Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    2
önemli tabi kız :)
bence normal , kendini strese sokma bence. ben hep haftalık kan verdim. haftaya bi daha verirsin
ilk zamanlar küçük değerler olunca artmıyor gibi geliyor, sonra allah ın izniyle fırlar
İnşallah canım teşekkür ederim iyi geldi bana yazdıklarınız

bu sabah yine bulanıyoruz hadi hayırlısı
ne olacak böyle
kızımda 13.haftada bıçak gibi kesilmişti, yine o kadar sürerse nereden baksan 1,5 ay böyle
Benim 20.haftaya kadar sürmüştü görenler acıyordu halimeduam bu kez öyle olmaması ya ben 13e razıyım

Aynı saat verdim ama aynı yerde değil canım ilk ikisini özelde verdim bu kez sağlık ocağına
Bunu ben de yaşamıştım kanı farklı yerde verdim ve artış normalin altında çıktı hemen koşup gidip bir önceki verdiğim yerde verdim ve artışın normal olduğunu gördüm. 2 gün önce 500dü 780 çıktı farklı verdiğim yerde, yarım saat sonra hemen ilk verdiğim yere gittim 956 çıktı sonuç :) doktorum aynı kanı ikiye böl iki farklı lab’a gönder farklı çıkar sonuç , başka bir yerde kan verme dedi bana, sizinkinin farkının da farklı laboratuvarlardan olduğunu düşünüyorum içinizi ferah tutun

Benim moralim bozuldu kızlar cumartesi 213 olan değerim Çarşamba günü 4 gün sonra 700 olmuş az artmış dış gebelik mı acaba
Doktorlar özellikle aynı laboratuvar sonucu istiyor farklı yerlerde aynı kanda bile farklı sonuç çıkabiliyor canınızı sıkmayın inşallah her şey yolundadır

Benim moralim bozuldu kızlar cumartesi 213 olan değerim Çarşamba günü 4 gün sonra 700 olmuş az artmış dış gebelik mı acaba
Canım moralini bozma.
Beta takibi yapacaksan 2 günde bir aynı saat ve aynı hastanede vermelisin demişti doktor bana. Onın haricinde sağlık ocaklarında yağılan testlere asla güvenmiyorum. Sağlık ocağında kaslarımla alakalı değerim o kadar yüksek çıkmıştı ki yani kas kaybı yaşıyor olmam gerektiğini söylemişti oradaki doktor
Sonra ertesi gün çapada bir profesörün özel muayenesine gittim ve o değer gayet olması gerektiği yerdeydi proseför bana sağlık ocağında kan verme kanları bazrn dolapta 1 gün bile bekletiyorlat demişti.
Bence kalk git önceki verdiğin yerde ver için tahat ettsin ve 2 günde bir kan ver

Ben de 28 yaşındayım canım ve tam 6 haftalık bugün. Düşük riski var dediyse bol bol dinlenmeye çalış ve elinden geldiğinde stres yapmamaya çalış. Keseyi görebildin mi son kontrolünde?
İlk gittiğimde 4+4 tü ve keseyi gördüler
ikinci gittiğimde de kesenin etrafında kanama alanı var dediler
Progestan verdiler onu kullanıyorum ama benim kanamam veya akıntım olmadı yarın randevum var umarım kalbini duyarızz

İçim rahatladı canım

Ağır grip geçiriyorum canım ayağa kalkarak gücü Zor buluyorum pazartesi hastaneye gitcem inşallah herşey yolundadır. Çok teşekkür ederim iyiki varsınız

topraktonlari canım merhaba, ben doktordan sonuçlarımı istedim aldım ancak bana sadece hıv testi vs yapmış sonuçlarda vitaminlerim hormonlarım kan değerlerim yok . Benim hiç halim yok vitamin almak istiyordum ama hiçbir değerim bakılmamış. Ve sonuçları iki kere ısrar ettim öyle attı bana. Ben Hausarzt a gidip kan değerlerime baktırmak istesem bakarlar mı? Yoksa red mi ederler nasıl yapmalıyım biliyor musun? En azından vitamin d magnezyum vs baksa iyi olurdu ama maalesef bakmamış

Çok geçmiş olsun canım aynı durumu 2 gebeliğimde de yaşayan biri olarak seni çok iyi anlıyorum..Hiç bir söz teselli etmiyor.inan tevekkül ve dua herşeyin ilacı.Bundada bir hayır olduğuna inanıyorum.3.gebeligim şuanda ama yaşayan çocugum yok.Tek duam bunu sağlıkla kucağima almak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…