- 4 Ağustos 2021
- 1.412
- 1.947
- 83
- 30
- Konu Sahibi topraktonlari
-
- #2.141
İnşallah ben de öyle dua ediyorum sürekliaaa 20.hafta mı :) :) inşallah bu sefer öyle olmaz.
Aaaa çok şaşırdım normalde gebelere tüm vitamin/hormonlara bakılması gerekiyor. Özelliklede tiroit'e vs.. Hausarts'a gidip tüm tahlillerimi yaptırmak istiyorum dersen yaparlar. Red etme imkanları yok ayrıca, ve normalde kendileri söylüyor yapalım diye. Bence hemen gidip kan ver ona göre takviye gerekiyorsa yapılır. İnşaallah tertemiz çıkar canımtopraktonlari canım merhaba, ben doktordan sonuçlarımı istedim aldım ancak bana sadece hıv testi vs yapmış sonuçlarda vitaminlerim hormonlarım kan değerlerim yok . Benim hiç halim yok vitamin almak istiyordum ama hiçbir değerim bakılmamış. Ve sonuçları iki kere ısrar ettim öyle attı bana. Ben Hausarzt a gidip kan değerlerime baktırmak istesem bakarlar mı? Yoksa red mi ederler nasıl yapmalıyım biliyor musun? En azından vitamin d magnezyum vs baksa iyi olurdu ama maalesef bakmamış
Bulabilirsem gitmeyeceğim gerçekten Hausarzt a gidip dediklerini isteyeceğim bakalım umarım yapar.. çok mutlu olmam gerekirken stres ve kaygı doldum bu doktor yüzünden anlamıyorum hastalara bakmayacaksan neden o mevkide oturuyor ya da beni neden kabul etti.. neyse cevabın için çok teşekkür ederimAaaa çok şaşırdım normalde gebelere tüm vitamin/hormonlara bakılması gerekiyor. Özelliklede tiroit'e vs.. Hausarts'a gidip tüm tahlillerimi yaptırmak istiyorum dersen yaparlar. Red etme imkanları yok ayrıca, ve normalde kendileri söylüyor yapalım diye. Bence hemen gidip kan ver ona göre takviye gerekiyorsa yapılır. İnşaallah tertemiz çıkar canımVe doktorunu değiştirmeni tavsiye edeceğim, bana baya ilgisiz ve umursamaz geldi
Ayy çok güzel haber çok mutlu oldum maşallahKızlar 6+5 kalbinı gördük duyduk çok şükürher şey yolunda darısı tüm bekleyenlerin başına İnşallah
Yaaa haklısın. Ancak gerçekten hiç halim yok bunu ona söyledim muayene olurken ancak cevap bile vermedi. 5 hafta sonra gel tekrar dedi.. normal sanıyordum çnkü kimseye ses çıkarmayan uyum sağlamaya çalışan biriyim ancak evde iş yapamıyorum bebeğime bakıyorum sadece zorla. Kendim gidip kafama göre vitamin alsam yine de içim rahat etmeyecek ekstra fazla şey alırım daha kötü de olabilir.. bilemiyorum Hausarzta gideceğim en yakın zamanda ondan da randevu almaya çalışıyorum bakalımBen ingilterede cok basim dondugu icin aile hekimligine yazdim, cagirdilar, ben kan sekeri dusuklugunden suphelenmistim kan aldilar ama cok sukur normal cikti. Sonra doktoru gormusken hamile kalmadan once abartarak alkol aliyordum, iyi beslenmiyordum falan dedim. Oyle deyince vitamin demir ve kan degerleri icin yine kan testine gonderdi. Yani yurtdisinda doktorlara biraz abartmarak anlatmak gerekiyor, ajitasyon falan, yoksa vitaminlerini al diyorlar geciyorlar
Çok teşekkür ederimAyy çok güzel haber çok mutlu oldum maşallah
