Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Kız

OY: 0 0,0%
  • Erkek

• İkiz Kız

• İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    0
Bende kilolu hamıle kaldım malesef dıyet yaparken:( ama saglık olsun diyetısyenle devam edicem. Bırde sürekli üşüyorum ben ya asla ısınamıyorum. Ama yüzümüde sürekli sıcak basıyo anlamadım gitti. birde o yogun agrılar bitti insan korkuyor. Salı gunu randevum var.Bakalım kalp atısını duyabılecekmıyım. Az zayıflasaydım iyiydi. Ultrasonda bile utanıyorum kilo aldıgım icin:( Neyse sağlık olsun

Aminnnn ben de salı günü ilk kontrole gitcem bakalım 5+5 sat a göre keseyi görürüz inşallah bi de sürpriz yapıp kalp atışını duyuyomuşuz ayyy 🙈🙈
Ayyy ayyy minnoş minik kalpliler 🥹🥹🥹💖 inşallah duyarsın canımmm hayırlısıyla geçsin tüm süreçler benim daha 4+1 de gözüküyor son adet gününe göre 11 ocaktı

Bende kilolu hamıle kaldım malesef dıyet yaparken:( ama saglık olsun diyetısyenle devam edicem. Bırde sürekli üşüyorum ben ya asla ısınamıyorum. Ama yüzümüde sürekli sıcak basıyo anlamadım gitti. birde o yogun agrılar bitti insan korkuyor. Salı gunu randevum var.Bakalım kalp atısını duyabılecekmıyım. Az zayıflasaydım iyiydi. Ultrasonda bile utanıyorum kilo aldıgım icin:( Neyse sağlık olsun
Ben de 50 kiloydum 70 kiloya çıkmıştım ilk gebeliğimde aşılamadan dolayı iğneler vs sonra vermiştim 58 e düştüm bir daha başladık tedavilere derken yine 68 oldum. Hamilelikte dikkat edelim bebeğe yarayacak şeyler yiyelim hamurişi falan yemeyelim bir şey olmaz inşallah canım utanma sıkılma dert etme her halimizle güzeliz sadece sağlık açısından dikkat edelim hepimiz bu süreçte yeter

Ben de 50 kiloydum 70 kiloya çıkmıştım ilk gebeliğimde aşılamadan dolayı iğneler vs sonra vermiştim 58 e düştüm bir daha başladık tedavilere derken yine 68 oldum. Hamilelikte dikkat edelim bebeğe yarayacak şeyler yiyelim hamurişi falan yemeyelim bir şey olmaz inşallah canım utanma sıkılma dert etme her halimizle güzeliz sadece sağlık açısından dikkat edelim hepimiz bu süreçte yeter
dogru diyosunn canım bende hep zayıftım oyüzden suan garip geliyo. Ilk hamılelıgıme bakıyorum sımdı hiç karnım yokmus. Cok dikkat etmek lazım yazın o sıcakta zaten ödem olacak üstümüze ekstra yük eklemeyelim

kimyonkokusu kimyonkokusu ilk bebeğinmiş zaten dinlene dinlene geçer hamileliğin 😇
2 çocuğumda da tam 9 ay midem bulandı ilk 4 ay yataktan kalkamadım. Vücudun biraz alışsın gebeğilğe, hormonlar falan düzene girsin kendine gelirsin inşallah. Anne olmak her anlamda zor😌 ama güzel
İnşallah toparlarım. Enerjim düşük olunca çok kötü hissediyorum. Ne yemek yicek ne yapacak halim yok malesef. Ama aç olunca da midem daha çok bulanıyo kısır bi döngü.
Malesef sürekli dinlenme imkanım yok 8-5 çalışıyorum hafta içi

dogru diyosunn canım bende hep zayıftım oyüzden suan garip geliyo. Ilk hamılelıgıme bakıyorum sımdı hiç karnım yokmus. Cok dikkat etmek lazım yazın o sıcakta zaten ödem olacak üstümüze ekstra yük eklemeyelim
Aynen öyle canım ama kendini psikolojik olarak kötü hissetme elbet verilir kilolar dikkat edelim yine söylüyorum kilo almadan bitiririz hamileliği. Yani bebekle alakalı alalım sadece o kadar üzülme şimdiden 🥹💖

Ay çok rahatladım sağolun 😍 dr da direkli ikiz ondan olabilir kilo ondan olabilir diye rahatlatmaya çalıştı ama sizinki daha etkili oldu ❤️
Yok canım banada ikiz olur dediler ama beta değeri herkeste farklı yükseliyor 😂 2 hafta sonra git kesin görürsün bebişini 🥰

türk kahvesi içiyormusunuz ve çay. Ya ben kahve hergun bıtane iciyorum 90ml turk kahvesi. bunu bır sorcam doktora
Ben sordum günde 2 çay 1 kahvenin zararı yok kafeinsiz kahveler zararlı ben çok önermiyorum dedi. Ben normalde çay tiryakisiyim ama vicdan azabı hissetmemek için içemiyorum çok🥲 bir de demli severim ki sormayın. Tek küçük çay bardağı içiyorum sabahları, gün aşırı da kahve şeklinde gidiyorum

Ben sordum günde 2 çay 1 kahvenin zararı yok kafeinsiz kahveler zararlı ben çok önermiyorum dedi. Ben normalde çay tiryakisiyim ama vicdan azabı hissetmemek için içemiyorum çok🥲 bir de demli severim ki sormayın. Tek küçük çay bardağı içiyorum sabahları, gün aşırı da kahve şeklinde gidiyorum
rahatladım soal canım. ben zaten bır bardak cay bır fıncan kahve sadece

Back