İnşallah canımAynen oyle bende kızım daha 6 ayliken hamile kaldım Amin ecmain inşallah şimdi herşey daha kolay olucak Rabbimin iznile
İlk öğrendiğimde 171 regl bir gün gecikmişti sanırım benimde yumurtam 20 Ocakta yumurtaladim ama ben klomen kullandım son yumurtam 20 Ocak büyük ihtimalle en son yumurtam dollendiMerhaba sizinle aynıyız betanız kaç çıkmıştı ilk öğrendiğinizde benim regl günü 83 çıktı yarın tekrar vereceğim kan döngümün 19. Gününde yumurtlamıştım ben benim ki biraz geç sanırım
İçin rahat olsun ilk aylarda rahimde kasilmalar oldugu icin agrilarin olcakDoktor randevuma daha 2 hafta var canım ondan bir sorayım dedim sağolasın
Benim de adet günümde vajinama sancılar atıyordu 3 gün devam etti düşük yapıyorum yine sandım şükür birsey olmadı.Kızlar 3+6 haftadayım. sancım var 3 gündür regl e çok benzer(2 gün sonra adet günüm)
bazen çok çok hafif bazen bir tık daha güçlü özellikle geceleri yattığımda biraz daha fazla ağrıyor çok endişe etmiyorum yerleşme ağrısına benzetiyorum ama ilk gebeliğim sizinde böyle olmuş muydu ? Bir dönüş yaparsanız çok sevinirim ya
Hemen hemen aynıyız o zaman benim regl döngüm 30 gün bende 26 ocakta yumurtlamıştım aramızda 6 gün felan var o zaman ☺İlk öğrendiğimde 171 regl bir gün gecikmişti sanırım benimde yumurtam 20 Ocakta yumurtaladim ama ben klomen kullandım son yumurtam 20 Ocak büyük ihtimalle en son yumurtam dollendi
Ayy ben oyle degilimde eşim cok hamile kalmami istiyordu 2bucuk senedir olmuyordu şukur nasip oldu ilk gebelik oluncada yok meyve ye su iç kuruyemiş ye darlamaya başladi valla yeter diyip bagirssim geliyo şimdidenAhahah olsun veriliyormuş doğumdan sonra hemençokta pimpirikli olmamak lazım aslında kilo almamaktan ziyade bebeğe iyi gelecek, gelişimine yardımcı olacak şeyler tüketmeye çalışıyorum
Benim döngüm de 25 gün evet hemen hemen aynıyızHemen hemen aynıyız o zaman benim regl döngüm 30 gün bende 26 ocakta yumurtlamıştım aramızda 6 gün felan var o zaman ☺
Ya benim ilk gebelik olunca düşük olma durumunu da bilmiyorum da o derece şiddetli birşey değil(sökülme gibi hissetmedim inşallah öyle değildir) böyle kendini hissettiriyor sonra gidiyor bir daha sancım olmuyor ertesi akşam yineBenim de adet günümde vajinama sancılar atıyordu 3 gün devam etti düşük yapıyorum yine sandım şükür birsey olmadı.
Kaç sene oldu canim gideli geri donmeyi dusunuyormusunzBiliyorum canim şukur Almanca kursuna gittim 2 yıl eşimde cocumlarımda biliyo ama yinede bi işe yaramıyokimsesizlim zor
Aynı durumdayız. Çocuklarını 1 saat bırakacak kimsen olmaması çok zor. En çok çocuklarıma üzülüyorum kimsesiz yapayalnız büyüyorlar ve almanlara uyum sağlayamıyorlar kızım kimdergarten da 1 bucuk yıldır hiç kimse ile oyun oynamıyor. Öğretmen hep yanlız olduğunu söylüyor. Ben leipzig e yakınım seninle aramızda 6 7 saat varMalesef ki çok haklısın sen niye iyi bak müsluman komşukarın varmış bende oda yok hepsi Alman yapayalnız sadece eşim,ben ve cocuklarım,tüm gün evde iki laf edecek kimsen yok yardım edecek kimsen yok Rabbim yardımcımız olsun Kölne yakınım ben canım sen nerdesin peki
10 sene oldu canimKaç sene oldu canim gideli geri donmeyi dusunuyormusunz
Kendimi ifade edecek kadar kendi işimi kendim görüyorum çok şükür ama herşeyi anlamıyorum ve herşeyi konuşamıyorum çok az yani.Kizlar dil biliyormusunz peki dil bilmiyorsaniz zorluk çok oluyordur
Korkma bebeğin rahim duvarına yerleşiyordur normal böyle sancılar.Ya benim ilk gebelik olunca düşük olma durumunu da bilmiyorum da o derece şiddetli birşey değil(sökülme gibi hissetmedim inşallah öyle değildir) böyle kendini hissettiriyor sonra gidiyor bir daha sancım olmuyor ertesi akşam yine
Ayy almanyada yasayan 3kisi var keske yakin olsaydinz yaa en azindan cocuklar arkadaşlik yapardiAynı durumdayız. Çocuklarını 1 saat bırakacak kimsen olmaması çok zor. En çok çocuklarıma üzülüyorum kimsesiz yapayalnız büyüyorlar ve almanlara uyum sağlayamıyorlar kızım kimdergarten da 1 bucuk yıldır hiç kimse ile oyun oynamıyor. Öğretmen hep yanlız olduğunu söylüyor. Ben leipzig e yakınım seninle aramızda 6 7 saat var
Gel komşum ol. Sana ben bakarım zözcanım ben istanbuldayım benim de yokasansörde selam veren yok imkanım olsa Almanya da yaşamayı tercih ederdim bir kaç kere de bulundum bence şanslısınız havası temiz güvenli disiplinli okullar iyi
Peki orda ibadet konusunda sknti yaşiyormusnz merak ettim .Kendimi ifade edecek kadar kendi işimi kendim görüyorum çok şükür ama herşeyi anlamıyorum ve herşeyi konuşamıyorum çok az yani.
Kurulu düzenimiz var10 sene oldu canimduşunuyorum eşimde istiyo bende ama cocuklarım okuyor burda bir duzenleri var,arkadaşları var herşeyi birakip gitsek memelekette yeni bir duzen kurmaz cok zor olur cocuklar icin az daha dişimizi sıkmamız lazım cocuklarim icin bi 5 yil daha okulari bitince kesin dönuş yaparız inşallah
Benimde akşamlari oluyor ozellikle gundz cok ara ara oluyor adet sancisi gibi ayniYa benim ilk gebelik olunca düşük olma durumunu da bilmiyorum da o derece şiddetli birşey değil(sökülme gibi hissetmedim inşallah öyle değildir) böyle kendini hissettiriyor sonra gidiyor bir daha sancım olmuyor ertesi akşam yine
Burda cami yok canım. Sadece evinde ibadetini yaparsın. Bizim bir saatimiz var 5 vakit ezan okuyor mutfağa koyduk. Ses yukarıya gitmesin diye. Bir sabah namazında tavanımızı vurdular ve sabah ezanında bizi polise şikayet ettiler bizde kapattık.Peki orda ibadet konusunda sknti yaşiyormusnz merak ettim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?