- 4 Kasım 2024
- 751
- 280
- 18
- 28
- Konu Sahibi topraktonlari
-
- #2.581
Yok ya Benm doktor normal dedi 12 bin değerle gittim daha erken gözükmek dedi kese 7 milim dediKızlar karın dan 5000 değerle 6mm keseyi gördük çok şükür ama doktor moralimi bozdu bu değerde bebeğin görünmesi lazımdı dedi 1 hafta sonra tekrar çağırdı bebek yoksa dış gebelik dedi
Snn kaç hafta kaç günlük cnm bn de haftaya gideceğim inşallah bugün 5+3 üzKotu düşünme canim 1 hafta sonra bende bebegin kalp atisi icin gidicem ikimizde duycaz inşallah
Teşekkür ederim canım iyiki varsınız rahatladım biraz iyi geldi bana yazdıklarınızEvet kesinlikleTmd2020 ‘ye katılıyorum. Hiç boşa stres yapma. Zaten dış gebelik değil boş gebeliktir bunun tıpta ismi. Bizler boş gebelik geçirdik Mevsim’cim öncesinde. 6mm deyken bebeği zaten göremezsin minimum kesemim 10 mm üzeri olması lazım. Haftaya inşallah gösterir ki o zaman bile göstermezse yine endişe stres yapma önemli olan kesenin sağlıklı gelişiyo olması max 8 haftaya kadar zamanın var yani Allahın izniyle doktorlar biraz cins olabiliyorlar saçma saçma seni germesine izin verme. Stres en etkileyen şey gebeliği. iyi düşün
İnşallah canımKotu düşünme canim 1 hafta sonra bende bebegin kalp atisi icin gidicem ikimizde duycaz inşallah
Benim kese karın dan göründü canım bebek için alttan muayene etti ben zaten doktora oğlumun da geç göründüğünü söyledim haftaya pazartesi tekrar gitcemKarından mı baktı karından gözükmez ki hemen 6mm kese
bebek 6mm ken gözüküyor zaten haftaya bile karından gözükmez alttan muayene gözükür ama haftaya hiç moralinizi bozmayın yani
Yazdıklarınızı okudukça içim rahatladı canım teşekkür ederimYok ya Benm doktor normal dedi 12 bin değerle gittim daha erken gözükmek dedi kese 7 milim dedi
Fetal dna’yı devlet karşılamıyo ki o zaten özel isteyenin ücretle yaptırabileceği bir şey çevremde yaptıranlar hep özel lab’lara numune gönderip yaptırmışlardı.fetal dna yaptıracak olanlar özele mi gidiyor devlete mi gebelik takşbi için acaba
Takip için özele gidiyorum dr söyledi zaten söylemeden öncede araştırma yapmıştım. Sanırım her özelin bunu yapan lab’ı yok dışardaki lablara gönderiyorlar numune alıp. İstanbuldaysanız şişli memorial kendi labında yapıyor 17.000 tl, 15 günde sonuç çıkıyormuş. Ben acıbademe gidiyorum orasıda 28,5 fiyat verdifetal dna yaptıracak olanlar özele mi gidiyor devlete mi gebelik takşbi için acaba
Doktorumu değiştiricem çok olumsuz konuşuyor. cuma gün moralimi bozdu cumartesi gittiğimde miyomla doğuran çok var dedi. Şimdi 5+3 teyim keseyi göremediği için iki günde bir çağırıp moralimi bozuyor.selam
araştırırken gördüm şimdi. benimde cumartesi kontrolümde doktorum rahim dışında miyom var dedi ama 3 mm filan dedi.bu doğuma kadar büyür 4 mm filan olur dedi. rahim dışında olduğu için herhangi bir sıkıntısı olmaz hatta doğumda alırız dedi.
üzerine basa basa rahim dışında zaten sıkıntı olmaz dedi. seninki niye öyle dedi anlamadım. istersen başka doktora da bak. rahim içinde olsa neyse rahim dışında
Sorumu yanlış anladınız sanırım gebelik takiplerini özelde mi devlette mi yaptırıyorlar diye sordum yani hem özele gidip hem fetal yaptıran var mı gibiFetal dna’yı devlet karşılamıyo ki o zaten özel isteyenin ücretle yaptırabileceği bir şey çevremde yaptıranlar hep özel lab’lara numune gönderip yaptırmışlardı.
Bana da gel dedi de iki hafta sonra çok ultrasonda önerilmiyor ya acaba diyorum 12. Hafta mı gitsem diye düşündüm size sormak istedim. Çarşamba gel demişti2hafta dendi bana3 hafta sonra3 Hafta
12. Haftada gelin dedi bana 2li test için
Evet çok haklısınBunun yumurtalıkla bir ilgisi yok bence :) yani hangi yumurtalık olursa olsun atılan yumurta X kromozomu taşıyor :) erkekten X gelirse kız Y gelirse erkek oluyor :) %50 şans :) bir de ben tek yumurtalıkla gebe kaldım, sol yumurtalığım yok mesela :) dolayısıyla cinsiyeti öğrenmek için ya fetal dna gibi testleri yaptırmak gereke ya da en net şekilde 14-15. Haftaları beklemeyi diye düşünüyorum :)
Çok sık diğilki sonuçta doktor demiş gel ama yine tabi sen bilirsinBana da gel dedi de iki hafta sonra çok ultrasonda önerilmiyor ya acaba diyorum 12. Hafta mı gitsem diye düşündüm size sormak istedim. Çarşamba gel demişti
Teşekkür ederim yorumun için canımÇok sık diğilki sonuçta doktor demiş gel ama yine tabi sen bilirsin
Olsun canım hepimiz öyleyiz nerdeyseTeşekkür ederim yorumun için canım
Bu süreçte biraz evham yaptık ister istemez
evet bencedeDoktorumu değiştiricem çok olumsuz konuşuyor. cuma gün moralimi bozdu cumartesi gittiğimde miyomla doğuran çok var dedi. Şimdi 5+3 teyim keseyi göremediği için iki günde bir çağırıp moralimi bozuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?