- 1 Nisan 2022
- 13.075
- 15.732
- 228
- Konu Sahibi topraktonlari
-
- #2.561
Evet kuzum ama ben sanmıyorum karından sağda ve solda olduğu şimdiden belli olsunAma bir yerde okumuştum rahim 7. Hafta da portakal büyüklüğüne geliyor bebek küçükte olsa rahim büyüyor
Yok yok sen iyisinValla ben yemeği severim ama şuan iştahsızlık var canımın çok istedigi bisi olmadığı sureceben baya kilolu gidiyorum doğuma sonra zayıflamak için cabaliyorum
Hiç moralini bozma asla o kadar öyle duydumki geç kendini gösteren bebişKızlar karın dan 5000 değerle 6mm keseyi gördük çok şükür ama doktor moralimi bozdu bu değerde bebeğin görünmesi lazımdı dedi 1 hafta sonra tekrar çağırdı bebek yoksa dış gebelik dedi
Hayır hiç alakası yok, doktorlar beni uyuz ediyor ya burada yazılanları okuyunca, benim kese 10.69mm iken bebeği görmedik. Dr çünkü daha çok küçük 1 mm gibi bişey haftaya gel görürüz şu an yuvasını yapmış hazırlanıyor demişti o sırada 5+2. 6+5 gittim bebeğide gördük çok şükür kalp atışınıda. Hiç stres yapma endişelenme 1 hafta sonra görürsün İnşAllahKızlar karın dan 5000 değerle 6mm keseyi gördük çok şükür ama doktor moralimi bozdu bu değerde bebeğin görünmesi lazımdı dedi 1 hafta sonra tekrar çağırdı bebek yoksa dış gebelik dedi
Oğlumda geç göstermişti kendiniHiç moralini bozma asla o kadar öyle duydumki geç kendini gösteren bebiş
İnşallah canım oğlumda geç göstermişti kendini demek ki abisi gibi yoracak azıcıkHayır hiç alakası yok, doktorlar beni uyuz ediyor ya burada yazılanları okuyunca, benim kese 10.69mm iken bebeği görmedik. Dr çünkü daha çok küçük 1 mm gibi bişey haftaya gel görürüz şu an yuvasını yapmış hazırlanıyor demişti o sırada 5+2. 6+5 gittim bebeğide gördük çok şükür kalp atışınıda. Hiç stres yapma endişelenme 1 hafta sonra görürsün İnşAllah
Eee tamam işte gösterir minnak kendini İn şa AllahOğlumda geç göstermişti kendini
İnşallah canımEee tamam işte gösterir minnak kendini İn şa Allah
Hayır ya sakın strese girmeKızlar karın dan 5000 değerle 6mm keseyi gördük çok şükür ama doktor moralimi bozdu bu değerde bebeğin görünmesi lazımdı dedi 1 hafta sonra tekrar çağırdı bebek yoksa dış gebelik dedi
Ben 6+1 de hem kese gördüm hem kalp atışı duydum yani siz de duyabilirsiniz. erken döllenmiş dedi doktorum belki etkisi vardır. ama duyamamanız da olası bir durum sanırım her gebelik kendi içinde ayrı özelliklere sahip :)Kızlar biz 7+6 iken doktora gideceğiz 1 şubatta yani kese ve bebeğim görünürmü kalp atışını duyabilirmiyim bu haftalarda gidipte vajinal usg yaptıran varmı
İnşallah canımHayır ya sakın strese girme
benim doktorum söylemişti allah korusun dış gebelikte beta 5000 olmazmış , olursa tüp patlarmış.
sakın düşürme kendini allah ın izniyle haftaya dinleyeceksiniz
Ayyy Canımmm benimm gözlerim doldu resmen tipe baakevet şükür duyuldu
atayım 4 mm daha teyzesi :)
yaaa sıpa o sıpaAyyy Canımmm benimm gözlerim doldu resmen tipe baaknasıl mutlu oldum maşallaahhh miniğe sağlıkla büyüsün minnoşlarımız
Kızlar karın dan 5000 değerle 6mm keseyi gördük çok şükür ama doktor moralimi bozdu bu değerde bebeğin görünmesi lazımdı dedi 1 hafta sonra tekrar çağırdı bebek yoksa dış gebelik dedi
Evet kesinlikleHayır ya sakın strese girme
benim doktorum söylemişti allah korusun dış gebelikte beta 5000 olmazmış , olursa tüp patlarmış.
sakın düşürme kendini allah ın izniyle haftaya dinleyeceksiniz
Bu arada kuzu ben de hcg verdim 268 çıktı şapşi ya çok tazecikyaaa sıpa o sıpa
evet maşallah minnoşlarımıza, sağlıkla büyüsünler, sıkıca tutunsunlar
Karından mı baktı karından gözükmez ki hemen 6mm keseKızlar karın dan 5000 değerle 6mm keseyi gördük çok şükür ama doktor moralimi bozdu bu değerde bebeğin görünmesi lazımdı dedi 1 hafta sonra tekrar çağırdı bebek yoksa dış gebelik dedi
bende bunu soracaktım. iyi hadi maşallaj güzel çıkmışBu arada kuzu ben de hcg verdim 268 çıktı şapşi ya çok tazecikçarşamba yeniden gideceğim
Kotu düşünme canim 1 hafta sonra bende bebegin kalp atisi icin gidicem ikimizde duycaz inşallahKızlar karın dan 5000 değerle 6mm keseyi gördük çok şükür ama doktor moralimi bozdu bu değerde bebeğin görünmesi lazımdı dedi 1 hafta sonra tekrar çağırdı bebek yoksa dış gebelik dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?