama bir şekilde dayandım hepsinin acısı geçti sonra çok şükür… 🥰

Kızlarr bebişleriniz sadece kucakta duruyorsa sling deneyebilirsiniz, ben sürekli sağım yaptığım için çok kullanamıyorum ama taktığım anda sakinleşiyor uyuyor slingte🥲

Kızlar yogunluk vardı bebek ,mısafır,hepsını okudum ama yazdıklarınızın,aıle hekımıne gıttı annem bugun konusmaya kadın il saglık mudurlugu bulasıcı hastalıklar bolumu mudurunun numarasını vermıs arasın konussun demıs.cımerede yazıcaz demıs annem hakkınızı arayabılırsınız demıs.bır doz fazla ası olmus olacak sımdı bebeklerımız.gerı cekmısler dıger asıları.boyle salakca bısey olamaz.gelısmeler olursa yazın lutfen.bende yazarım.

Back
X