Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• Ankete Katılan
    4
Kızlar karın dan 5000 değerle 6mm keseyi gördük çok şükür ama doktor moralimi bozdu bu değerde bebeğin görünmesi lazımdı dedi 1 hafta sonra tekrar çağırdı bebek yoksa dış gebelik dedi
Yok ya Benm doktor normal dedi 12 bin değerle gittim daha erken gözükmek dedi kese 7 milim dedi

Selam kızlar ben de bugün 8+4 oldum çok şükür. Dün biraz kendimi yordum dolapları düzenliyim diye geceden beri belim ağrıyordu. Sabah iş yerinde lekelenmem oldu hemen baktırdım ufak bir kanama alanı varmış istirahat verdi doktorum. Bir de aspirin kullanıyordum onu kestik. Korkuttu sıpa inşallah devam etmez. Herkese sağlık diliyorum

Teşekkür ederim canım iyiki varsınız rahatladım biraz iyi geldi bana yazdıklarınız

Karından mı baktı karından gözükmez ki hemen 6mm kese
bebek 6mm ken gözüküyor zaten haftaya bile karından gözükmez alttan muayene gözükür ama haftaya hiç moralinizi bozmayın yani
Benim kese karın dan göründü canım bebek için alttan muayene etti ben zaten doktora oğlumun da geç göründüğünü söyledim haftaya pazartesi tekrar gitcem

fetal dna yaptıracak olanlar özele mi gidiyor devlete mi gebelik takşbi için acaba
Takip için özele gidiyorum dr söyledi zaten söylemeden öncede araştırma yapmıştım. Sanırım her özelin bunu yapan lab’ı yok dışardaki lablara gönderiyorlar numune alıp. İstanbuldaysanız şişli memorial kendi labında yapıyor 17.000 tl, 15 günde sonuç çıkıyormuş. Ben acıbademe gidiyorum orasıda 28,5 fiyat verdi

Doktorumu değiştiricem çok olumsuz konuşuyor. cuma gün moralimi bozdu cumartesi gittiğimde miyomla doğuran çok var dedi. Şimdi 5+3 teyim keseyi göremediği için iki günde bir çağırıp moralimi bozuyor.

Fetal dna’yı devlet karşılamıyo ki o zaten özel isteyenin ücretle yaptırabileceği bir şey çevremde yaptıranlar hep özel lab’lara numune gönderip yaptırmışlardı.
Sorumu yanlış anladınız sanırım gebelik takiplerini özelde mi devlette mi yaptırıyorlar diye sordum yani hem özele gidip hem fetal yaptıran var mı gibi

Evet çok haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…