Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    2
Aaaa çok şaşırdım normalde gebelere tüm vitamin/hormonlara bakılması gerekiyor. Özelliklede tiroit'e vs.. Hausarts'a gidip tüm tahlillerimi yaptırmak istiyorum dersen yaparlar. Red etme imkanları yok ayrıca, ve normalde kendileri söylüyor yapalım diye. Bence hemen gidip kan ver ona göre takviye gerekiyorsa yapılır. İnşaallah tertemiz çıkar canım Ve doktorunu değiştirmeni tavsiye edeceğim, bana baya ilgisiz ve umursamaz geldi

Bulabilirsem gitmeyeceğim gerçekten Hausarzt a gidip dediklerini isteyeceğim bakalım umarım yapar.. çok mutlu olmam gerekirken stres ve kaygı doldum bu doktor yüzünden anlamıyorum hastalara bakmayacaksan neden o mevkide oturuyor ya da beni neden kabul etti.. neyse cevabın için çok teşekkür ederim

Yaaa haklısın. Ancak gerçekten hiç halim yok bunu ona söyledim muayene olurken ancak cevap bile vermedi. 5 hafta sonra gel tekrar dedi.. normal sanıyordum çnkü kimseye ses çıkarmayan uyum sağlamaya çalışan biriyim ancak evde iş yapamıyorum bebeğime bakıyorum sadece zorla. Kendim gidip kafama göre vitamin alsam yine de içim rahat etmeyecek ekstra fazla şey alırım daha kötü de olabilir.. bilemiyorum Hausarzta gideceğim en yakın zamanda ondan da randevu almaya çalışıyorum bakalım

En güzel duygudur kalp atışını duymak bedeninde iki kalbin atmasını bilmek sağlıkla kucağına almakta nasip olsun canim
Çok teşekkür ederim canım benim evet gerçekten kalbimin altında bir kalp daha atıyor. Yaradan ne kadar büyük daha 1 cm olan bir şeyde kalp atıyor. Darısı başınıza İnşallah. Allah isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın

Haklısın canım, herkes iyi niyetli olmuyor. Stress yapma sakın çocuklarınla güzel vakit geçir

Ayyy kızlar salı günü yazmıştım buraya 6+1ken devlete gitmiştim doktor direkt kürtaj demişti bebeği göremediği için olumsuz konusmustu falan moralimi çok bozmuştu hatta ona kalsa o gün kürtaja alacaktı beni ama Perşembe günü gel kürtaj yapalım demişti cevremin tavsiyesiyle başka bir devlet Hastanesi'ne gittim dün ve ordaki doktor da sata göre 6+3 sun ama ölçmeye bile gerek yok kesen çok büyük 7-8 haftalık duruyo bu saatten sonra bebek oluşmaz direkt kürtaj yatisini yapalım dediler kabul etmedim son çare kürtaj için Zeynep Kamile gitmeye karar verdim anestezili yapiyolar diye doktor ultrasondan baktı ve 2 ayrı doktorun göremedigi bebeği gördü kalp atışlarını dinletti çok değişik duygular içerisindeyim şok oldum Allahım mucizeme kavuşturdu bugün o kadar çok kürtaja alistirmistim ki kendimi hiç ümidim yoktu ve bebiş bize ters köşe yaptı umut her zaman var arkadaşlar içiniz rahat olsun

Sonu nasıl güzel olmuş beklemek sabır ne kadar önemli çok sevindim sizin için inşallah sağlıkla kavuşursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…