- 1 Ekim 2024
- 756
- 371
- 18
- 29
- Konu Sahibi topraktonlari
-
- #2.101
İnşallah canım teşekkür ederim iyi geldi bana yazdıklarınızönemli tabi kız :)
bence normal , kendini strese sokma bence. ben hep haftalık kan verdim. haftaya bi daha verirsin
ilk zamanlar küçük değerler olunca artmıyor gibi geliyor, sonra allah ın izniyle fırlar
Benim 20.haftaya kadar sürmüştü görenler acıyordu halimebu sabah yine bulanıyoruz hadi hayırlısı
ne olacak böyle
kızımda 13.haftada bıçak gibi kesilmişti, yine o kadar sürerse nereden baksan 1,5 ay böyle
Bunu ben de yaşamıştım kanı farklı yerde verdim ve artış normalin altında çıktı hemen koşup gidip bir önceki verdiğim yerde verdim ve artışın normal olduğunu gördüm. 2 gün önce 500dü 780 çıktı farklı verdiğim yerde, yarım saat sonra hemen ilk verdiğim yere gittim 956 çıktı sonuç :) doktorum aynı kanı ikiye böl iki farklı lab’a gönder farklı çıkar sonuç , başka bir yerde kan verme dedi bana, sizinkinin farkının da farklı laboratuvarlardan olduğunu düşünüyorum içinizi ferah tutunAynı saat verdim ama aynı yerde değil canım ilk ikisini özelde verdim bu kez sağlık ocağına
Doktorlar özellikle aynı laboratuvar sonucu istiyor farklı yerlerde aynı kanda bile farklı sonuç çıkabiliyor canınızı sıkmayın inşallah her şey yolundadırBenim moralim bozuldu kızlar cumartesi 213 olan değerim Çarşamba günü 4 gün sonra 700 olmuş az artmış dış gebelik mı acaba
Canım moralini bozma.Benim moralim bozuldu kızlar cumartesi 213 olan değerim Çarşamba günü 4 gün sonra 700 olmuş az artmış dış gebelik mı acaba
Bende tık yok sevineyimmi üzüleyimmibu sabah yine bulanıyoruz hadi hayırlısı
ne olacak böyle
kızımda 13.haftada bıçak gibi kesilmişti, yine o kadar sürerse nereden baksan 1,5 ay böyle
İlk gittiğimde 4+4 tü ve keseyi gördülerBen de 28 yaşındayım canım ve tam 6 haftalık bugün. Düşük riski var dediyse bol bol dinlenmeye çalış ve elinden geldiğinde stres yapmamaya çalış. Keseyi görebildin mi son kontrolünde?
Sende durumlar nasıll <3Ben de 28 yaşındayım canım ve tam 6 haftalık bugün. Düşük riski var dediyse bol bol dinlenmeye çalış ve elinden geldiğinde stres yapmamaya çalış. Keseyi görebildin mi son kontrolünde?
İçim rahatladı canımBunu ben de yaşamıştım kanı farklı yerde verdim ve artış normalin altında çıktı hemen koşup gidip bir önceki verdiğim yerde verdim ve artışın normal olduğunu gördüm. 2 gün önce 500dü 780 çıktı farklı verdiğim yerde, yarım saat sonra hemen ilk verdiğim yere gittim 956 çıktı sonuç :) doktorum aynı kanı ikiye böl iki farklı lab’a gönder farklı çıkar sonuç , başka bir yerde kan verme dedi bana, sizinkinin farkının da farklı laboratuvarlardan olduğunu düşünüyorum içinizi ferah tutun
İnşallah canımDoktorlar özellikle aynı laboratuvar sonucu istiyor farklı yerlerde aynı kanda bile farklı sonuç çıkabiliyor canınızı sıkmayın inşallah her şey yolundadır
Ağır grip geçiriyorum canım ayağa kalkarak gücü Zor buluyorum pazartesi hastaneye gitcem inşallah herşey yolundadır. Çok teşekkür ederim iyiki varsınızCanım moralini bozma.
Beta takibi yapacaksan 2 günde bir aynı saat ve aynı hastanede vermelisin demişti doktor bana. Onın haricinde sağlık ocaklarında yağılan testlere asla güvenmiyorum. Sağlık ocağında kaslarımla alakalı değerim o kadar yüksek çıkmıştı ki yani kas kaybı yaşıyor olmam gerektiğini söylemişti oradaki doktor
Sonra ertesi gün çapada bir profesörün özel muayenesine gittim ve o değer gayet olması gerektiği yerdeydi proseför bana sağlık ocağında kan verme kanları bazrn dolapta 1 gün bile bekletiyorlat demişti.
Bence kalk git önceki verdiğin yerde ver için tahat ettsin ve 2 günde bir kan ver
Çok geçmiş olsun canım aynı durumu 2 gebeliğimde de yaşayan biri olarak seni çok iyi anlıyorum..Hiç bir söz teselli etmiyor.inan tevekkül ve dua herşeyin ilacı.Bundada bir hayır olduğuna inanıyorum.3.gebeligim şuanda ama yaşayan çocugum yok.Tek duam bunu sağlıkla kucağima almakHayırlı akşamlar kızlar bugün bebeğimin kalp atışlarını tekrar dinlemek için mueyeneye gittik ve kalbinin durduğunu öğrendik tahliye yapıldı hepinize sağlıklı gebelikler diliyorum dualarınızda benide katarsanız sevinirim
Sevin tabiki :) kimisi hiç bulantı yaşamadan doğurup gidioyr :)[/Q
Bende tık yok sevineyimmi üzüleyimmi
aaa 20.hafta mı :) :) inşallah bu sefer öyle olmaz.Benim 20.haftaya kadar sürmüştü görenler acıyordu halimeduam bu kez öyle olmaması ya ben 13e razıyım
Merhaba, erken yumurtlama olmuştur. ondandırMerhaba kızlar benim son adet tarihime göre 6+1 olması gerekiyor ama dr 6+5 olarak ölçtü neden bu fark olmuştur sizce
Bi sorun olmasın daMerhaba, erken yumurtlama olmuştur. ondandır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?