Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
özelde doktorun istediği testleri aile hekimine götür orda yapıyorlar hiç gerek yok özelde yaptırmaya

1496 betahcg kaç haftalık oluyor

Devlet hastanesinde haftaya yaparlarmi hu testleri genelde ne zaman istiyorlar canim
ben aile hekimliğinine yaptırdım daha kolay diye ama devlette de muayene yapıp yazarlar herhalde kalp atışından sonra oluyor genelde

ben aile hekimliğinine yaptırdım daha kolay diye ama devlette de muayene yapıp yazarlar herhalde kalp atışından sonra oluyor genelde
Merhaba hamilemisin. Tabloya ekleyeyim mi?

Merhaba bende iki kahıp sonrası tekrar hamileyim. Bir hafta kahverengi kanamam oldu. Şimdi düzeldi iğneler sayesinde. Siz kayıplarınızı neden yaşamıştınız ?

Merhaba bende iki kahıp sonrası tekrar hamileyim. Bir hafta kahverengi kanamam oldu. Şimdi düzeldi iğneler sayesinde. Siz kayıplarınızı neden yaşamıştınız ?
Bir kayıbım kalp atımı durması ile 12 hafta içinde oldu kan pıhtılaşması olduğu belirlendi pıhtılaşma testi yaptırmıştım iki tanesi dış gebelikti bir diğer kaybım da iğne ve coraspin kullanmıştım ama enfeksiyon ilerledi idrar yolumdaki crp yükseldi ve kese açıldı su bitti 5 aylıkken kaybettim onuda suni ile doğurdum ancak ciğerleri gelişmemişti tabiki yaşayamadı. Benim de beş aylık kaybımda yedinci hafta kanamam olmuştu progestan ile düzeldi şimdiki oğlum da da 7 hafta civarı kahve lekeler gelmişti doktor endol fitil verdi iki gün içinde geçti

Canım benim de dün bakıldı karından kalp atışını ve keseyi gördük kese 15 mm kanama alanı 10 mm yerleşme kanaması dedi hiçbir ilaç vermedi daha sonra aile hekimliğindeki benimle ilgilenen ebeye bilgi verdim bazen olabiliyor böyle dedi benim de senin gibi aktif bir kanamam yok çok şükür şuan dua edelim bu alanlar küçülüp kaybolsun bebeklerimiz sağlıkla büyüsün içini ferah tut (bu arada dünyanın en güzel manzarası o atan kalp görüntüsü değil mi )

Aa ne güzel duymuşsunuz kalp atışını nasıl hissettiniz karından mı baktılar
Benim de yarın randevum, hem kese hem kalp atışı için aşırı heyecanlıyım

Ben yaptırdım canım dün keseyi gördükten sonra kan ve idrar testi yaptırdım devlete gidiyorum sonuçlarında akşama e nabıza düşmüştü

Ya benim aklıma çok takılıyor acaba yanlış mı duydum 19 mm dedi bana keseye. Çokmu büyük haftama göre
Canım benim de 5w6d de 15 mm dedi keseye sorduğumda doktora bir problem yok dendi her bebek her kese her hamilelik her beta hcg farklı sanırım bunun bir standartı yok galiba

Eveettt çok şükür kanama alanı için tedavi gerekli diyorlar sende alsamiydin acaba. İnşallah küçülüp kaybolup gidecek. Sen kaç haftalikta gördün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…