Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar takvimde 4+3üm beta değerim bugün itibariyle 1138 beta kaç olduğunda kese görülür birde üç kere beta takibi yaptırdım daha yapmaya gerek varmi

Doktorunuz ne dedi bu durum hakkında

Doktorunuz ne dedi bu durum hakkında
Normal dedi ilk başlarda olur oyle dedi sonra birden buyur haftaya gel kal atışı olur dedi ama ben cok tedirğinim 3 cocuğum olcak inşallah daha once hic boyle bisey yaşamadim ki

Normal dedi ilk başlarda olur oyle dedi sonra birden buyur haftaya gel kal atışı olur dedi ama ben cok tedirğinim 3 cocuğum olcak inşallah daha once hic boyle bisey yaşamadim ki
Bence doktorunuz öyle dediyse çok tedirgin olmayın herkes farklı haftalarda duyuyor kalp atışıni canınızı sıkmayın

İstanbulun neresindesiniz ? Ben bağcılar özel medilifede de yapmıştım ilk doğumumu ama bu yenidoğan çetesi olayları yüzünden kapandı ve özellere karşı bi önyargı oluştu bende.

Canim ben küçükçekmecedeyim sen hangi ilçedesin Ben medipol bahcelievlere gitmeyi dusunuyorum bi tane doktor arastirdim dogumla ilgili baya olumlu şeyler yazmişlar gidince memnun kalirsam yazarim buraya

Yok kuzum gec döllenme değil son adetime gore çikti Utrasonda keseyi gordum bebişi ve kalbini duymadim

Bende gebeliğimi öğrenmeden 15 gün önce test yapmıştım negatifti. Sonra salmıştım adet olucam ağrılarım var diye beklerken kan testin 10 bin çıkmıştı. Nasip bu işler
Canım bende de var bir iş. 3 4 gün adet sancısından inan bel ağrısından doğrulamadım felçli gibi dolaştım evde. Hele yataktan doğrulamadım. Belim düzeldi ama adet olmadım hiç daha.

Olsun canim zaten evlatlarin varmiş uzulme vardir bundada bi hayir Rabbim evlatlarini bagşlasin olandada olmayandada hayir vardir
Yok canım bebek yok diye üzülmedim. Gurbetteyim her evladımda Burda annelerin grubuna katıldım hep. İnsan teselli buluyor Burda paylaşınca Allah olmayana versin. Olursa sa başımın üstünde olmasa da hayırlısı olsun. Eşim istemiyordu ben bebek yok diyince de bir bozuldu tuhaf yaaa. Hayırlısı ben sizi takip edeceğim hamile gibi. Adet görene kadar. Kendimi şımartmak istiyorum

Hayirlisi kuzum hakkinda yurt dişindami sin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…