Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    2
Benim 2 hamileligimde de bir gün bulantı olmuştu bi daha olmadı ama oğlumda 6 aya kadar mide yanması oldu kızımda çok rahattım çünkü bana dokunan çikolatalı ve kakaolu olan hersey olduğunu anlamıştım bunda suan midem bulantısı yok bakalim

Kizlar ben daha 4 haftalık hamileyim henüz foktorada gitmedim siz folik asit yada folat kullanıyor musunuz almalimiyim eczaneden

Ben ingilterede cok basim dondugu icin aile hekimligine yazdim, cagirdilar, ben kan sekeri dusuklugunden suphelenmistim kan aldilar ama cok sukur normal cikti. Sonra doktoru gormusken hamile kalmadan once abartarak alkol aliyordum, iyi beslenmiyordum falan dedim. Oyle deyince vitamin demir ve kan degerleri icin yine kan testine gonderdi. Yani yurtdisinda doktorlara biraz abartmarak anlatmak gerekiyor, ajitasyon falan, yoksa vitaminlerini al diyorlar geciyorlar

Teşekkür ederim onerdiginiz marka var mı herkes bişey diyor o yüzden şaştım ne kullanicagimi

Selam kızlar bugün hcg baktım 1877 çıktı doktor artış güzel salı günü gel dedi. Ama galiba idrar yolu enfeksiyonu oldum çok fena ağrıyor idrar yaparken

Selam hanımlar bilgilerinize ihtiyacım var ben Almanya’da oturduğum için sürekli kan verme şansım yok adetim bir gün sonrası test yaptım silik bir çizgi ile hamile olduğumu öğrendim bir hafta sonra doktora gittim muayenede varsa çok küçük belli bile değil dedi kan aldı iki gün sonra kanımın sonucunda 2123beta yüksekliği ile beş haftalık olduğunu söyledi tekrar muayene etti varla yok arası çok küçük bir nokta tarzında var yok gibi gördük ya da göremedik neyse bugüne randevu verdi sat göre bugün tam sekiz haftalık olması lazım ama 6+5 miş ultrason görüntüsünde keseyi gördük ben sordum yok saç fetus var mı ya ama kalp atışı yok dedi canım çok sıkıldı iki tane de bebegimi kalbi durduğu için kaybetmiştim çok tedirginim çok geç kalp atışını gören arkadaşlar var mı aranızda
İki evladım var ikisini de erken kalp atışını duymuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…