Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    1
Merhaba canım, 5.gün transfer olduysan, transfer günün 19 günlük hamile sayılıyorsun

Yaaa bu insanlar kendini ne sanıyor milletin tepkisinden hamile olduğumuzu rahatla söyleyemez hale geldik ya doktor bile böyleyse . Benim bebeğim de 9 aylık doktor belki de bu yüzden ilgilenmedi benimle demekki sinir oldu
Ağzı olan konuşuyor sanki kendileri bakacak çocuğa

Sevincimi kursagimda bıraktı olumsuz saçma sapan yorumlarıyla ama hayırlısı bakalım umarım bebislerimizi sağ salim kucağımıza alırız

Kızlar selam idrar testinde çift çizgiyi gördüm. Bugün sağlık ocağına tahlil verdim ama hâlâ sonuç sisteme düşmedi. Bu durumu yaşayan var mı. Meraktan çıldırıcam.
Merhabalar, hayırlı olsun benim de kan testi sonucum 3 gün içinde çıktı, aşırı meraklanmıştım. Benim doktorum 39 adet değere baktı o yüzden geç çıkmış olabilir, ama dün tekrar verdim 24 saatte çıktı bu kez de, o yüzden normaldir

Bu kese oval olunca kız yuvarlak olunca erkek olayı doğru mu daha önce deneyimleyen var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…