Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    1
merhaba
Benim Sat 10 aralık Bat 4ocak
Temmuzda geçirdiğim kimyasal gebelik sonrası döngülerim 22 günde birdi.
Cuma günü keseyi gördük 15 mm dedi kese için cuma gününe yine çağırdı bebeği görmek için. Ultrasona göre geçen cuma 5+3 dedi
Benim 4 gündür baş dönmem 2 gündür de mide bulantım var hele bugün çok fena.
Çok halsizim ve gerçekten midem cok kötü durumda doktor bunların normal olduğunu söylüyor fakat 10 yaşında oğlum var ve hiç bu kadar kötü olmamıştım evet mide bulantışarım oluyordu fakat sabah bulantısıydı ama şimdi gün içinde de devam ediyor ve baş dönmesi de korkutuyor kalkamıyorum.
31yaşındayım acaba yanlış bir karar mı verdim diye düşünmeye başladım o kadar kötü oldum ki

Teşekkür ederim canım Ekim'de kimyasal geçirdim o nedenle bu ay tedirginim pazartesi hastaneye gitmeyi düşünüyorum o zamana kadar 5+5 olcak inşallah kese görünür
Beta artışların nasıl? 2 günde bir eğer 2 kat artıyorsa kimyasal olma şüphesi kalkıyor diye biliyorum canım korkma inşallah rabbim gönlüne göre versin
Benim kimyasalda ilk öğrendiğim 63-84-109 du 2 gün arayla ve sonra adet olur gibi oldum ve gitti

Kızlar ben bebeğimi gördüm :) 6.6 cm’miş kan verdim sonuçları bilmiyorum ne zaman söyler, diğer randevum 5 hafta sonra
Yaa ne güzel benimde yarın ilk randevum çok heyecanlıyım bir yandan da çok korkuyorum bebeğimi göremezsem die

Yanlış bi karar derken ? Geçecek geçecek. Hepimiz öğürerek geziyoruz

Kızlar ben kalp atışını duydum13 ocakda. Sağlıklı bir gebelik olduğu için bir ay sonra gel dedi doktorumuz. Ancak bu sabah grip olarak uyandım. İlk gebeliğim kimyasaldı kasım ayında. O yüzden psikolojik olarak çocuğuma bişey olur diye korkumdan mı nedendir bilmiyorum bugün ağrım var gibi çok az ama beni yinede korkuttu. Ancak kanamam falan yok. Sizce kendim mi kuruyorumdur. Bebeğim iyi midir

Öncelikle geçmiş olsun, gripsen ağrın olması normal tabi ama o ağrı nasıl sen anlayabilirsin bence ona göre de git istersen yarın bir gözük doktora.
Onun haricinde kullanabileceğin bitki çaylarını öğrenip içebilirsin bal karabiber ne bileyim doğal yollarla kendine bakıp hemen toparlarsan ağrılarına da iyi gelir belki.
Kimyasal geçirdin diye her zaman kötü olmayacak düşünme böyle şeyler tabi ki anlıyorum zor bir süreç bu ama güzel şeyler düşün
İnan ki öyle bir baş dönmem ve bulantım var ki sanki beynimde bişiy var gibi yani psikolojim sürekli böyle düşündürüyor ama hamilelikten yani biliyorum fakat elimde değil hep diyorum başka bişiy mi başka bişiy mi diye düşünüyorum sonra kendimi durduruyorum eğer kendimi durdurup olumlu düşünmezsem altından kalkamam cunku
Sende hep iyi şeyler düşün inan ki gripsin diye ve hmileliğinde verdiği bir halsizlik vs dir
Ama tabiki ihmal etme git gözük doktora için rahat etsin

Canım sana neden amniyosentez önerilmişti
Yaşımdan ötürü yaş riski biraz yüksek çıktı 2li taramada o yüzden birşeyi atlamamak adına perinatoloji bir görsün dedi Dr.
Sonrasında perinatoloji USG görüntüleri ve diğer çıkan sonuçları olumsuz değerlendirmedi ama yaşım risk açısından sınırda olduğu için amniyosentez ile ilgili bilgilendirme ve öneride bulundu. Ben ilk etapta kabul etmedim düşünüp tekrar görüşmeye gidince sonuçlarımın kesin sonuç olmamakla birlikte risk oranının çok da yüksek olmadığını fetal DNA testinin daha kullanışlı olacağını söyledi.
Fetal DNA da bir tarama testi fakat sonuç amniyosentez gibi yüzde 100 değildir dedi bunun sonucuna göre gebeliğin devamı ile ilgili bir karar almayacaksan minik de olsa amniyosentez riskini alma boşuna dedi. Ama ne olursa olsun ben öğrenmek istiyorum dersen de yapabiliriz dedi.
Bu konuşma sonucunda yaptırmamaya karar verdim

Yanlış bi karar derken ? Geçecek geçecek. Hepimiz öğürerek geziyoruz
10 yılın üstüne çocuk düşünmekten bahsettim ama onu mide bulantısının hat safhasında kendim gibi olan insanlara nacizane bir söylemle yazdım.
Valla baktım kimse yazmamış çok baş dönmesi ve nide bulantısı olan göremedim
Artık hani bu hamilelikle alakalı değil mi diye bile düşünür oldum

Fetal yaptırdın mı peki. Banada 21. Haftada ense kalınlığı çıktı bende fetal düşünüyorum

yok beeee iyi yapmışsın belki kız olur. Hatta cesaretinden dolayı tebrik ediyorum daha sabah konuştuk. Bu dönemlerde normal. Moral bozmak yok sağlıklı olsunlar yeter

Bende 10 yıldan sonra cesaret edenlerdenim. Agrılar,bulantılar ,bas dönmeleri hepsi var sadece 10 seneden sonra bize bi garip geliyor ama alışıcaz yavaş yavaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…