En güzel duygudur kalp atışını duymak bedeninde iki kalbin atmasını bilmek sağlıkla kucağına almakta nasip olsun canimKızlar 6+5 kalbinı gördük duyduk çok şükürher şey yolunda darısı tüm bekleyenlerin başına İnşallah
Çok teşekkür ederim canım benimEn güzel duygudur kalp atışını duymak bedeninde iki kalbin atmasını bilmek sağlıkla kucağına almakta nasip olsun canim
Haklısın canım, herkes iyi niyetli olmuyor. Stress yapma sakın çocuklarınla güzel vakit geçirBulabilirsem gitmeyeceğim gerçekten Hausarzt a gidip dediklerini isteyeceğim bakalım umarım yapar.. çok mutlu olmam gerekirken stres ve kaygı doldum bu doktor yüzünden anlamıyorum hastalara bakmayacaksan neden o mevkide oturuyor ya da beni neden kabul etti.. neyse cevabın için çok teşekkür ederim
Kaç haftalıksın cnmGörmeye gittik bugün ama göremedik içinde belirli belirsiz var gibi ama ben çok evham ediyorum elimde değil
Doktorun bişey dedi mi peki. Benimde 6+5 de böyleydi. Ama susuz kalmıştım ben ondan çok gözükmedi diye düşünmüştüm. Umarım boşa evham yapıyorsundur. Sağlıklıdır canım6+1 deyim canım ve geç döllenme değil eminim yumurtlama tarihinden
Doktor kalp atışı görmüş müydü gittigindeDoktorun bişey dedi mi peki. Benimde 6+5 de böyleydi. Ama susuz kalmıştım ben ondan çok gözükmedi diye düşünmüştüm. Umarım boşa evham yapıyorsundur. Sağlıklıdır canımEki Görüntüle 3541789
Çok sevindim canım darısı bizlere olsun inşallah. Maşallah sizeKızlar 6+5 kalbinı gördük duyduk çok şükürher şey yolunda darısı tüm bekleyenlerin başına İnşallah
Çok teşekkür ederim canımmm. İnşallah tüm kalbimle dua ediyorum hepimizeÇok sevindim canım darısı bizlere olsun inşallah. Maşallah size
Sonu nasıl güzel olmuş beklemek sabır ne kadar önemli çok sevindim sizin için inşallah sağlıkla kavuşursunuzAyyy kızlar salı günü yazmıştım buraya 6+1ken devlete gitmiştim doktor direkt kürtaj demişti bebeği göremediği için olumsuz konusmustu falan moralimi çok bozmuştu hatta ona kalsa o gün kürtaja alacaktı beni ama Perşembe günü gel kürtaj yapalım demişti cevremin tavsiyesiyle başka bir devlet Hastanesi'ne gittim dün ve ordaki doktor da sata göre 6+3 sun ama ölçmeye bile gerek yok kesen çok büyük 7-8 haftalık duruyo bu saatten sonra bebek oluşmaz direkt kürtaj yatisini yapalım dediler kabul etmedim son çare kürtaj için Zeynep Kamile gitmeye karar verdim anestezili yapiyolar diye doktor ultrasondan baktı ve 2 ayrı doktorun göremedigi bebeği gördü kalp atışlarını dinlettiçok değişik duygular içerisindeyim şok oldum Allahım mucizeme kavuşturdu bugün o kadar çok kürtaja alistirmistim ki kendimi hiç ümidim yoktu ve bebiş bize ters köşe yaptı umut her zaman var arkadaşlar içiniz rahat olsun
Amin Allah razı olsun darısı hepinizin başına inşallah sağlıklı bir süreç geciririzSonu nasıl güzel olmuş beklemek sabır ne kadar önemli çok sevindim sizin için inşallah sağlıkla kavuşursunuz
Amin inşallah bende bekliyorum inşallah haftaya bu sefer sizin gibi bende kalp atisini duyarimAmin Allah razı olsun darısı hepinizin başına inşallah sağlıklı bir süreç geciririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?