- 1 Nisan 2022
- 13.075
- 15.732
- 228
- Konu Sahibi topraktonlari
-
- #2.541
Gecmiş olsun bizdede 2 gün dirençli ateş oldu sonra grip oldu hep ağladı şimdide grip gecmiş öksürük var baya burnunu yıkıyoruz bol su iştah sıfır öyle.Ben yedikten sonra bulantım geçmiyor geçse yok yani gece 11 kadar böyleyimKızlar iyisiniz inşallah bende hastaneden geliyorum oglum baya ateslendi gece çok halsiz doktora götürmek zorunda kaldım burun yıkama ve ateş düşürücü ile halledicez inşallah hastalığını onun derdine düştüm kendimi unuttum resmen ama bende bisi yedim mi midem bulanıyor ve kasiklarim agriyor allahtan kusma yok bi süre sonra geçiyor ama yedikten sonra 2 saat rahatsız ediyor tabi
Aynen ilk zaman oldu sonra geçti şükür.Yok bende şiş görünmüyor..senin karnın çıktımıİlk başta sizde demiştiniz ya benimde ilk zaman bi olmuştu sonra geçmişti bugün oldu saniyelik geçti de birde karnım altına doğru baktığımda bi tarafı daha şiş duruyor sizinde öyle mi görünüyor
Maddi durumunuz yeterliyse direk fetal dna mantıklı cinsiyet de öğrenilebiliyor çeşitlerine göre bazıları bilgiyi veriyor bazıları vermiyor ben yaptırdığımda cinsiyet bilgisi içinde yoktu meselaKızlar 10. - 11. Haftalıkken yapılabilen fetal dna hakkında ne düşünüyorsunuz? Ben doktoruma sordum ve 2li 3lü tarama yerine direkt bunu yapalım dedi.
Bende bugün farkettim bir taraf daha şiş gibi de ben zayıfım ama hafif göbeğim zaten var normalde de şişer ay bilemedim birden görünce stres oldumAynen ilk zaman oldu sonra geçti şükür.Yok bende şiş görünmüyor..senin karnın çıktımı
Bende zayıfım çok az göbeyim var ama başta gaz şişkinlik ola bilir ilkte bende 5 aylıkken çıktı karnım umarım bu da öyle olurBende bugün farkettim bir taraf daha şiş gibi de ben zayıfım ama hafif göbeğim zaten var normalde de şişer ay bilemedim birden görünce stres oldumbebeğin sağda solda olması diye bir şey var mı ya
Ah canım bende hastayım maalesef ama ayaktayım guclu olmak zorundayım anne olunca naz niyaz olmuyorÇok geçmiş olsun salgın varsizde dikkat edin size geçerse ekstra zor olur hamilelikte, Allah şifa versin
Valla çok zor yaa bi de anni anni diye dibimde sürekli emiyor istah sıfır bende yemek istemiyorum ama mecbur yemek zorundayız ama artık çok az yicem dün bende biraz abarttım sanırım istediğim bisi oldu mu gömüyorum boga burcu olmamın kötü yanıGecmiş olsun bizdede 2 gün dirençli ateş oldu sonra grip oldu hep ağladı şimdide grip gecmiş öksürük var baya burnunu yıkıyoruz bol su iştah sıfır öyle.Ben yedikten sonra bulantım geçmiyor geçse yok yani gece 11 kadar böyleyim
Bende boğayımValla çok zor yaa bi de anni anni diye dibimde sürekli emiyor istah sıfır bende yemek istemiyorum ama mecbur yemek zorundayız ama artık çok az yicem dün bende biraz abarttım sanırım istediğim bisi oldu mu gömüyorum boga burcu olmamın kötü yanı
Oyyş maşallah bebiş 4 mm dimi kese degilevet şükür duyuldu
atayım 4 mm daha teyzesi :)
Bunun yumurtalıkla bir ilgisi yok bence :) yani hangi yumurtalık olursa olsun atılan yumurta X kromozomu taşıyor :) erkekten X gelirse kız Y gelirse erkek oluyor :) %50 şans :) bir de ben tek yumurtalıkla gebe kaldım, sol yumurtalığım yok mesela :) dolayısıyla cinsiyeti öğrenmek için ya fetal dna gibi testleri yaptırmak gereke ya da en net şekilde 14-15. Haftaları beklemeyi diye düşünüyorum :)bu arada bebeğim sol yumurtalığımdaymışsol da olunca ne oluyor diyordunuz kız mı? Erkek mi?
Bebeğimizzz aynı günnn tahmini doğumu ay ben böyle bişey açtılarmı diye düşünürken buldum iyi ki eylül anneleri için de açılmışAmin Allahbende korkuyorum ve sanırım bu doğuma kadar böyle olucak
Ama bir yerde okumuştum rahim 7. Hafta da portakal büyüklüğüne geliyor bebek küçükte olsa rahim büyüyorBende zayıfım çok az göbeyim var ama başta gaz şişkinlik ola bilir ilkte bende 5 aylıkken çıktı karnım umarım bu da öyle oluryok daha minnaklar
Benim 7+2 de gittim bebek 6+4 çıktı geç yumurtlama benim zaten biliyorum o zamanda karından gözüktü ve kalp atışı duyulduKızlar biz 7+6 iken doktora gideceğiz 1 şubatta yani kese ve bebeğim görünürmü kalp atışını duyabilirmiyim bu haftalarda gidipte vajinal usg yaptıran varmı
evet bebek 4 mm canım :)Oyyş maşallah bebiş 4 mm dimi kese degil
ilk hamileliğinse rahim genişliyordurKızlar rahimde seğirme gibi bişey hissediyormusunuz ? Ben 2 gündür sol tarafımda kısa süreli bi seğirme hissediyorum böyle göz seğirir ya aynı onun gibi bi his
Valla ben yemeği severim ama şuan iştahsızlık var canımın çok istedigi bisi olmadığı sureceBende boğayımama hiç alakası yok ya yemek için bayılmam hele şimdi bulantılarla asla yiyemiyorum annem bu gün geliyor yardıma umarım yemekleri kendi yaparsa ben yiye bilirim yoksa böyle gitmez
Yaaa ne güzel hoş geldin gerçi ben Ağustosta düşünüyorum olucak bebişBebeğimizzz aynı günnn tahmini doğumu ay ben böyle bişey açtılarmı diye düşünürken buldum iyi ki eylül anneleri için de açılmış
Ben vajinal baktırdımKızlar biz 7+6 iken doktora gideceğiz 1 şubatta yani kese ve bebeğim görünürmü kalp atışını duyabilirmiyim bu haftalarda gidipte vajinal usg yaptıran varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?