Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    1
Evet bana da benzer tepkiler annemle ablamdan geldi ancak susturdum çünkü iki çocuğumun doğumunda bile yoklardı hep kendim büyüttüm eşimle hiç destek almadan yani yine kendim doğurup bakacağım ben böyle istiyorum dedim

en güzelini söylemişsin herkes herşeyde hakkını olduğunu düşünmemeli gerçekten

Kızlar cuma 1500 Du artış varmı diye kan verdim 4 günde 6 bin olmuş artık nasıl artık kese gözükür dimi bide kalp için beta kaç olması lazım 5+3 üm şuan

Eklentiler

• IMG_3127.png
    101,1 KB · Görüntüleme: 13
Yaaa bu insanlar kendini ne sanıyor milletin tepkisinden hamile olduğumuzu rahatla söyleyemez hale geldik ya doktor bile böyleyse . Benim bebeğim de 9 aylık doktor belki de bu yüzden ilgilenmedi benimle demekki sinir oldu

Maalesef devletti pazartesi özele randevu aldım umarım görünür dünkü doktor moralimi çok bozdu ona kalsa dün hemen kürtaja almıştı
Devlet hastanesi benim oğluma aylarca kız demişti halbuli özele de gidiyordum biliyordum erkek olduğunu arada uçurumlar oluyor kullandıkları aletlerin canım

Kızlar cuma 1500 Du artış varmı diye kan verdim 4 günde 6 bin olmuş artık nasıl artık kese gözükür dimi bide kalp için beta kaç olması lazım 5+3 üm şuan
Çok sevindim canım harika çıkmış betann
Benim sat 10 aralık geçtiğimiz cuma kese 5+3le uyumlu dedi kese kesin gözükür canım ama kalp atısı için bişiy diyemem tabiki benim ki gözükmedi

Aa edepsize bak kafaya takılacak biri değilmiş. Yaş aralığının erken olması bence çok güzel birşey ben başka sebeplerden hemen yapamadım oğlan 6 yaşına geldi. Çok istersim birlikte büyümelerini. Sakın üzülme aksine çok sevin

Benim 5+6 ve kese 10mm idi sadece çok tedirginim

kıslarr bir şey soracağım. ben kaliteli uyku uyuyamaz oldum sizde de öyle mi? gece devamlı uyanıyorum. sonra bi çişim geliyor vs böyle.
içimde bi huysuzluk var gibi anlamadım
Aynısı bende de var. Gece bir iki kere kadar kalkıyorum. Tabii ki sıkıcı bir durum ama ben bu sürecin her halini çok seviyorum

Çok normal, benim perşembe 6+5 olacak tüp bebek dr kalp atışı için çağırdı, ama şu an takip dr kalp atışını duymasanda hiç sorun yok bir hafta sonra buraya gelirsin burada duyarız dedi
merhaba sizin doktorunuz hafta ve gununuzu sat a gore mi transfer tarihine gore mi hesapliyor acaba? Ben son adet tarihime gore persembe gunu 7+2 yim. Transfer tarihine gore 7+0. Cumartesi gunu perinatolog ile randevumda bebegi tam 6+0 olctu. Sat a gore 6+4, transfer tarihine gore 6+2 idi. Ben gec transfer oldum adetin 21. gununde. Simdi doktor bisey yok dese de 4 gun gozume cok geliyor, sanki transfer hesabi ile daha rahat ediyorum

Kızlar cuma günü 2 aylık oluyorum ve şimdiden göbeğim çıktı, bariz belli oluyor bu normalmi? İlk gebeliğim birde (zayıfım kilomda yok)
Maşallah ay çıksın ne güzel işte mutlaka çatlak yağı kremi ne varsa kullan bu süreçte
Ben benim göbeğime bakarken eşim gördü hiç bakma o senin normal göbek diyor jdndndndnffnnf

Dr unsuz kim? Hangi hastane?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…