- Konu Sahibi topraktonlari
-
- #2.121
Evet ben de başta ağızdan alıyordum yoğun baş dönmesi yapıyordu doktorum vajinal al dedi yan etkisi olmuyor öyleKızlar progestan kullanan var mı yoğun baş dönemesi yapar mı
Ondan da korktum ama deneyeyim kalkamıyorum yerimden çok sağolunEvet ben de başta ağızdan alıyordum yoğun baş dönmesi yapıyordu doktorum vajinal al dedi yan etkisi olmuyor öyle
Ben de başta korktum ama korkulacak bir şey yokmuş çok rahat kullanıyorum diğer türlü gerçekten çok kötü etkiliyor insanıOndan da korktum ama deneyeyim kalkamıyorum yerimden çok sağolun
Ben kullanıyorum ama fitil olarakKızlar progestan kullanan var mı yoğun baş dönemesi yapar mı
evet resmen kendime gelemedim iki gündürBen de başta korktum ama korkulacak bir şey yokmuş çok rahat kullanıyorum diğer türlü gerçekten çok kötü etkiliyor insanı
bende böyle deneyeyim agizdan almak çok etkiliyorBen kullanıyorum ama fitil olarak
Ben ingilterede cok basim dondugu icin aile hekimligine yazdim, cagirdilar, ben kan sekeri dusuklugunden suphelenmistim kan aldilar ama cok sukur normal cikti. Sonra doktoru gormusken hamile kalmadan once abartarak alkol aliyordum, iyi beslenmiyordum falan dedim. Oyle deyince vitamin demir ve kan degerleri icin yine kan testine gonderdi. Yani yurtdisinda doktorlara biraz abartmarak anlatmak gerekiyor, ajitasyon falan, yoksa vitaminlerini al diyorlar geciyorlartopraktonlari canım merhaba, ben doktordan sonuçlarımı istedim aldım ancak bana sadece hıv testi vs yapmış sonuçlarda vitaminlerim hormonlarım kan değerlerim yok . Benim hiç halim yok vitamin almak istiyordum ama hiçbir değerim bakılmamış. Ve sonuçları iki kere ısrar ettim öyle attı bana. Ben Hausarzt a gidip kan değerlerime baktırmak istesem bakarlar mı? Yoksa red mi ederler nasıl yapmalıyım biliyor musun? En azından vitamin d magnezyum vs baksa iyi olurdu ama maalesef bakmamış
Hayirli olsunKizlar ben daha 4 haftalık hamileyim henüz foktorada gitmedim siz folik asit yada folat kullanıyor musunuz almalimiyim eczaneden
Aslinda iyi marka bir folat daha iyi diye okuyorum, bende folat almayi dusunuyorumTeşekkür ederimonerdiginiz marka var mı herkes bişey diyor o yüzden şaştım ne kullanicagimi
Ben folactive kullanıyorumTeşekkür ederimonerdiginiz marka var mı herkes bişey diyor o yüzden şaştım ne kullanicagimi
Görmeye gittik bugün ama göremedik içinde belirli belirsiz var gibi ama ben çok evham ediyorum elimde değilSende durumlar nasıll <3
İnşallah, senin için dua edeceğimİlk gittiğimde 4+4 tü ve keseyi gördüler
ikinci gittiğimde de kesenin etrafında kanama alanı var dediler
Progestan verdiler onu kullanıyorum ama benim kanamam veya akıntım olmadı yarın randevum var umarım kalbini duyarızz
Kaç haftalıksın canım şuan.Görmeye gittik bugün ama göremedik içinde belirli belirsiz var gibi ama ben çok evham ediyorum elimde değil
Ben de solgar kullanıyorum onu da araştırabilirsinTeşekkür ederimonerdiginiz marka var mı herkes bişey diyor o yüzden şaştım ne kullanicagimi
6+1 deyim canım ve geç döllenme değil eminim yumurtlama tarihindenKaç haftalıksın canım şuan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?