- Konu Sahibi topraktonlari
-
- #2.521
Normalmiş canım her an midem bulanıyor ölcem valla bulantıdan ama normalmiş işteKızlar 7+1 deyim aşırı mide bulantım var bu normal mi? Özellikle et ürünleri yeyince boğazım ve midem inanılmaz yanıyor. Kusma yok ama bulantı fena
evet şükür duyulduCanım Senin kalp atışın duyuldu dimi bide ultrason resmini atabilirmisin
bende içemez oldum. inanmıyordum ama içilemiyormuşHiç su içemiyorum şaka gibi
Benim dr aynısını söyledi, ben yaptıracam Allah izin verirse, ikili üçlü hiç gerek yok direk fetal dna dediKızlar 10. - 11. Haftalıkken yapılabilen fetal dna hakkında ne düşünüyorsunuz? Ben doktoruma sordum ve 2li 3lü tarama yerine direkt bunu yapalım dedi.
ay bendede tam tersi ciğerlerim yanıyorbende içemez oldum. inanmıyordum ama içilemiyormuş
Tabi var bende ikinci bebek ondan almıcamSadece tekstil ürünü değil aslında bir sürü teknolojik ürün ihtiyacı da var...
İlkte yaptırdım bunda yaptırmıcamKızlar 10. - 11. Haftalıkken yapılabilen fetal dna hakkında ne düşünüyorsunuz? Ben doktoruma sordum ve 2li 3lü tarama yerine direkt bunu yapalım dedi.
Yok bende sızlama yok çok şükürNiqu bugün mutfakta tezgaha değiyor karnım dikişim sızladı bi kaç saniye sizin hiç oldu mu başlardan sonra bi daha benim olmamıştı bugün oldu yine
Kese 20mm olunca bebek görünür. Kalp atışı ise değişken ama tahmini bebek görüldükten 10 gün sonra duyan da var 8 9. Haftada duyan da.Arkadaşlar haklı eltime de boş gebelik haftaya gel hala yoksa kürtaj olacaksın dediler. Dr unu değiştirdi 9 bazen 10 haftaya kadar bekliyoruz hemen kürtaj yapılmaz dedi bir hafta sonra bebekte görüldü zaten snn de öyle olur inşallah cnm
Hıımm arabistanda durum öyleyse daha iyiArtık uçak içi basınç işleri eskisi gibi değil diyolar, kuzenimin eşi tüp bebek yaptırıp uçakla gitmişti, ki çoğu insan öyle şu anda. Çok da fazla endişelenip ince düşünüp strese girmek istemiyorum açıkcası.
yani ben Arabistan’dayım, açık konuşmak gerekirse doktor ve sağlık sektörü açısından bi sorun yaşamadım. Öyle bekletilmedim bile çok hep çok ilgili takipliler ve kibarlardı. Sadece hcg konusunda önemsemiyolar sanırım onda sorun yaşamıştım yapmıyolar diye. o zaman orada özel sigortam da yoktu tüm testleri ödüyoduk ona rağmen doktorum sürekli hastane yönetimiyle konuşup indirim yaptırıyodu her şeyde ve biz talep etmeden haklarını yiyemem ilgililerdi baya.
ama Almanya’da ve avrupa’da hastane olayları baya sıkıntıymış herkes aynı şeyleri söylüyor
6+1 de görmediler ama 6+4te kürtaja diye gidip bebişi ve kalp atışını gördük canim teşekkür ederim
Kizzz ultrason resmi benimkine ne kadar çok benziyor bı an benim ultrason resmim sandımevet şükür duyuldu
atayım 4 mm daha teyzesi :)
12.haftada ikili tarama testinde gel dedi daha 7.haftamdayim nasıl geçecek 5 hafta bilmiyorumKızlar doktorlarınız kalp atışını duyduktan sonra ilk ne zaman gelin dedi size ? 15 gün mü 1 ay mı
benim ablam da öyle yaptırdı çünkü ikili üçlüde -genelde- bir şey çıkma ihtimali oluyor , sonunda yine fetal tekrar yaptırıyorsun ekstra para oluyor. ben de direkt fetal düşünüyorumKızlar 10. - 11. Haftalıkken yapılabilen fetal dna hakkında ne düşünüyorsunuz? Ben doktoruma sordum ve 2li 3lü tarama yerine direkt bunu yapalım dedi.
Ic ama canim anca enfeksiyonu atarsinHiç su içemiyorum şaka gibi
İlk başta sizde demiştiniz ya benimde ilk zaman bi olmuştu sonra geçmişti bugün oldu saniyelik geçti de birde karnım altına doğru baktığımda bi tarafı daha şiş duruyor sizinde öyle mi görünüyorYok bende sızlama yok çok şükür
Çok geçmiş olsun salgın varKızlar iyisiniz inşallah bende hastaneden geliyorum oglum baya ateslendi gece çok halsiz doktora götürmek zorunda kaldım burun yıkama ve ateş düşürücü ile halledicez inşallah hastalığını onun derdine düştüm kendimi unuttum resmen ama bende bisi yedim mi midem bulanıyor ve kasiklarim agriyor allahtan kusma yok bi süre sonra geçiyor ama yedikten sonra 2 saat rahatsız ediyor tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?