- 23 Ekim 2024
- 308
- 174
- 18
- Konu Sahibi topraktonlari
-
- #1.821
Merhaba canım, 5.gün transfer olduysan, transfer günün 19 günlük hamile sayılıyorsunmerhaba sizin doktorunuz hafta ve gununuzu sat a gore mi transfer tarihine gore mi hesapliyor acaba? Ben son adet tarihime gore persembe gunu 7+2 yim. Transfer tarihine gore 7+0. Cumartesi gunu perinatolog ile randevumda bebegi tam 6+0 olctu. Sat a gore 6+4, transfer tarihine gore 6+2 idi. Ben gec transfer oldum adetin 21. gununde. Simdi doktor bisey yok dese de 4 gun gozume cok geliyor, sanki transfer hesabi ile daha rahat ediyorum
Ağzı olan konuşuyor sanki kendileri bakacak çocuğaYaaa bu insanlar kendini ne sanıyormilletin tepkisinden hamile olduğumuzu rahatla söyleyemez hale geldik ya doktor bile böyleyse . Benim bebeğim de 9 aylık doktor belki de bu yüzden ilgilenmedi benimle demekki sinir oldu
Umarim aletin kötü olduğundan dolayı bebeği gorememistir tek temennim buDevlet hastanesi benim oğluma aylarca kız demişti halbuli özele de gidiyordum biliyordum erkek olduğunuarada uçurumlar oluyor kullandıkları aletlerin canım
Sevincimi kursagimda bıraktı olumsuz saçma sapan yorumlarıyla ama hayırlısı bakalım umarım bebislerimizi sağ salim kucağımıza alırızAa edepsize bakkafaya takılacak biri değilmiş. Yaş aralığının erken olması bence çok güzel birşey ben başka sebeplerden hemen yapamadım oğlan 6 yaşına geldi. Çok istersim birlikte büyümelerini. Sakın üzülme aksine çok sevin
Ben de çok seviyorumm bebisimi bana hissettiren her şeye binlerce şükürAynısı bende de var. Gece bir iki kere kadar kalkıyorum. Tabii ki sıkıcı bir durum ama ben bu sürecin her halini çok seviyorum
Haklısın bi de tecrüben var tabii ben çok heyecanlanıyorumYok kız daha erken. Benim kızım kıyafetleri duruyor. Kız olursa işim kolayerkek olursa 5-6. Aylarda başlarım. Ben biraz o konuda yavaşımdır. Yenidoğanlar çabuk küçülüyor, bide hediye de çok geliyor. Yazık oluyor
Aynen ilk olunca ne alıcagını şaşırıyor insan mevlam hepimizinkini sağlıkla devam ettirsinHaklısın bi de tecrüben var tabii ben çok heyecanlanıyorum
Merhabalar, hayırlı olsunKızlar selam idrar testinde çift çizgiyi gördüm. Bugün sağlık ocağına tahlil verdim ama hâlâ sonuç sisteme düşmedi. Bu durumu yaşayan var mı. Meraktan çıldırıcam.
Betan kaç canımMerhabalar taze anneler:)
Sat: 21 aralık
Beklenen doğum: 27 Eylül
İlk gebeliğim
Aynen dediğiniz gibi, ama son adetimden 21 gun gecmisti o yuzden iki gunluk fark oluyor cok tesekkurlerMerhaba canım, 5.gün transfer olduysan, transfer günün 19 günlük hamile sayılıyorsun
Geç döllenme olabilir canım ne dedi doktorBenim 5+6 ve kese 10mm idi sadece çok tedirginim
Dün 120 çıktıBetan kaç canım
Amin canım her şeyin başı sağlıkAynen ilk olunca ne alıcagını şaşırıyor insan mevlam hepimizinkini sağlıkla devam ettirsin
Hafif bir göbek olması normal bence rahim büyüyor dar pantolonlar giymeKızlar cuma günü 2 aylık oluyorum ve şimdiden göbeğim çıktı, bariz belli oluyor bu normalmi? İlk gebeliğim birde(zayıfım kilomda yok)
Gözün aydınKızlar kesemizi gördük çok şükür
2 hafta sonra kalp taşını dinlicez dedi doktor
9.87 mm yazan mı?Kızlar kesemizi gördük çok şükür
2 hafta sonra kalp taşını dinlicez dedi doktor
Evet o9.87 mm yazan mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?