Benim 2 gebeligimde de karnım küçüktü. Ikiside erkek.Kızlarda kalça büyür erkekte ise göbeknerden biliyorum diye sormayın tecrübe ettim ..
Benimkiler hep sağda ağrı oldu ikiside erkekEvet batıl inanç tabikide ama insan batıl da olsa araştırıyor özellikle ilk gebelikte
Antalya gibi bi şehir de ben hep üşüyorumYa benim gibi üşüyen varmı hamileliğinde ? Kombi gayet yüksek seviyelerde çalışıyor ama ben ısınamıyorum bi türlü donuyorum ya. Ama bazende ansızın çok bunalıyorum nefes alamıyor gibi oluyorum
Avrupa yakasındayım. Şu son olaylardan sonra hiçbir hastaneye güvenim kalmadıTebrik ederim kuzum
Canim avrupa yakasindamisin anadoludami ben acilde beta yaptrdim 500tl istediler
Muayne de 1300 di hastaneden hastaneye degisiyor.
Bende de aynı durum var. Çok üşüyorum yaBende çok üşüyorum ellerim yuzum buz tutuyo dediğin gibi bi anda göğsüme birsey oturuyo 2 saniye sonra geciyo nefes kesiliyor sersemlik oluyo bayginlik hissi gibi ara ara giriyo öyle bisey mi canim
İnşallah güzel haberi alırsınızSelam kızlar hepinziin bebeği hayırlı olsun
Bende 2 gün önce roll marka test yaptım aşırı silik çıktı hiç emin olamadım. Regl tarihim bugün de bakalım pazartesiye kadar regl olmazsam bi test daha yapıcam. Hayırlıysa nasip olsun inşallah. Herkese
İnşallah hepimizİnşallah güzel haberi alırsınız
Sat 17 aralık yaş 31 3. Çocuk kese kalp atışı 6+4 tahmini doğum 25 eylülBenim 2 gebeligimde de karnım küçüktü. Ikiside erkek.
Canim gerekli bilgileri göremedim. Sat, yaş, kaçıncı çocuk, tahmini doğum tarihini, bunları yazarsan tabloya ekleyim
Müjdeli haberleri bekliyoruzSelam kızlar hepinziin bebeği hayırlı olsun
Bende 2 gün önce roll marka test yaptım aşırı silik çıktı hiç emin olamadım. Regl tarihim bugün de bakalım pazartesiye kadar regl olmazsam bi test daha yapıcam. Hayırlıysa nasip olsun inşallah. Herkese
As cnm teşekkür ederimSelam kızlar hepinziin bebeği hayırlı olsun
25 eylül olmasın tatlımSat 17 aralık yaş 31 3. Çocuk kese kalp atışı 6+4 tahmini doğum 25 ekim
Ayy evet25 eylül olmasın tatlım
Müjdeli haberleri bekliyoruz
İnşallah kızlar Allâh râzı olsunAs cnm teşekkür ederimGüzel haberler alırsın inşallah...
Şuan kaç haftaliksin canımAyy evet
Bebi sıcak basamıyo sanırım çok üşüyorum ya normalde de üşürdüm ama bilemedim hep üşüyorum kombi yüksek ama ben battaniye ile yatıyorum halaYa benim gibi üşüyen varmı hamileliğinde ? Kombi gayet yüksek seviyelerde çalışıyor ama ben ısınamıyorum bi türlü donuyorum ya. Ama bazende ansızın çok bunalıyorum nefes alamıyor gibi oluyorum
Son adet tarihin. Yaş. Kaçıncı çocuk. Tahmini doğum tarihi ne zamn bunları yazarsan ekleyeyimGeldim canım cok tesekur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?